Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ovde imas njihov kupon od 20$ izadje 10.5

I just found this on AliExpress:
KUMI GW6 Smart Watch 1.43" AMOLED AI ChatGPT Bluetooth Call IP68 Waterproof NFC 100+ Sports Heart Rate Blood Pressure Men

Može mala pomoć, gde se uzima kupon, ja sam našao neki ali preko 89$, sat me izadje 40. Kako da dodjem bar do cene od 10$?

Jel i dalje mkd za coins? Imam 2$ popust ukupno 🙄

Može mala pomoć, gde se uzima kupon, ja sam našao neki ali preko 89$, sat me izadje 40. Kako da dodjem bar do cene od 10$?

Jel i dalje mkd za coins? Imam 2$ popust ukupno 🙄
Ja sam isto uspeo za 6.5$

KUMI GW6 Smart Watch 1.43" AMOLED AI ChatGPT Bluetooth Call IP68 Waterproof NFC 100+ Sports Heart Rate Blood Pressure Men

Odaberes model i pre placanja imas pise promo kod, tu se spustis dole i odaberes 20$ sore kupon, pa posle dodas Ali kupon 4$. Ako nece odmah od 4 $ probaj da izadjes pa opet udji.
Kupon od 20$ ce ti automatski ubaciti. Mkd naravno moras iz coins sekcije. Ovaj link sam koristio.

Stigla dva GPS taga. "LocaTag" u G Find Hub, a "ACCUTAG" na samom proizvodu. Tagovi vrh, folija na izvlačenje preko baterije, još došli sa trzalicama.

Izvorni broj za praćenje CN........ Pošta ga preimenovala u PJ i tražila 98 RSD, daklem - malo manje nego difoltnih 260. Slanje bilo "Aliexpress Selection Standard"

Moze par informacija, iskustvo?

Rade isto po principu AirTag za iPhone, kace se na uredjaj u blizini preko BT da bi ocitali lokaciju?

Baterija koliko traje?

Hvala

Ja sam isto uspeo za 6.5$

Odaberes model i pre placanja imas pise promo kod, tu se spustis dole i odaberes 20$ sore kupon, pa posle dodas Ali kupon 4$. Ako nece odmah od 4 $ probaj da izadjes pa opet udji.
Kupon od 20$ ce ti automatski ubaciti. Mkd naravno moras iz coins sekcije. Ovaj link sam koristio.

Nešto ne radim dobro, nema uopšte store coupon, samo je zapamtio 4$ ali kupon i par $ coins. Da li prvo negde treba da pokupim kupon? Probao sam sivu u crnu verziju

Meni samo 10$ kupon daje, 20$ za preko 100. Treba gledati svaki dan, možda nekad bude 20$ kupon validan.

I kod mene ista situacija taj od 20$ je za 100

Ovde udjite i skroz dole je kupon od 20$

Prilozi

• Screenshot_20260413_123648_com_alibaba_aliexpresshd_ProductDetailActivity~2.jpg
    Screenshot_20260413_123648_com_alibaba_aliexpresshd_ProductDetailActivity~2.jpg
    82.4 KB · Pregleda: 132
Nema, ima store kupon od 17$, ali za vece iznose
Najviše što sam skinuo je na 25$, uz 4$ kupon i 15$ coins

Prilozi

• Screenshot_20260413_124135_AliExpress.jpg
    Screenshot_20260413_124135_AliExpress.jpg
    68.7 KB · Pregleda: 129
Nema kod svakog je drugacije...
1776077058134.png

Moze par informacija, iskustvo?

Rade isto po principu AirTag za iPhone, kace se na uredjaj u blizini preko BT da bi ocitali lokaciju?

Baterija koliko traje?

