Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ovako
1000007490.jpg

Stigle Liitokale, nisam ocekivao da je Lii-500 ovoliko masivan, isprobavam kad postignem

I just found this on AliExpress:
US $10.00 | Hot LiitoKala New Original 3.7v 18650 HG2 3000mAh Lithium Rechargeable Batteries Continuous Discharge 30A For Drone Power Tools

US $15.98 | Liitokala lii-500 lii-202 lii-100 lii-402 battery charger 3.7V/1.2V 18650/26650/16340/18500 Battery Charger with screen lii500

1766658302707.png1766658336677.png1766658354208.png

Stigoše i meni Liitokala baterije, Bex doneo 35 dinara naplatio samo, tako da odlično.
Idu na test sad da vidimo stanje.

Jel stizu nekome oni CN paketi sa novim kodom PJ...RS? Nikad do sad nije bilo a jos mi je stigla poruka na viber o paketu. Naplatili 620 dinara za nesto sto je placeno 1600. Nislije i novosadjani: ne kukam, samo me zanima. Sta je uopste PJ paket?

Idu na test sad da vidimo stanje.
Za test vam treba ovako nešto:

Ja za test koristim NOR mod na Litokala 500, prvo napuni bat do 4.2V a onda je isprazni kompletno i izmeri koliko mA je izvuceno pri praznjenju, a onda je ponovo napuni da je spremna za koriscenje.

inace stigle i meni, isti ceh placen. Jedna se vec testira.

I ja isto testiram sa Lii-500, imam ga već par godina, koristim što za punjenje, što za testiranje.
Do sad sam koristio 26650 baterije, sve lampe su mi bile sa njima, sad taman da kupim neku lampu u koju idu 18650 😁

Stigle Liitokale, nisam ocekivao da je Lii-500 ovoliko masivan, isprobavam kad postignem

US $10.00 | Hot LiitoKala New Original 3.7v 18650 HG2 3000mAh Lithium Rechargeable Batteries Continuous Discharge 30A For Drone Power Tools

US $15.98 | Liitokala lii-500 lii-202 lii-100 lii-402 battery charger 3.7V/1.2V 18650/26650/16340/18500 Battery Charger with screen lii500

Pogledajte prilog 520159Pogledajte prilog 520160Pogledajte prilog 520161

Pomislio sam da porucujete i lovacku municiju sa AliExpress-a...

Ono sto sam zaboravio da kazem bitno mi je da ima zoom tj da se suzi snop i rasiri. To ima svaka od 500 din pa pretpostavljam da sve ove isto to imaju.

Je li ima zoom? Ili stalno sija na isti nacin?

Neko je psomenuo od one jedne sto ima i zelena boja da se debije. Ali nije oglavu.

Reci mi ono sto sam pita te sto sijaju pod 90 stepeni, jesu prakticne za sijanje iz ruke prilikom duzeg hodana? Ili je najbolja namena na celo, Da biras ovu redovnu i ovo sa uglom od 90 stepeni koju bi uzeo? Koje imas za moj budzet od oko 25e pa da mi nesto preneses o njoj.

Zanimljiva lampa ali mi je i zanimljivo sto sam listao nekoliko stranica i nigde mi se nije pojavila, da nisi poslao mislim da ne bi ni nasao na aliju.

Skupa mi je, ne bi toliko da izdvojim. Gledam oko 25e ali ok jos koji euro ako bi dobio neki best buy

