Ja se sisam na nulu, Kemei 2299 je odlicnaŠta se pokazalo dobro od jeftinih mašinica za šišanje?
Ako si iz BG, mikro princ prodaje bas te lasere. Mozes da odes i da vidis kako radi.Od 12.5 do 16.5, mozda zavrsi posao
I just found this on AliExpress:
US $41.35 | HILDA 2 Lines Laser Level Green Beam Self Levelling Back With Magnet Horizontal Vertical Cross Line
![]()
HILDA 2 Lines Laser Level Green Beam Self Levelling Back With Magnet Horizontal Vertical Cross Line - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
To su baš teški krševi sa preslabim motorom, koji više čupaju nego što sekuOvog tipa još jeftinije ne vrede?
![]()
T9 LCD Electric Hairdresser Oil Shaving Head Electric Pusher Carving Electric Pusher Clipper Hair Precision Trimmer for Men Care - AliExpress 6
I just found this on AliExpress:Drugari imam kabal za punjenje mobilnog 3 u 1. E sada bilo bi dobro kada bih imao adapet neki "ženski" Tip C , Iphone ili Mini USB na koji bi mogao da se prikljuli neki adapetr za punjenje digitalnog sata. On ima ulaz USB muški. Nisam siguran da sam objasnio lepo?
Cekam onu 4D 16 lines, nego slabi popusti.Od 12.5 do 16.5, mozda zavrsi posao
US $41.35 | HILDA 2 Lines Laser Level Green Beam Self Levelling Back With Magnet Horizontal Vertical Cross Line
![]()
HILDA 2 Lines Laser Level Green Beam Self Levelling Back With Magnet Horizontal Vertical Cross Line - AliExpress 1420
US $2.49 | Baseus USB To Type C OTG Adapter USB USB-C Male To Micro USB Type-c Female Converter For Macbook Samsung S20 USBC OTG Connector
![]()
Types Of Usb C|baseus Usb-c To Micro Usb Otg Adapter For Macbook, Samsung, Fast Charging
US $1.43 | 1/2 PCS USB 3.0 Coupler Female to USB Type C Female Adapter Super Speed USB3.0 Type-C Extender Connection Converter
![]()
1/2 PCS USB 3.0 Coupler Female to USB Type C Female Adapter Super Speed USB3.0 Type-C Extender Connection Converter - AliExpress 7
Meni nudi za 6,82...ali nije mi ni bitno to...nisu se pokazali kao pouzdaniNetac ssd 128gb, ako nekom treba. Izadje 4€ na Mkd sa coinsima.
€12.63 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC
![]()
Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC - AliExpress 7
Da li si mislio na ovaj adapter https://www.aliexpress.com/item/1005007326900496.html?
Pretraži malo možda ima i jeftinije.
Od toga da prebaciš svoj nalog sa Srbije na Makedoniju a ostaviš istu adresu...onda odeš u odeljak "coins" i potražiš tu stvarKod mene ~10... Od čega zavisi cena?
To ti je i poslaoTo je to za Tip C, ali sam mislio da ima nešto za USB Mini ili Iphone.
Što nisu pouzdani? Ja uzeo 1tb pre neki dan 😀Meni nudi za 6,82...ali nije mi ni bitno to...nisu se pokazali kao pouzdani
Imaš dva modela, ulaz lighting (po tvome iphone)-izlaz USB typ A i ulaz lighting-izlaz USB typ C pa biraj šta ti odgovara a po fotki koju si okačio treba ti da nastaviš sa lighting na USB typ A odnosno model sa AE color A.To je to za Tip C, ali sam mislio da ima nešto za USB Mini ili Iphone.
Do 250 grama je kvadrikopter, vrsta igračke, preko 250 grama je dron i za njega treba dozvola za upravljanje.
Ni meni nije poslao punjac al i prosli put je tako bilo pa je na kraju ipak poslat...
Ocu samo opet da pohvalim Nisku carinu, nadam se da su srecni sto svaki paket sa pracenje moraju da naplate![]()
160din ..za nesto sto ne vredi ni pola od toga![]()
Pogledajte prilog 485951
Neee. Samo se plaća PDV ako je registrovana pošiljka.U Srbiji punjači i kablići podliježu carinjenju?
Menii jedan model od 256Gb radi već godinama kao OS disk.Što nisu pouzdani? Ja uzeo 1tb pre neki dan 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari