Stisnuo si "Return to home" i on otišao nazad u Kinu 🤣Ja sam kupio jedan. Otišao je svojim putem pri prvom lansiranju.
Do 250 grama je kvadrikopter, vrsta igračke, preko 250 grama je dron i za njega treba dozvola za upravljanje. Kupio sam dva kvadrikoptera:Da li je neko imao iskustvo sa kupovinom drona na Aliju? Gledam ne razumem se nešto posebno ne bih da bacam novac ako uopšte vredi uzeo bih ovaj model ili neki sličan
![]()
Xiaomi V600 Drone Mini 4 pro max Professional HD Dual Cameras Optical Flow Positioning Avoidance WIFI UAV GPS Quadcopter 2024new - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nije apsurdno, carina ne zna koliko si ti zapravo platio tablet ali zna nepogrešivo da kinezi lažu kada pišu vrednost robe na paketu.I stigoa je drugi tablet koji je zavrsio na carini. Prvi je prosao bez carine. Sto je apsurdno samo po sebi jer je prvi kosta preko 50eur a drugi je dzabe
Carina je bila oko 10eur.
Pa nebih reko da za 100 din razlike moze da kupis memo karticu od 128gb ,ajd nadji Imou karticu za 1000 dinSamo želim da kažem da za 100din razlike možete kupiti i ovde brendirani fleš od 64/128GB kao i mem.kartice sa 2 god domaće garancije...
I ja poručujem razne "gluposti" sa AI... ali mislim da neke stvari bolje ovde kupiti...
Pa nebih reko da za 100 din razlike moze da kupis memo karticu od 128gb ,ajd nadji Imou karticu za 1000 din
plus koliko kosta nasi kuriri
Pogledajte prilog 482615
I ova za sad dobra ,sve se koriste u kameru
Pogledajte prilog 482625
Sto se tice fleski, mozes da uzmes brendirani skart za te pare, sa upisom koji jedva odrzava 10 MB/s ili usage ode u 100% posle i fleska se zamrzne pa ne upisuje nista po par sekundi dok se ne otrezni.Samo želim da kažem da za 100din razlike možete kupiti i ovde brendirani fleš od 64/128GB kao i mem.kartice sa 2 god domaće garancije...
I ja poručujem razne "gluposti" sa AI... ali mislim da neke stvari bolje ovde kupiti...
Istina ali zalosno. Narucito vazi za Kingston. Od visedecenijskog pouzdanog brenda u segmentu flash memorija, uspeli su barem ovde u Srbiji da naprave brend za izbegavanje. Njihova jeftina, a bogami i srednje klasa USB flashova, em sto su diskutabilnih karakteristika, pouzdanost im je srozana do sramotnog nivoa. Slicno bi mogao reci i za Adata iz mog iskustva.Sto se tice fleski, mozes da uzmes brendirani skart za te pare, sa upisom koji jedva odrzava 10 MB/s ili usage ode u 100% posle i fleska se zamrzne pa ne upisuje nista po par sekundi dok se ne otrezni.
Primer su Kingston Exodia fleske, odlepis dok upise nesto vece.
Kartice i nekako, ali i njima patos brise Kodak koji smo uzimali za 1$.
Garancija na nesto sto kosta 500 dinara mi nista ne znaci ako ima uzasne performanse, dok ovi kinezi za sad fino rade i kostaju po dolar i kusur.
Svako ko ima backup, boli ga uvo za garanciju na nesto sto kosta 1$.
Full HD i jače lampe, ako ti to nesto znaci onda da. Mada i dalje je to slabo za dnevne uslove po meni.Sta mislite na osnovu prethodnog iskustva sa njihovim projektorom koji smo razgrabili, da l je ovaj drasticno bolji?
![]()
Magcubic 4K Android11 L018 Projector 650ANSI Auto Focus & Keystone 1080P 360° Rotate Wifi6 BT5.2 Portable Movie Outdoor Airmouse - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Ovaj dron sam izabrao na kraju čini mi se dobar.Do 250 grama je kvadrikopter, vrsta igračke, preko 250 grama je dron i za njega treba dozvola za upravljanje. Kupio sam dva kvadrikoptera:
Lenovo Z908Pro Max Drone Brushless Motor Dual4K ESC Professional WIFI FPV Obstacle Avoidance Four-Axis Folding Rc Quadcopter Toy
BK 8K Dual BLDC-3B
PYLV G6 RC Drone 8K 5G GPS Dron Professional HD Aerial Photography Camera Obstacle Avoidance Helicopter RC Quadcopter Toy Gifts
8K-Dual C-Blue-3B
Z908 je fenomenalan, ima brushless motor, dosta otporan na padove, kupljen pre godinu i po dana za 50 evra. Nisam platio carinu niti mi je otvaran paket jer sam poslao email carini sa opisom, slikom i cenom koju sam platio.
PYLV je plaćen 25 EUR ali stigao mi je defektan, ne može da leti pravilno.
Obrati pažnju da brendovi ne postoje , svi ovi modeli se prave u Šenženu gde ima 300 fabrika. Baterija traje od 12 do 15 minuta. Obavezno traži Brushless motor. Kamere su maksimalno 720p, ovo 4K 8K je marketing.
Ovaj dron sam izabrao na kraju čini mi se dobar.
Jesam što? Ima nekih problema?Nisi valjda iz ove radnje što si postavio link?
Jesam što? Ima nekih problema?
Zato i pitam jer vidim da su procesor i ostala osnova isti, pa me zanima moze li napraviti razliku od 5x (cilindricni sam platio manje od 20e) u odnosu na cilindricni model!? Realno dobro bi dosla malo svetlija i kvalitetnija slika u odnosu na onaj cilindricniFull HD i jače lampe, ako ti to nesto znaci onda da. Mada i dalje je to slabo za dnevne uslove po meni.
To se kupuje na Ananasu sa kuponimanije lose ovo razmotriti da imas gde da odlazes stvari sa aliexpressa
Evo druze ja sam ovde uzeo skoro 128 GB za smesne pare ne znam da li su i dalje na popustuDa li moze neko da ostavi link ka onim kodak micro sd karticama.Treba mi neka kartica od plafon 32gb za kevin telefon nokia 150 2023 koji podrzava maksimalno karticu od 32gb.
Ne znam da li je porucivano ovde na aliexpresu kroz coine ili mozda sa temua?Iskace mi gomila linkova na aliju ali ne znam koji modeli su se pokazali ok?
Ono da nisu fake kartice.
Ja bih maks platio 70€ za takav projektor, jer za skoro 100 mi je too much.Zato i pitam jer vidim da su procesor i ostala osnova isti, pa me zanima moze li napraviti razliku od 5x (cilindricni sam platio manje od 20e) u odnosu na cilindricni model!? Realno dobro bi dosla malo svetlija i kvalitetnija slika u odnosu na onaj cilindricni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari