Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Uzeo sam takvu za par dolara i meni je to ***** neopevano.
Prva dva puta možda je nešto mogla i da uradi, nakon toga baterija ne drži ništa, nema snage nimalo, guši se, čupa. Završila u kanti.

Drugari imam kabal za punjenje mobilnog 3 u 1. E sada bilo bi dobro kada bih imao adapet neki "ženski" Tip C , Iphone ili Mini USB na koji bi mogao da se prikljuli neki adapetr za punjenje digitalnog sata. On ima ulaz USB muški. Nisam siguran da sam objasnio lepo?

Od mene preporuka za Kemei 1990.
Šišanje na nulu i skraćivanje brade, za ~45min manje od 30% baterije. Ne greje se uopšte.
U poređenju sa nekom Wahl na struju, koja posle pola sata postane neprijatna za držanje, uz to kao da ima više snage/lakše prolazi kroz kosu. Mada ovu wahl imam 5-6 godina, možda su se i noževi istupili.

Od 12.5 do 16.5, mozda zavrsi posao

I just found this on AliExpress:
US $41.35 | HILDA 2 Lines Laser Level Green Beam Self Levelling Back With Magnet Horizontal Vertical Cross Line
Ako si iz BG, mikro princ prodaje bas te lasere. Mozes da odes i da vidis kako radi.
Ja koristim onaj veci sa vise lasera i osa i skroz je dobar

Meni licno ne treba, ali dobro je da ima negde da se pogleda za one koje zanima 😄

Drugari imam kabal za punjenje mobilnog 3 u 1. E sada bilo bi dobro kada bih imao adapet neki "ženski" Tip C , Iphone ili Mini USB na koji bi mogao da se prikljuli neki adapetr za punjenje digitalnog sata. On ima ulaz USB muški. Nisam siguran da sam objasnio lepo?
US $2.49 | Baseus USB To Type C OTG Adapter USB USB-C Male To Micro USB Type-c Female Converter For Macbook Samsung S20 USBC OTG Connector

Naravno da je na taj mislio, i meni će trebati 😁
Netac ssd 128gb, ako nekom treba. Izadje 4€ na Mkd sa coinsima.
€12.63 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC
Meni nudi za 6,82...ali nije mi ni bitno to...nisu se pokazali kao pouzdani

To je to za Tip C, ali sam mislio da ima nešto za USB Mini ili Iphone.
Imaš dva modela, ulaz lighting (po tvome iphone)-izlaz USB typ A i ulaz lighting-izlaz USB typ C pa biraj šta ti odgovara a po fotki koju si okačio treba ti da nastaviš sa lighting na USB typ A odnosno model sa AE color A.
Šalio sam se sa komentarom "možda si mislio na ovo" jer po fotki i tvojim objašnjenjima hoćeš da iskoristiš "iphone" priključak sa kabla 3u1 da bi nakačio USB typ A od punjača sata.
Ili sam ja posmatrao sliku iz pogrešnog ugla ili si ti nacrtao sliku bez poente a trećeg nema.

Do 250 grama je kvadrikopter, vrsta igračke, preko 250 grama je dron i za njega treba dozvola za upravljanje.

Kvadkopter i dron nisu pojmovi koji poništavaju jedno drugo. Kvadkopter je konfiguracija drona, zato što ima četiri propelera. Oktakopter, heksakopter su varijacije na temu.
Hoću reći da taj pojam ne pravi razliku između igračke i ozbiljnijih dronova.

Stigao i metalni Sonizoon USB od 16GB.

Prilozi

• sonizoon metal 16.jpg
    sonizoon metal 16.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 51
Nazad
Vrh Dno