Meni je u poslednje vreme prosek za carinjenje viši od 50% tako da mi lako dođe na isto. Ovako bar brže stiže.Uz akciju preko koje sam kupio prošli put, uzmem 3kom za 10e
Imas na nasim domacim sajtovima od 1500 do 9000 din takve telefone, ali uvek mozes da proveris sa njima da li imaju Srpski.Neke preporuke za telefon za starije osobe, da nije smart i da ima srpski jezik? Hvala 😊
Meni ne radi apple pay. Izaberem i ne dozvoljava pay nowUkoliko se ne varam, nije postojala ranije opcija apple pay i paypal? Pohvale za ovo.
Pogledajte prilog 493914
Ja ga sad kupih za 0.29 usd. Ako mi budu hteli naplatiti carinu iskuliraću ih.Dobih danas toocki auto punjač 75w. Platio ga 0.42$, a na pdv, postu i pregled koji nisam trazio 280 din... 🤦♂️
Prodas auto da kupis sve kablove i punjaceKako to mislis ne treba ti rezervni auto punjac za kola i 30 rezervnih kablova?![]()
Ja sam prekjuče probao platiti sa Google Pay, nije radilo..Ukoliko se ne varam, nije postojala ranije opcija apple pay i paypal? Pohvale za ovo.
Pogledajte prilog 493914
Što je najgore ni ne treba mi autopunjač, imam u autu usb konektore na koje punim telefon.Kako to mislis ne treba ti rezervni auto punjac za kola i 30 rezervnih kablova?![]()
Izbacuje li album art na ekranu kad se pusti pesma?
Poslao mi drugar slike mp3 player-a i evo sta izbacuje.Malo su losije slike ali se ipak vidi ok.Izbacuje li album art na ekranu kad se pusti pesma?
Da li neko prepoznaje ove sluške:
Gde se ovo nalazi? Srb ili mkd nalog ili neki treći?Ukoliko se ne varam, nije postojala ranije opcija apple pay i paypal? Pohvale za ovo.
Pogledajte prilog 493914
Je li ovo sa linka ok opcija i vredi li ovih para ili imate nešto bolje da preporučite? Bitno je da ima 2 USB A i 2 USB C ulaza, ovaj je samo 15w (na USB C) ako ima neki bolji dajte.
Poslao mi drugar slike mp3 player-a i evo sta izbacuje.Malo su losije slike ali se ipak vidi ok.
Toocki J58
Srpski nalog u Payment Methods se nalazi nisam jos uvek probao.Gde se ovo nalazi? Srb ili mkd nalog ili neki treći?
Mi smo ovaj kupili kevi posto se ne snalazi sa ekranima koji imaju touch.Kupili smo joj nokiu 150 model 2023 u crnoj boji.Neke preporuke za telefon za starije osobe, da nije smart i da ima srpski jezik? Hvala 😊
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari