Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigla mi nedavno ova endskop mobilna kamera. 2m kabl. Generalno deluje da svi prodaju iste te kamere, ali sam pre nekoliko meseci koristi kameru od suraka.
Ova je definitvno bolja. Naravno moze to i bolje jos mnogo, ali dosta solidna slika na 5-10cm. Probao sam i u praznoj kanalizaciji i nije bas uspesna. Problem sa kanalizacijom je sto recimo ako pokupi malo vode na socivo deformise sliku, i moglo bi se reci nije onda od neke koristi. Za suvo je vrlo upotrebljiva.

Poslednja izmena:
Da li još nekom poslednjih par dana ne radi ocenjivanje proizvoda kroz search sa 10 srca (like) za dobijanje 10 novčića?

Da, Srpski je nalog i ne radi apple pay ja sam juce uzeo svetlo za bajs preko paypal
Sredice oni to bice neki update sigurno

Treba mi neki zvucnik koji bi pustao tiho muziku u decijoj sobi. Moze sa SD kartice, USB-a, kako god. Bilo bi dobro ako bi imao opciju i za repeat jedne iste pesme. Ima li ko kakvu preporuku šta bi moglo da završi posao?

Treba mi neki zvucnik koji bi pustao tiho muziku u decijoj sobi. Moze sa SD kartice, USB-a, kako god. Bilo bi dobro ako bi imao opciju i za repeat jedne iste pesme. Ima li ko kakvu preporuku šta bi moglo da završi posao?
Nije all in one malo je DIY. Ove je jedno pojacalo kao od slabijih ali ima i jacih i nesto skupljih.

Sem ovog pojacala koje prima BT/USB (Mp3)/AUX treba ti ispravljac 12-24V (moze od vecine laptopova) i bilo koji par manjih zvucnih kutija sa KP npr.
Recimo moze da se iskoriste i sateliti od nekih starih-rashodovanih 5.1 kucnih bioskopa.
Slicni setup (malo bolje pojacalo) imam za svoj komp. Kacim se preko BT. Pojacalo radi vec 3-4 god bez greske i za tako neku malu stvar i cenu vise nego odlicno.
Dobro je sto ova serija Sinilink BT pojacala ima i svoj Andorid app, pa mozes osnovne funkcije radis "izdaleka". Jacina zvuka i promena izvora. Nisam siguran da li app ima neke funkcije povezane sa USB, a moguce da ima ono next/prev i slicno.

Pogledah malo sad na store. Davno sam koristio app. Izgleda ima i raspored. Verovatno za ovo sto ti treba i ta funkcija znaci dosta kada da se upali/ugasi.

Poslednja izmena:
I mene sad kopkalo sta ima od funkcija pa se povezao na jedan Sinilink Amp sto ne koristim inace. Uslikah ga na tabletu.

Prilozi

• 20250530_101111.jpg
    20250530_101111.jpg
    229.4 KB · Pregleda: 59
Uzeo je za 0.46 eura onu vecu od 300mll i stigla prosle nedelje.Nije losa stvar,u pocetku mi je malo pustala na onoj prskalici i slivalo se na onu rucicu kojom prskas.Reko nema nista od koriscenja ulja u ovom.Medjutim posle fajtanja sa obicnom vodom kao da je nesto bilo malo zacepljeno evo sad nigde ne curi.Pa ce moci da se koristi.
Za 50-60 dinara nije losa stvar mada sve zavisi kako ti se koja stvar zalomi.

Nije all in one malo je DIY. Ove je jedno pojacalo kao od slabijih ali ima i jacih i nesto skupljih.

Sem ovog pojacala koje prima BT/USB (Mp3)/AUX treba ti ispravljac 12-24V (moze od vecine laptopova) i bilo koji par manjih zvucnih kutija sa KP npr.
Recimo moze da se iskoriste i sateliti od nekih starih-rashodovanih 5.1 kucnih bioskopa.
Slicni setup (malo bolje pojacalo) imam za svoj komp. Kacim se preko BT. Pojacalo radi vec 3-4 god bez greske i za tako neku malu stvar i cenu vise nego odlicno.
Dobro je sto ova serija Sinilink BT pojacala ima i svoj Andorid app, pa mozes osnovne funkcije radis "izdaleka". Jacina zvuka i promena izvora. Nisam siguran da li app ima neke funkcije povezane sa USB, a moguce da ima ono next/prev i slicno.

Pogledah malo sad na store. Davno sam koristio app. Izgleda ima i raspored. Verovatno za ovo sto ti treba i ta funkcija znaci dosta kada da se upali/ugasi.

Nikada mi ovako nesto ne bi palo na pamet. Znaci ovo je standalone uredjaj. U njega ubacujem izvor muzike i kontrolisem preko app a na njega kacim zvucnike.

A da li mogu sa njega da preko BT povezem neki BT zvucnik i da mi to daje zvuk? Ima sa alije jeftinih koji izgledaju ok i nece da odskacu u sobi. Drzao bi ga stalno na napajanju i kada hocu samo preko app da pustim zvuk da krene?

Hvala puno.

Da se ispravim. Ovo je delmicno tacno. Sinilink app je nesto nalik univerzalnim home app kao sto je Tuya. Ocigledno manje popularna Sinilink takodje ima i WiFi module, koji kada se povezu na app, dobija se mogucnost rasporeda (schedule) za njih. BT deo nema schedule, nego samo one komande sa screena gore.
Nikada mi ovako nesto ne bi palo na pamet. Znaci ovo je standalone uredjaj. U njega ubacujem izvor muzike i kontrolisem preko app a na njega kacim zvucnike.

A da li mogu sa njega da preko BT povezem neki BT zvucnik i da mi to daje zvuk? Ima sa alije jeftinih koji izgledaju ok i nece da odskacu u sobi. Drzao bi ga stalno na napajanju i kada hocu samo preko app da pustim zvuk da krene?

Hvala puno.
"Znaci ovo je standalone uredjaj. U njega ubacujem izvor muzike i kontrolisem preko app a na njega kacim zvucnike." - DA
Ne mozes BT zvucnik na njega. On je samo da kazem BT prijemnik. Znaci preko BT saljes muziku na njega.
A i nema smisla koristiti pojacalo kao BT transmiter da bi povezao zvucnike sa BT koji imaju pojacalo u sebi.
Na njega mozes prikljucis pasivne zvucnike ili da utaknes slusalice.

Ovo pojacalo + zvucnik = BT zvucnik. Stim sto pojacalo + zvucnik ima i USB i AUX input sto BT zvucnici po funkciji i nazivu i ne moraju da imaju.

Poslednja izmena:
I jos za kraj i ne gnjavim vise.
Najbolji model ovih malih pojacala za tu oko 10tak eur (ako uleti sa nekim coins moze i manje) je Sinilink XY-AP100H. Obratite na paznju da ima i model XY-AP100L sa losijim cipovima.
Ne mora konkretno od ovih, mnogi ga prodaju pa gde se nadje najeftnije.

Ili isto to samo sto jos svetluca :)

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Treba mi preporuka za dobar/klalitetan USB 3.0 HUB. Dajte preporuke ko je šta kupio a da je zadovoljan.

@dj13 Koja je razlika ovih gore XY i Sinilink modela u odnosu na ZK502H, koji isto ima TPA3116D2 chip?
Samo u toj Sinilink aplikaciji?

@dj13 Koja je razlika ovih gore XY i Sinilink modela u odnosu na ZK502H, koji isto ima TPA3116D2 chip?
Samo u toj Sinilink aplikaciji?
Da, slicno je to. ZK je linija od Wuzhi Audio. Imam jedan ZK502H. Odlicna izrada i rekoa bi da je mozda Wuzhi malo kvalitetnji . Ali ako nekome treba "remote" pristup za podesavanje onda Sinilink. Mislim sve su to nijanse u pitanju i niko nece kupuje ova pojacala i kaci neki "kvalitet" na njega da primeti neku znacajnu razliku.
Koliko vidim ima i Wuzhi Audio app na store ali dosta lose ocenjen, vecina kaze ne radi. Treba probam jednom na ovom mom ZK502H da li radi uopste.
Potenciometar za jacinu na ZK502H je klasican - ima pocetak i kraj, na Sinilink pojacalima je "beskonacan" jer Sinilink moze volume da kontrolise iz app, a Wuzhi prepostavljam ne.

Kad se "gleda" Sinilink amp preko BT on da kazem emituje 2 BT izvora. Jedan je BT na koji se kaci da se pusti muzika, a na drugi se kaci sa app radi upravljanja.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Treba mi preporuka za dobar/klalitetan USB 3.0 HUB. Dajte preporuke ko je šta kupio a da je zadovoljan.
Malo uputstvo. Nikako da naucim sve ove godine na Aliju. Recimo zadnjih 10god sam kupio barem isto toliko USB habova, i gledao kao te jeftnije no-name.
Ni sa jednim nikad nisam bio zadovoljan, a neki su bili i felericni. Verovatno se mora kupiti nesto "vrednije". Nikad mi nije bilo jasno pa sta tu mogu da zeznu :)

Nazad
Vrh Dno