U periodu dok sam ovo pisao, istrazivao sam, gledao cene, nisam hteo da bacam previse para i na kraju sam pazario Sofirn HS41. Platio sam 26e na akciji.
I ako imam ceone lampe te su fiksne, dok ova moze da se demontira sa kaisa sa glave, stavi na ranac, jaknu, ima magnet pa moze pod 90 stepeni da sija. Iz ruke ne deluje da je zgodno ali ima tu prednost sto je negde zakacis. S obzirom da ima tezinu mislim da bi moralo dobro da se fiksira da ne bi setala levo desno. Ne znam kakav bi bio osecaj na glavi posle sat, dva vremena.
Ima vise modova najmanje je 1lm, a najjace je 4000lm. Stroboskom nije ni malo zdrav, zeznuo sam se kada sam probao u kupatilu u mraku (promasio sam mod), posle sam probao sa upaljenim svetlom i da se odaljim, ni malo nije zezanje za oci, imao sam i blagu konfuziju na 20 sec, dok mi se vidi oporavljao narednih 20min. Bljeska na 4000lm. U sustini svetlnosno oruzije za samoodbranu. Ne znam kako je kod drugih skupljih lampi ali u sustini je jednostavno to prebacivanje. Dobra stvar mi je da ima 3 nivo indikatora napunjenosti pa da znam kada da je nosim kuci da je punim jer na vikendici nemam (jos uvek) struje.
Meni ce najvise koristiti za vikendicu kada me uhvati mrak, verovatno cu redje koristiti na glavi, a videcu ako bude neka avanturica da je ponesem, mada je tesko u danasnje vreme naci ljude za neka ne konfort desavanje.

Nemam iskustva sa skupljim, mozda u nekoj buducnosti kupim neku redovnu ali otom potom, ne bi da sakupljam reda radi, samo prakticna primena. Za sada mi je najvise pomagala neku jeftinu sto sam kupio u Uradi sam, stoji mi u kolima pa kada ustreba dobro dodje. Ima bocno svetlo koje vise rasipa i prednje koje je usmerenije, prednost je sto ima magnet sa strane i mozes da zarotiras pod vise uglova. Problem je sto je slaba, mali kapacitet baterije ali mislim da su takve lampe prakticne. Imas snop svetlosti, bocno da raspe koje je prakticno na blizinu i ujedno magnet da olaksa postavljanje.

Potrazio bi na aliju/temu neku traku za zglob gde bi mogao da zategnem na samoj lampi posto nema rupicu da se provuce onaj tanji deo. Imate li neku preporuku? Trazim pod "flashlight wrist strap" ali sve su te koje traze da imaju rupicu pa se provuku.

Moracu da ili odmorim od alija ili skroz batalim pricu.
PTT(en bi dzi) mi naplatio 156din za 3 paketa, naravno sami paketi su smesno kostali i ne bih ih in kupio da nije bilo te cene 😀

Moracu da ili odmorim od alija ili skroz batalim pricu.
PTT(en bi dzi) mi naplatio 156din za 3 paketa, naravno sami paketi su smesno kostali i ne bih ih in kupio da nije bilo te cene 😀
Samo!? Idi žali se i odnesi im još 100 dinara. Nama preko niške ispod 250 nema ništa možeš i 10 centi platiti.

Rekli su mi u posti da su ovo novi cn express, i sace da naplacuju kako im se cefne.

CN vam sve vreme piše kao kod za praćenje ili samo na početku 2-3 dana?

CN vam sve vreme piše kao kod za praćenje ili samo na početku 2-3 dana?
Postala je lutrija kad ce da bude CN kod...izabereš aliex standard i mogu da ga posalju kao LA....HU, a mogu i tako kao CN express, i onda firma u Šimanovcima odvali uglavnom po onome što je Kinez napisao na paketu...

Meni sve što čekam je UC i LA nego sam mislio da se neće promeniti možda kad stigne u zemlju...

Sve je bolje nego da vam Niska carina uzme 650 dinara za slusalice placene 5e.

I to je samo primer od juce.

Danas stize Xiaomi Mi Stick 2nd gen, ako me pogodi carinik od juce a kinez nije napisao tacnu cenu bice veselo...

Nema vise toliko narudzbina, narocito juzno i sad imaju vremena da trkeljisu po svemu, cak i da traze cene po Aliju.

Liitokala baterije pokazale od 2843 do 2889 mAh, test rađen strujom pražnjenja od 500mA,potrajalo je bogami.
Otpor uglavnom oko 20 oma, jedna bila nešto preko 50, ali nakon punjenja spao. Tako da deluje na prvu da su okej skroz.

Sve je bolje nego da vam Niska carina uzme 650 dinara za slusalice placene 5e.

I to je samo primer od juce.

