Koliko je bio ovaj dac ?
Koliko je bio ovaj dac ?
Trenutno 6 evra uz coine, ja platio 4 kad je bila rasprodaja.Koliko je bio ovaj dac ?
Verovatno je bilo mnogo puta price oko coinsa. U sustini coinse se koriste uvek na isti nacin, a neko je provalio ako stavis drzavu na Makedonija, popusti za coins su veci za veliku vecinu artikala (retko se desi da neki artikal bude ipak povoljnij u Srbiji, ali cesto moze da se pronadje isti kod drugog prodavca).Ima li nekih povoljnih usb c na usb c kablova za brzo punjenje?
Kako se koriste ovi MKD coins? Nisam baš skontao kako se to radi? Meni propadoše silni coini...
nije 6 vec 12.95€Trenutno 6 evra uz coine, ja platio 4 kad je bila rasprodaja.
I just found this on AliExpress:
€18.02 | KEYSION Digital Audio Amplifier CX31993 MAX97220 Dual Chip USB C Type-C to 3.5mm DAC HiFi Audio Adapter AMP PCM 32bit 384KHz DAC
![]()
KEYSION Digital Audio Amplifier CX31993 MAX97220 Dual Chip USB C Type-C to 3.5mm DAC HiFi Audio Adapter AMP PCM 32bit 384KHz DAC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Samo u aplikaciji staviš da ti je region Makedonija. Ostaviš adresu iz Srbije, samo onu zastavicu prebaciš na Makedoniju i dobiješ veće popuste. Nekad ne budu odmah veliki, ali uglavnom budu.ne, iz Srbije sam
Ako si im rek'o, pakao im ne gine!nema potrebe da objasnavate, znam to, ali posto nisam iz Makedonije ne stavljam Makedoniju. Sigurno postoji razlog zasto je tako. Da je neki online servis ok, ali da kupujem fizicke stvari i varam oko drzave, neka.
onda je samo trebao da napise da 6 eura vazi samo ako varas.
sto ne stavite onda Kinu mozda je jos veci popust?
Oni meni zlato u Boru, ja njima 80% coins popusta.nema potrebe da objasnavate, znam to, ali posto nisam iz Makedonije ne stavljam Makedoniju. Sigurno postoji razlog zasto je tako. Da je neki online servis ok, ali da kupujem fizicke stvari i varam oko drzave, neka.
onda je samo trebao da napise da 6 eura vazi samo ako varas.
sto ne stavite onda Kinu mozda je jos veci popust?
Veći deo sam skontao koristio sam i pre coine, al' ne znam kako to radite sa MKD šta treba da stavim makedoniju za državu, pa kad posle promenite adresu?Verovatno je bilo mnogo puta price oko coinsa. U sustini coinse se koriste uvek na isti nacin, a neko je provalio ako stavis drzavu na Makedonija, popusti za coins su veci za veliku vecinu artikala (retko se desi da neki artikal bude ipak povoljnij u Srbiji, ali cesto moze da se pronadje isti kod drugog prodavca).
Moras koristis mobilnu app. Imas stranicu coins, save now i discount finder. Na njima kopas za artikle sa dobrim popstima za coins koji se krece i do 95%.
Sad ima tu raznih praksi kako "naterati" da ti se nadje neki artikal koji hoces da kupis na tim stranam sa dobrim popustima.
Dodas u korpu, dodas u like, posecujes ih vise puta...
Popuste za coins nisu bas univerzalni i moze da se desi da variraju od korisnika do korisnika. Neki nekad imaju problema sto im se veliku popsti uopste ne pojavljuju pa brisu cache reinstaliraju app. Svakako probas pa vidis.
Ne menjas nista adresu. Samo promenis na MKD u app. Kad krenes u checkout sve redovno kao i ranije.Veći deo sam skontao koristio sam i pre coine, al' ne znam kako to radite sa MKD šta treba da stavim makedoniju za državu, pa kad posle promenite adresu?
Da dodam jos da kako promenis "drzavu" pisace ti cene u makedonskim denarima, pa samo vrati na dolare ili eureVeći deo sam skontao koristio sam i pre coine, al' ne znam kako to radite sa MKD šta treba da stavim makedoniju za državu, pa kad posle promenite adresu?
nije 6 vec 12.95€
I just found this on AliExpress:drugari, potrebna mi je ova narukvica za sat od 22 mm. Treba da ima takvo kopčanje i "šrafove". Ovako se zove "Full Solid Stainless Steel Strap 18mm 20mm 22mm". Ako je neko vidi za ispod 10€, što izlazi svremena na vreme neka mi javi. Upnapred hvala.
Pogledajte prilog 494336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari