Izgleda da ponude samo onima za koje znaju da će im uzeti sve novčiće.Ok je, ta je radnja, samo je definitivno napravljeno da uzme sve novcice sto imate pa kome treba...-91% kroz mkd coins
I just found this on AliExpress:
US $55.50 | SLC/MLC MSATA 6Gbps USB3.1 32GB/64GB/128GB/256GB/512GB Portable Solid State USB Flash Drive External Solid State Pen Drive 3.0
![]()
SLC/MLC MSATA 6Gbps USB3.1 32GB/64GB/128GB/256GB/512GB Portable Solid State USB Flash Drive External Solid State Pen Drive 3.0 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
https://share.temu.com/9aWZb9YVPjAJel vrede nesto ovi laserski merači daljine za oko 10e? Dajte link ako naletite na nesto pametno...
US $6.21 | 18mm 20mm 22mm 24mm Quick Release Solid Full Stainless Steel Watchbands For Seiko Huawei GT3 Pro 46 42mm Metal Business Bracelet
Toeto?![]()
18mm 20mm 22mm 24mm Quick Release Solid Full Stainless Steel Watchbands For Seiko Huawei GT3 Pro 46 42mm Metal Business Bracelet - AliExpress 1511
https://share.temu.com/9aWZb9YVPjA
Provereno dobar model... I ne boli te glava za carinu itd...
Djole je pitao za laserski merač daljine, ne laserski merač temperature.https://share.temu.com/9aWZb9YVPjA
Provereno dobar model... I ne boli te glava za carinu itd...
Kupio jednom sa Temu štapiće za uši jeftino. Poslali mi zabuđale štapiće, bacio sam ih i nisam se ni žalio. Samo domaće. Ako ti nešto znači konac za zube iz Kine je odličan.Da li iko kupuje stvari za pokucstvo kao sto su stapici za usi, rukavice za ciscenje, sundjeri, kese za djubre itd. Cesto vidjam ogromne coins popuste za navedene stvari ali se nikad nisam usudio
Imam crnu 22mm, jos se drzi kao nova na Amazfit GTR2e, ako hoces mogu da fotkam sta te zanima.za ovaj nisam siguran ni za kopčanje ni za šrafove. U svakom slučaju hvala
Nista sto ulazi ili se maze na telo od njih
Imam crnu 22mm, jos se drzi kao nova na Amazfit GTR2e, ako hoces mogu da fotkam sta te zanima.
Kratio sam je sam, bez problema moze u kucnoj radinosti sa standardnim pratecim alatkama sa Alija
US $2.67 | 22mm 20mm Strap for Samsung Galaxy 7 6 5 4 40/44mm 6Classic Gear S3 Active2 Stainless Steel Bracelet for Huawei GT3 4Pro Amazfit
![]()
22mm 20mm Strap for Samsung Galaxy 7 6 5 4 40/44mm 6Classic Gear S3 Active2 Stainless Steel Bracelet for Huawei GT3 4Pro Amazfit - AliExpress
Da potvrdim da je odlicna, imam istu nosim vec vise od godinu dana, i malo se izgrebala, ali to je zbog posla koji radim, a sat je non stop na ruci.To je to, ne vidi se bas najbolje ali racunaj da jos bolje izgleda uzivo
Je l' ide niže od ovih 5$ da čekam ili..?Imam crnu 22mm
Je l' ide niže od ovih 5$ da čekam ili..?
Apsolutna preporuka. Radi ko sat.Jel vrede nesto ovi laserski merači daljine za oko 10e? Dajte link ako naletite na nesto pametno...
Sto je duplo skuplji ovaj sa baterijama, ne kapiram?Apsolutna preporuka. Radi ko sat.
US $25.80 | Mileseey S6 Laser Distance Meter 40m/120m, Rangefinder with Level Bubble , LCD Display with Backlit, Measure Tools for Home
![]()
Www.milesfranklin.com|mileseey S6 Laser Distance Meter 40m/120m With Level & Backlit Lcd
Zato što model sa punjivom baterijom ima i inklinometar.Sto je duplo skuplji ovaj sa baterijama, ne kapiram?
Meni dve lampe nudi za 12.91 plus 5,26 za poštarinu. To mi malo mnogo ili grešim. Koja cena stoji tebi?Ako neko traži solarne lampe, evo dobrih. Jako sijaju, dovoljno dugo mogu (nekoliko sati), a evo već druga godina kako ih koristim.
Dođu dvije u pakovanju.
![]()
Solar Spotlights Outdoor Waterproof IP65 Adjustable Solar Powered Landscape Spotlight with 2 Lighting Mode Stake Light Wall Lamp - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Osetila je platforma kad si najprisutniji 😁Ne znam da li ste primetili, ali kod mene su najbolje ponude preko coina oko 2 posle ponoci za stvari koje su u korpi i koje pratim.
Na primer bio je Essager 100W pinjac 40% popusta, a preko dana mi je 10 do 15%
to i ja tripujem ali za toocki, dva puta pogledam, treci put 95% popustOsetila je platforma kad si najprisutniji 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari