Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Odavde, ali rasprodat je svakako u 3.0 verziji, preko Save Now MKD treba da se prati

I just found this on AliExpress:
US $4.15 | Toocki Card Reader USB 3.0 to SD MicroSD & TF Memory Card Adapter For Laptop PC Accessories 5Gbps Smart Cardreader Card Reader
Ja taj u 3.0 verziji ne nadjoh kod nijednog prodavca.
Svima je on na pocetnoj slici ali kada se ide na biranje niko ga nema.

Sonizoon USB 3.0 fleska za 0.73$. neznam kakvs je Al Sam porucio.
MKD293.57 | USB flash drive USB3.0 8 GB rotating pendrive 8GB stick USB 8gb Stable highspeed flash memory SONIZOON usb flash drives
400 i nesto coinca

Ja bih uzeo ovu jednu micro sd kodak od 32gb, za nook simple touch iz 2011 godine... Ali kod mene su cene preko MKD i coinsa opet nešto povisoke... Ima li kakva alternativa ?

Jel kupovao neko ovo da podeli utiske!? Ili ima neka proverena (u tom rangu) preporuka?
Ja sam uzeo jednu na taj fazon za oko 25$ i za sad prezivljava bez problema, uskoro slavi prvi rodjendan. V380 Pro varijanta.

Samo sto je sad mnogo skuplja i pored Imou sa Temua nema svrhe uzimati je po toj ceni.

Ako bas odlucis da uzmes, link ispod.

US $90.20 | Dual Lens 4G IP Camera WiFi 8MP 4K Surveillance Cameras Wireless Outdoor Smart Home Night Vision V380 Digital Zoom CCTV Camara

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    160.2 KB · Pregleda: 56
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    344 KB · Pregleda: 65
Ja sam uzeo jednu na taj fazon za oko 25$ i za sad prezivljava bez problema, uskoro slavi prvi rodjendan. V380 Pro varijanta.

Samo sto je sad mnogo skuplja i pored Imou sa Temua nema svrhe uzimati je po toj ceni.

Ako bas odlucis da uzmes, link ispod.

US $90.20 | Dual Lens 4G IP Camera WiFi 8MP 4K Surveillance Cameras Wireless Outdoor Smart Home Night Vision V380 Digital Zoom CCTV Camara
Ja ne gledam samo kameru ,one su tu i tamo slicne ,za mene je bitno aplikacija za pracanje , na Telefonu Imou i Dmss rade odlicno

Moj odgovor je vise za njega, licno bih uzeo IMOU da gledam sad.

Inace V380 Pro je sad zapravo jako solidna aplikacija, kad smo je uzeli izgledala je smesno ali sad su je doterali i izgleda fino, sve sto treba da radi, radi.

Reklame mogu da budu eventualni problem mada meni su notifikacije ugasene i vidim ih samo na kratko kad pokrenem aplikaciju.

@pinocio

Vidi da li mozes uzeti na Temu za oko 2-2500.
Bices siguran da ne ide na carinu i ako ti se ne svidja
ili ne radi / prestane da radi u prvih mesec dana mozes da je vratis.

Kod nas su te dual-lens 5/8MP oko 4-5000 sa dve godine garancije.

@Lost GhOsT

k64.jpg

@pinocio

Vidi da li mozes uzeti na Temu za oko 2-2500.
Bices siguran da ne ide na carinu i ako ti se ne svidja
ili ne radi / prestane da radi u prvih mesec dana mozes da je vratis.

Kod nas su te dual-lens 5/8MP oko 4-5000 sa dve godine garancije.
Nikad nisam kupovao na TEMU, ne znam kakva su pravila, da li postoji neka privilegija za prvu kupovinu, i kako doci do te cene od 2500. Upravo sad gledam sajt, sve mi novo i razbacano... al da ne idem dalje u off, za pocetak i ove smernice su top

@pinocio

Pokusaj da nadjes dual-lens WiFi kamere 5 ili 8MP

Na Temu temi ima objasnjeno kako se dobijaju popusti i sema ( 30-60-90-100% ) za povracaj kredita

Da li su i vama popusti preko Coina opali na max 10%? MKD je u pitanju, SRB odavno nema nista..probao sam i CRO ali nema besplatne postarine ispod 10$ pa se za sitnice ne isplati.

Ako menjas shiping vrate te na Srbiju, proveri pre ulaska u coin sekciju da li si jos uvek makedonec.

~15$ ako radi kroz link, za lovce i sl. namene, mozda nekom bude interesantna

US $199.99 | Free APP Cloud Service 4G Trail Camera 4K Live Broadcast Wildlife Hunting Surveillance Cellular Wireless Cameras HC801PRO 30MP

Jos diskutabilnih varijanti, ova je 9$

US $69.99 | HC801A Hunting Trail Camera Wildlife Camera With Night Vision Motion Activated Outdoor Trail Camera Trigger Wildlife Scouting

15$

US $79.99 | Cellular Hunting Trail Camera 16MP Photo Traps SMTP MMS GSM 1080P Night Vision HC330M Wildlife Wireless Cameras Surveillance

Stoji mi gore makedonska zastava, cak sam i default adresu stavio neku u makedoniji, pa sam brisao aplikaciju i nista, popusti 2-5-10 %
Desi se da zabaguje, meni preko MKD i dalje stoje 50,65,85% probaj da izbrises kes iz aplikacije u podesavanjima telefona

Nista ne vredi, jedino ima 60-70% na ove kamere za lovce, ovo ostalo 2-5 i ponesto 10%

Stigao danas Lexar V400 Jumpdrive... Crno pakovanje. Kad otkucam na Guglu, izbaci samo plava pakovanja... Probaću ovih dana brzine.

Ima tamo i naših komentara za taj USB , pisali su ljudi da je kapacitet kako treba kao i brzine. Čudno.

Nazad
Vrh Dno