Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Trebala bi mi preporuka za neki USB Bluetooth dongle, ako je neko kupovao u skorije vreme? Pozeljno bi bilo da bude kompatibilan sa Windows (11) i Linux OS-om, kao i da ima mogucnost povezivanja vise uredjaja u isto vreme (tastatura, mis, zvucnik ili slusalice...).
Ja sam pre par meseci pazario Snowsky (Fiio) Retro Nano:

aliexpress.com/item/1005008345998598.html

Dobar zvuk, zamenjiva baterija, parametric EQ, single-ended i balanced izlazi...
Koristim ga sa telefonom i bez problema se povezuje s mojim Samsungom ali nisam probao sa nečim drugim. A i što bi povezivao DAC/amp sa tastaturom i mišem...?

Ja sam pre par meseci pazario Snowsky (Fiio) Retro Nano:

aliexpress.com/item/1005008345998598.html

Dobar zvuk, zamenjiva baterija, parametric EQ, single-ended i balanced izlazi...
Koristim ga sa telefonom i bez problema se povezuje s mojim Samsungom ali nisam probao sa nečim drugim. A i što bi povezivao DAC/amp sa tastaturom i mišem...?
Izgleda da se nismo razumeli, meni treba BT adapter za desktop racunar kako bih mogao da povezem vise BT periferija na njega. :)

Izgleda da se nismo razumeli, meni treba BT adapter za desktop racunar kako bih mogao da povezem vise BT periferija na njega. :)
USB BT dongle?
Toga ima na tone na Aliju od pamtiveka :)
Pocetkom godine sam narucio nekoliko komada raznih verzija kao BT 5.0, 5.1, 5.2.. Kroz coine bilo nesto 0.2 Eur. I svi rade i od tada koristim ovaj 5.3 bez problema svaki dan na kompu:

Kad nema Vontara...

23.82$ za 4/64 verziju uz kupon prodavnice i MKD novcice

I just found this on AliExpress:
US $27.77 | TVBox Android 11 A95X W2 S905W2 4K HDR AV1 2+16G 4+32G 4+64G WIFI 2.4G/5G BT 5.0 IP TV Online Streaming Set Top Box
ja ispod 28$ ne mgu da dobijem, skida mi samo 50 novciica. sta uraditi?

Utanjili su malo sa tim 95% popustima, u zadnjih par nedelja ako se mogu nabrojati na prste dve ruke...

Da li je neko uzimao kabl za zvučnike, 2-3 metra dužine, sa činčevima i eventualno da je EMF šildovan!
Znam da ima kod nas da se kupi ali samo isporuka košta 500-600 dinara, lako moguće da za te pare
može bolji kvalitet da se uzme iz kine 🤷‍♂️

Stigao Enchen Blackstone 3 brijač plaćen 11 evra, na paketu piše 12,39€. Imam papir od carine na 290 din (pdv), plus 160 din koje ide pošti, tako mi lik rekao, nigde taj iznos ne piše. 450 din, NS pošta

Stiglo danas, sve zajedno me izašlo $3 5!

12520.jpg

ja sam kupovao Ernie Ball žice na AE i kad su stigle shvatim da su baš dobra kopija, jako je bilo teško provaliti. Tek sam kasnije guglao i shvatio da postoje kopije :)

ja sam kupovao Ernie Ball žice na AE i kad su stigle shvatim da su baš dobra kopija, jako je bilo teško provaliti. Tek sam kasnije guglao i shvatio da postoje kopije :)
I ja sam do sad njih kupovao i odlične su. Sad sam malo promenio, mada očekujem i 3 pakovanja Ernie Ball Hybrid. 🙃

33.74$, MKD Novcici

@beatport Sad ti je sansa, valjda si mi ti pisao

I just found this on AliExpress:
US $109.99 | Magcubic Projector HY300 Pro 4K Android 11 Dual Wifi6 260ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P Home Cinema Outdoor Projetor
Reci mi samo sto mi daje samo 560 novcica da koristim , a imam 1700 din u coinsima! 4200 din ispada trenutno!

Moze da bude milion razloga, vazilo je kratko, ne izlazi ti iz nekog razloga isto itd itd.

Reinstaliraj aplikaciju, predji na makedoniju i probaj opet, ako ne radi - ne radi vise.

I ne mozes da potrosis koliko ti hoces novcica nego koliko platforma da popusta u tom momentu za novcice, 10-20-30-90% itd.

Ne nudi svima isto a takođe ponude su različite u različito doba dana (menjaju se u nekom vremenskom intervalu).

Nazad
Vrh Dno