Hvala
Pre 6 i vise meseci sam uzeo 2 taga za android.
Jedan koristim, drugi je u fioci.
Ovaj prvi i dalje radi, nakacen je na kljuceve.
Bitno je da u google app "centar za pronalazenje" aktiviras tag i povezes sa svojim nalogom i telefonom.
Neki tagovi imaju mogucnost pustanja zvuka, kod mene se bas slabo cuje ako je u torbici ili rancu.
Kad treba da pronadjes tag, samo udjes u aplikaciju iznad i upalis svoju lokaciju, nije potreban BT.
Baterija traje dugo, nisam je ni jednom menjao, a ide ona pljosnata mala.

Jedna napomena, da ce ukucanima dolaziti obavestenje na uredjajima da imaju u blizini uredjaj za pracenje.

Stiglo mi je ovaj USB aptX transmiter pre nekog vremena (placen oko 5eur). Recimo najeftnije resenje za aptX codece na Win PC (pored Alternative A2DP drajvera).
Nema podrsku za LDAC. Radi fino i stabilno. Ustvari to nije BT device za Win. U Win se prjavljuje kao muzicka kartica tj output device koji ima sopstveni BT nezavisan od Win.
Generalno je koriscenje malo "haoticno". Nemam nikakav software niti panel za konekcije. Upalite BT prijemik (slusalice, DAC ili sta vec) i cekate da se transmiter nakaci.
I to je to. Boja diode na transmiteru oznacava koji codec koristi. Ako nemate na prijemniku neki info, onda vam je boja jedini reper koji je codec.
Naravno lag postoji. U sustini ovo je najvise namjeno za slusanje muzike sto pored tih manjkavosti radi odlicno.

Poslednja izmena:
Било је око 200 дин пре пар недеља, испорука на врата.

Stiglo mi je ovaj USB aptX transmiter pre nekog vremena (placen oko 5eur). Recimo najeftnije resenje za aptX codece na Win PC (pored Alternative A2DP drajvera).
Nema podrsku za LDAC. Radi fino i stabilno. Ustvari to nije BT device za Win. U Win se prjavljuje kao muzicka kartica tj output device koji ima sopstveni BT nezavisan od Win.
Generalno je koriscenje malo "haoticno". Nemam nikakav software niti panel za konekcije. Upalite BT prijemik (slusalice, DAC ili sta vec) i cekate da se transmiter nakaci.
I to je to. Boja diode na transmiteru oznacava koji codec koristi. Ako nemate na prijemniku neki info, onda vam je boja jedini reper koji je codec.
Naravno lag postoji. U sustini ovo je najvise namjeno za slusanje muzike sto pored tih manjkavosti radi odlicno.

isto kao svaki USB BT dongle od 10 centi

Kod mene je za sada ovako pa izadje 16.53$

Prilozi

• IMG_1690.jpeg
    IMG_1690.jpeg
    58.5 KB · Pregleda: 64
Cpu sam uzimao... a za ovo ne znam da li se kockati...
Ja ne bi smeo da se kockam, previše je faktora. Kako će tretirati pošiljku, carina, da li će stići nova ili reklamirana, procedura reklamacije ako uopšte bude prihvaćena... Slali su mi i mrtve procesore, RAM koji izbacuje greške, sa tim iskustvom nikada ne bi kupio grafiku na AliExpress-u.

Pazi sad ovaj fun fact, ne ide kroz postu jer je Sellers Choice, platices BEXu 100 dinara najverovatnije.

Salju sve zajedno obicno, reci ce ti neko ko je uzimao vece kolicine od 4 🙂
Naručio 12, imam osećaj da će ipak nekako da me oderu.
Možeš da vidiš format broja za praćenje koji si dobio?
Kod mene je HRBC110210xxxx, prvi put vidim ovaj format.

Ovde ubaci broj, ides trace, otvori se novi prozor, LP broj, Sender hrbc broj, pa ide Carrier nr BEX, taj broj je lokalni Bexov(cesto rade na bex-u i ovi prvi brojevi ali je mozda najbolje traziti sa njihovim dodeljenim.

Nazad
Vrh Dno