dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
BEX
Graficke koje sam nalazio na AE i nisu bile isplative tj. bila je slicna cena kao kod nas. Jedino se isplatilo CPU da se kupuje, ali zapadne i koji mrtav primerak. Tako da je sve u svemu kazino
Мој колега је купио овако нешто на АЕ. Једино што је ишао у ЦГ у Бар да преузме "пакет" није платио НИ ДИНАРА за доставу ни царину ни порезе НИШТА! Када је улазио у Србију само је показао папир царине Црне Горе да је увоз извршен у ЦГ и да је прикључна машина! Тако му Кинез написао у папирима...Ову наши рекли само терај...Додуше то је било пре две-три године, ако има неке везе...carina na ovo pola milke 😎
Hvala za ovaj info, mozda ipak uspem uci trag mom powerbanku posle pola godine.Ovde ubaci broj, ides trace, otvori se novi prozor, LP broj, Sender hrbc broj, pa ide Carrier nr BEX, taj broj je lokalni Bexov(cesto rade na bex-u i ovi prvi brojevi ali je mozda najbolje traziti sa njihovim dodeljenim.
Evo ga konacno epilog, trazi Bex da platim lezarinu po dan 43din, pocev od januara kada je zavedena posiljka....da li kinez ili neko usput nije dobro naveo broj telefona,propusten prefiks mreze (stavili samo 03203023) i kurir nije mogao da isporuci.Hvala za ovaj info, mozda ipak uspem uci trag mom powerbanku posle pola godine.
Bex da platim lezarinu po dan 43din, pocev od januara kada je zavedena posiljka
Cpu sam uzimao... a za ovo ne znam da li se kockati...
Pa eto ako racunaju od zadnjeg statusa od 10.01. to je cca 100 dana, znaci oko 4300 din.
Kao ako sam saglasan da im posaljem saglasnost, naravno nisam saglasan.
Jel uzimao neko u skorije vreme neku malu wireless tastaturu ?
To je bilo azuriranje aplikacije, pa su generalno sve marke uredjaja dobile dark mode.Otkad AliExpress app na Honor telefonima ima Dark mode?
Stvarno su odlicne i super zvuce ove soundpeats q3 pro slusalice sto smo uzimali za 8$ ali je bedak sto moras da se registrujes i pravis nalog da bi ih dodao u njihovu aplikaciju i imao sve funkcije.
GadgetbridgeJa za satove koristim Bangle.js aplikaciju na Androidu, mora da ima nešto slično i za slušalice?
Која тачно апликација?...kao one Toocki slusalice od 14 dinara dok se ne povezu na aplikaciju...
Kako? Meni izlazi više.KUMI GW6 10.44$ ako ima nekog da nije kupio.
Bilo je par sati veći procenat na koinse, isto kao što je bilo za 6.5$ a sada je ovako kao kod tebe. 😀Kako? Meni izlazi više.
Ps
Da li bi ako naručim i neku zaštitu za ekran preko Choice, sve išlo u istom paketu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari