Ja sam ih uzeo prosli put i to 2 puta po 2 komada izolir trake u crnoj boji.Placao sam za dva komada 0.11 eura.I stiglo za nekih 20-tak dana.Nisu 0.13$ kao pre ali su trenutno 0.55$ za 2 kom, MKD Coins, mozda budu jeftinije uskoro
I just found this on AliExpress:
US $5.50 | GEYA Color Electrical Insulation Tape Electrical Tape Ultra-Adhesive PVC Waterproof Tape 1 Roll 10 Meters Black Red Blue Yellow
![]()
GEYA Color Electrical Insulation Tape Electrical Tape Ultra-Adhesive PVC Waterproof Tape 1 Roll 10 Meters Black Red Blue Yellow - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kakve su u odnosu na one koje se prodaju ovde?Ja sam ih uzeo prosli put i to 2 puta po 2 komada izolir trake u crnoj boji.Placao sam za dva komada 0.11 eura.I stiglo za nekih 20-tak dana.
Pravo da ti kazem nisam ih jos probao.Nisu mi trebale odmah.Uzeo ih da se nadju.Imam jos starih kupljenih ovde pa ove nisam ni naceo.Tako da ne znam.Trebalo bi da je to sve isto.Kakve su u odnosu na one koje se prodaju ovde?
Može link za podloge? Meni uglavnom izbacuje neke sa silnim šipingom.Evo jedan haul
3 40x90cmx3mm podloge koje je kinez uspeo da spakuje u jedan paket za 1€ shipping.
Truthear x crinacle zero red
Izbacuje li album art na ekranu kad se pusti pesma?Stigao mi je i neki mp3 player porucen za drugara verzija od 16gb za nekih 12 eura kroz coine.Kaze drugar da mu je skroz ok za tu lovu.
Sad koliko vidim nemaju verziju od 16gb trenutno na sajtu.![]()
2025 NEW RUIZU MP3 Player with Bluetooth 5.3 Portable Music Player HiFi Sound Shuffle Built-in Speaker ,Voice Rrcord ,FM Radio - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Da, definitivno je nestandardna. Mislio sam da se možda slaže sa philips-ovim, međutim ništa od toga.@optical
Ova je standardna iz medium tezine, mislim da je uvek na stanju. Po recenzijama svi se zale da ne znaju gde da kupe rezervne glave. Ja recimo koristim xiaomi t100 za koju sam kupio 10 neoriginalnih glava za 1.5€ koje se 95% slazu za cetkicom ali ovoj ne bi odgovaralePogledajte prilog 493829Pogledajte prilog 493830Pogledajte prilog 493831Pogledajte prilog 493832
Sve sam to već probao i ništa ne pronalaziOva stampa Lexar na kartici izgleda poprilicno amaterski. Ocigledano da je Kinez nastampao sta je hteo. Perfomanse su sasvim OK.
Obicno SD kartica ima i sa druge strane neke oznake, pa mozda moze da se provali sta je. Mozda ima product num, mozda serial. Pogledaj pa ako ima ubaci u Google mozda ti izbaci nesto.
Pogledah moje 2 kartice izmedju ostalog i moguce original Lexar sa Alija i svima pise ponesto. Sitno ali moze da se vidi.
To stvarno ne znam.Moram pitati drugara pa cu javiti.Posto ga ja nisam ni upalio.Kupio ga drugaru.Izbacuje li album art na ekranu kad se pusti pesma?
Tako i jesam razmišljao, no, rekoh, ako neko još ima iskustva sa ovakvim karticama, može da doprinese još nekom informacijom.U najbolju ruku moze da bude klot serija napravljena za neki uredjaj pa zato nema neka specijalna obelezja, Kinez je se nekako docepao za male pare pa je sad valja.
U realnosti racunaj da nije Lexar ili da je bas matori Lexar jer ima gomila slicnih izrada koje lice na tu karticu ali nijedna kao ta.
SD adapter za Lexar kartice zato ima slican izgled, moguce da se Kinez zeznuo i iskopirao pogresnu stvar
Npr. ovo je taze izgled kartice i izgled adaptera, izmesano je jer imam jedno 5-6 ovih adaptera, mrzi me da ih prerasporedim![]()
Može jedno nubovsko pitanje? Gde se nalazi ta sekcija "save now"?Toocki akcija
U save now za 3.28$, 20w
I just found this on AliExpress:
https://a.aliexpress.com/_EuJt6Km
Save now toocki 20w, kome ne smeta roze detalj u coins sekciji za 1, 13$
https://a.aliexpress.com/_EQFIec6
Toocki 67w gan, sa US plug in (mozda nekom zatreba ili uz dodatak za eu plug dobije super punjac) za 6,52$
https://a.aliexpress.com/_EvKnT7y
Gde se nalazi ta sekcija "save now"?
Uz napomenu da to nemamo svi, ja sam vlasnik nekakvog "biznis" naloga na AliExpress-u i umesto te opcije (Save Now) imam "Feed".Account, Save now je posle Prize Land.
25 day streak, koliko vam je rekord?Save now možeš dodjes I preko coins strane. Tu klliknes gde je ovaj toocki upaljac punjac.
Sad sam u rekordu25 day streak, koliko vam je rekord?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari