Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ne sećam se da je neko pominjao ali ovaj kabal od 2m je 1,45 EUR i još sa displayom.

€12.62 | Toocki 240W Type C To Type C Display Cable PD3.1 Fast Charge USB C TO USB C Cable For iPhone 15 16 Xiaomi 12 Samsung S23 Macbook
Hvala za link.Porucen kabl od 2 metra za 1.21 eura.
Inace juce mi je stigao slican toocki kabl samo bez ekrana i mogu reci da je kabl odlican.Kvalitetna izrada.Kupljen kabl od 1 metar za 0.83 eura.
Testiran i radi super fast charging 2.0 na samsungu s24 ultra.

@ admin/moderator

Lose si odradio posao.

Par poruka koje su za temu Pracenje posiljki nisu premestene , a moja poruka upucena
@kalin62
je sa razlogom - pisano je uputstvo na Pracenje posiljki , ponovicu i ovde :

Ako niste iz Beograda a iako je broj poste 11xxx ne pominjite Beograd u adresi.
U Beogradu pisite naselje i oznaku lokalne poste - Beograd XX

Evo primer Beogradska ulica - koliko puta se ponavlja na teritoriji Beograda

BG.jpg

Ne sećam se da je neko pominjao ali ovaj kabal od 2m je 1,45 EUR i još sa displayom.

€12.62 | Toocki 240W Type C To Type C Display Cable PD3.1 Fast Charge USB C TO USB C Cable For iPhone 15 16 Xiaomi 12 Samsung S23 Macbook
Pa jel eadi taj displej? Nešto mi nerealno da prikazuje jačinunpunjenja.
Bilo mi je podeseno Srb, sad je Mkd i nema razlike... Ni da li udjem preko linka ni da li gledam u coins sekciji...
Mora da prođe neko vreme, ne može odmah da prebaci, čak da se čisti keš iz aplikacije, pa i telefon da se menja, ja sam uzeo neki stari samo za AE.

Pa jel eadi taj displej? Nešto mi nerealno da prikazuje jačinunpunjenja.

Mora da prođe neko vreme, ne može odmah da prebaci, čak da se čisti keš iz aplikacije, pa i telefon da se menja, ja sam uzeo neki stari samo za AE.
Ja nemam taj kabal. Imam essagerov.

1742969912851.png
Ja nisam probao da stavljam nalog na dal @Lanikor rece na koreju ili koji vec region pa da nam rade browser novcici.
Jel neko probao mozda?

Je l' prošao voz za te jbl slušalice preko price land ili može još uvek da se igra pošto sam tek video pre neki dan?

Jel i vama stoji da jos nisu poslali onaj tooki 65W punjac sto smo svi capili za ispod 2eu?

^Ja sam ga kupio ali nije poslao Kinez još uvek.

Opet onaj nosač za telefon, ovaj put skoro džabe.
I just found this on AliExpress:
US $7.52 | Car Air Vent Clip Mount Hook Gravity Car Phone Holder Smartphone GPS Holder Mobile Bracket Support For iPhone Xiaomi OPPO ViVo
Pogledajte prilog 485817

Pratim temu i ne razumem kako vama prikazuje ove cene. Konkretno ovaj držač kod mene piše 350 din cena.

Nisam naveo, ali u pitanju je MKD+novcici+SaveNow sekcija.
Sto se cene tice vise puta se pisalo o tome. Region na MKD (u mom slucaju), skupljanje novcica, pa trazenje kroz Discount Finder ili SaveNow sekcije. Ako i dalje ne dobijas dobre popuste, onda da se proba sa brisanjem kesa aplikacije npr.

Da li je neko naručivao ram memorije sa Alija, kakvog su kvaliteta, konkretno treba mi za stari komp DDR3, da li su okej ovi Fury što se prodaju po Aliju?

Prilozi

• IMG_20250326_145557.jpg
    IMG_20250326_145557.jpg
    137.5 KB · Pregleda: 58
Naručivao sam ja par puta neku Kllisre ddr3. Rade bez problema na haswell konfiguracijama, mada sam negde čini mi se video da znaju da zezaju sa amd-om.
Ovaj Kingston ne znam kakav je i da li je original.

Takodje sam naručivao sigurno par stotina GB serverske ecc, to je isto radilo ok.

Oni dodaju redovno ovo na prize land ili?
Da zalim i dalje ili da ne gubim vreme :D

Mislim da neće ovo što vredi, reče iznad Lanikor da je prošao voz za ovo što valja.

Sreća imam 99% zaliveno, taman da sunce ugrije i da poberem jabuke.

Da li je neko naručivao ram memorije sa Alija, kakvog su kvaliteta, konkretno treba mi za stari komp DDR3, da li su okej ovi Fury što se prodaju po Aliju?
Ja uzeo za lapatopa, 16 giga za oko 14 baksova, radi, nikakav problem do sad s njiom.
1743026381512.png
a uzeo sam i msata ssd, za manje od 6 dolara/256giga radi odlično, još poslali u fensi pakovanju i plus poklon kablić za externi hard...
1743026464831.png

Nazad
Vrh Dno