Danas stize Xiaomi Mi Stick 2nd gen, ako me pogodi carinik od juce a kinez nije napisao tacnu cenu bice veselo...

Nema vise toliko narudzbina, narocito juzno i sad imaju vremena da trkeljisu po svemu, cak i da traze cene po Aliju.
Koliko te izašao stik?

I izaslo me ~1100, zaracunato na vise nego sto sam platio ali opet ispod magicne granice. Jos je ludi kinez samoinicijativno napisao MP4 player i 1$ iz nekog razloga 😀

Tako da 150 kinti na 3 paketa je nista, ponavljam 🙂

Uzeto odavde ali izmenjeni su artikli, radnja je ok

US $86.65 | Xiaomi TV Box S 3rd Gen Global Version 32GB ROM Quad Core 4K Ultra HD BT5.2 Google TV Google Assistant Mi Smart Media Player

1766745654117.png

U periodu dok sam ovo pisao, istrazivao sam, gledao cene, nisam hteo da bacam previse para i na kraju sam pazario Sofirn HS41. Platio sam 26e na akciji.
I ako imam ceone lampe te su fiksne, dok ova moze da se demontira sa kaisa sa glave, stavi na ranac, jaknu, ima magnet pa moze pod 90 stepeni da sija. Iz ruke ne deluje da je zgodno ali ima tu prednost sto je negde zakacis. S obzirom da ima tezinu mislim da bi moralo dobro da se fiksira da ne bi setala levo desno. Ne znam kakav bi bio osecaj na glavi posle sat, dva vremena.
Ima vise modova najmanje je 1lm, a najjace je 4000lm. Stroboskom nije ni malo zdrav, zeznuo sam se kada sam probao u kupatilu u mraku (promasio sam mod), posle sam probao sa upaljenim svetlom i da se odaljim, ni malo nije zezanje za oci, imao sam i blagu konfuziju na 20 sec, dok mi se vidi oporavljao narednih 20min. Bljeska na 4000lm. U sustini svetlnosno oruzije za samoodbranu. Ne znam kako je kod drugih skupljih lampi ali u sustini je jednostavno to prebacivanje. Dobra stvar mi je da ima 3 nivo indikatora napunjenosti pa da znam kada da je nosim kuci da je punim jer na vikendici nemam (jos uvek) struje.
Meni ce najvise koristiti za vikendicu kada me uhvati mrak, verovatno cu redje koristiti na glavi, a videcu ako bude neka avanturica da je ponesem, mada je tesko u danasnje vreme naci ljude za neka ne konfort desavanje.

Nemam iskustva sa skupljim, mozda u nekoj buducnosti kupim neku redovnu ali otom potom, ne bi da sakupljam reda radi, samo prakticna primena. Za sada mi je najvise pomagala neku jeftinu sto sam kupio u Uradi sam, stoji mi u kolima pa kada ustreba dobro dodje. Ima bocno svetlo koje vise rasipa i prednje koje je usmerenije, prednost je sto ima magnet sa strane i mozes da zarotiras pod vise uglova. Problem je sto je slaba, mali kapacitet baterije ali mislim da su takve lampe prakticne. Imas snop svetlosti, bocno da raspe koje je prakticno na blizinu i ujedno magnet da olaksa postavljanje.

Potrazio bi na aliju/temu neku traku za zglob gde bi mogao da zategnem na samoj lampi posto nema rupicu da se provuce onaj tanji deo. Imate li neku preporuku? Trazim pod "flashlight wrist strap" ali sve su te koje traze da imaju rupicu pa se provuku.
Dobra je HS41, i generalno su te lampe vrlo slične, barem koliko sam ja uspeo da istražujem. Ja sam se opredelio za Wurkkos HD15, iako stvarno nisam siguran da li je to bio neki konkretan parametar koji je presudio — verovatno mi je ukupni utisak i osećaj pri korišćenju bio bolji kod HD15. U praksi su obe dobre, samo mi je HD15 nekako više legao.

Nis carina sad radi i pakete bez trackinga,kasne posiljke,verovatno dobili direktivu

Do sad su samo laxxhu i vece vrednosti, sad i za sitnice od 2$

Nazad
Vrh Dno