Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Samo jednom dnevno?
Ps
Po 40 coins za go go i merge boss, kada se dobija? Da li se misli na ono što se kroz samu igricu dobije, npr go go 5 coina za jedan nivo i 20 kad se pređe još 3-4, a u merge bossu itemi sa coininima, ili je to bonus, a po 40 se dobije kada se startuje igrica?

Samo jednom dnevno?
Ps
Po 40 coins za go go i merge boss, kada se dobija? Da li se misli na ono što se kroz samu igricu dobije, npr go go 5 coina za jedan nivo i 20 kad se pređe još 3-4, a u merge bossu itemi sa coininima, ili je to bonus, a po 40 se dobije kada se startuje igrica?
Kroz igru ih dobijes, da da.

Da li je neko naručivao ram memorije sa Alija, kakvog su kvaliteta, konkretno treba mi za stari komp DDR3, da li su okej ovi Fury što se prodaju po Aliju?
konkretno sam iste ove porucivao, memorije su radile na nekim plocama a nekim nije hteo da upali komp, to je obicno bilo sa Asrock i Asus plocama

Meni Kinez nije poslao adapter od 65w, verovatno će poništiti transakciju. Ili će mi uvaliti neki drugi.

Meni jutros poslao LA HU

Meni je poslat

Ni meni nije poslao punjac al i prosli put je tako bilo pa je na kraju ipak poslat...

Ocu samo opet da pohvalim Nisku carinu, nadam se da su srecni sto svaki paket sa pracenje moraju da naplate :D

160din ..za nesto sto ne vredi ni pola od toga :D

1000007761.jpg

Ja prodavcu rekoh da punjač pošalje preko Cainiao zbog carine, on odgovara ok. Danas punjač poslat LA....HU. Znači niška carina ima da radi i nemam ništa protiv da naplati dažbine na cenu koju sam platio ali u zadnje vreme nije tako.

Hg
Odlicne su...imam 6 komada, sve u razlicite boje(dobro ne bas sve, 3-4 razlicite boje :D )
E sad ta metalna se i ne greje tolko, al one plasticne bas znaju da budu vruce.

Inace je imalo za slicne pare od 64gb pa sam ja tad uzimao te. Ali brzina pisanja i citanja su bas okej za tu cenu

Ja ne mogu nista od Sonizoon-a da kupim, pise mi da sam preterao sa kupovinom njihovog proizvoda. 🫣

Nije mi jasno. Prize Land radi za srb region. Nisam morao da menjam na MKD , daje novcice i sve. Jel realno?

Da li ste upoznati sa onim telegram botom za aliexpress? Jedan od korisnih linkova sadrzi jos 50(10*5) novcica dnevno. U pitanju su neke tajno obelezene prodavnice koje jos vise skrivenim putem daju 5 novcica dnevno a posle 7 dana kupon od 1$. Moze samo preko telegram aplikacije da se koristi mada ove prodavnice mogu direktno preko linkova.
Nema to svako,
Kako ide ovaj Merge boss nikako da mrdne
Pogledajte prilog 485971
Posle pretrage samo malo skroluj dole da se pojavi dugme

Imate ovde gomilu nekih forica za novcice, nesto radi kod nas, nesto ne

Nazad
Vrh Dno