Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Kod mene neće da prođe kupovina uopšte 😂 Unavailable proizvod kao i to je to.

Ja lično ne volim da telefon držim na ventilaciji i da mi u njega duva leti hladno a zimi toplo.
ti ne, ali baterija u telefonu obožava
dobro, više ovo da hladno duva leti a ne toliko da duva toplo zimi, ali i to toplo nije pretoplo, tako da...

Zdravo društvo. Slomio mi se Gillette King brijač. Da li ima neka kvalitetna zamena ?

Nema vise lepih artikala za zalivanje, to je sto je izgleda :)

Ali jedna dobra vest, izgleda da sa desktopa i dalje mogu da se podizu novcici ako je odabrana drzava Juzna Koreja, ko je voljan neka proba.

Da bas tako.Kod usera @ onlyone je bio punjac kad je placao 14.38 eura i tada je prihvatao kupon radnje.Sada su ga spustili na 14.01 euro i kupon radnje ne prolazi jer mora minimum da bude 14.19 eura.
Kod mene je cena kroz coine nekih 3.44 eura bez tog kupona radnje.I to je da kazemo ok cena.

Koliko vidim kod tebe je cena 14.38 eura i zato ti prolazi kupon radnje.Kod mene je cena 14.01 euro i zato ne prolazi kupon.

Opet je cena preko one granice od 14,19e i opet važi kupon

Prilozi

• Screenshot_20250325_122146_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250325_122146_AliExpress.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 203
Da, ali prolazi kupon tek kad se prebaci na evre, ako ostane usd, mora da bude preko 15 usd.
Hvala, porucio!

Evo i ja kupio :D nek se nadje za neki laptop ako nista drugo :D

Ne mogu Kinezi da reše bagčinu, ili prosto žele tako.
Nisam prijavljen na AliExpress business program, ali za određene proizvode dobijam "AliExpress business commitment" ponudu i evo kao sada recimo za Toocki punjač i sve njihove proizvode mi izbacuje da nisu dostupni.
I pošto mi nudi dve opcije, retail i bulk savings, kada idem na retail mogu da poručim proizvod ali popust preko coinsa je mizeran.
Pisao podršci ali to je njima nemoguće objasniti, kao da objašnjavaš zidu.

Ne mogu Kinezi da reše bagčinu, ili prosto žele tako.
Nisam prijavljen na AliExpress business program, ali za određene proizvode dobijam "AliExpress business commitment" ponudu i evo kao sada recimo za Toocki punjač i sve njihove proizvode mi izbacuje da nisu dostupni.
I pošto mi nudi dve opcije, retail i bulk savings, kada idem na retail mogu da poručim proizvod ali popust preko coinsa je mizeran.
Pisao podršci ali to je njima nemoguće objasniti, kao da objašnjavaš zidu.
Isti problem

IMG_8811.jpeg

Koga da vijam sad?

Za sve koji su porucili sluske kod zalivanja, ako je verovati platformi, poslate su danas 😀

Dal je neko narucivao neki Power Bank sa brzim punjenje... dal ima neke preporuka ?

@lopkoim

Pisano je na AE i Temu temi - pogledaj preporuke.
Dostava baterija i proizvoda koji sadrze baterije je vrlo problematicna
kada je AE u pitanju.

Prilozi

• sp.jpg
    sp.jpg
    5.8 KB · Pregleda: 145
Poslednja izmena od urednika:
Ne sećam se da je neko pominjao ali ovaj kabal od 2m je 1,45 EUR i još sa displayom.

€12.62 | Toocki 240W Type C To Type C Display Cable PD3.1 Fast Charge USB C TO USB C Cable For iPhone 15 16 Xiaomi 12 Samsung S23 Macbook
Muka mi od kablova al ko da odoli,bice poklona dosta
tOOKI.png

Ne sećam se da je neko pominjao ali ovaj kabal od 2m je 1,45 EUR i još sa displayom.

€12.62 | Toocki 240W Type C To Type C Display Cable PD3.1 Fast Charge USB C TO USB C Cable For iPhone 15 16 Xiaomi 12 Samsung S23 Macbook
1.24$ 2m kabel

Prilozi

• IMG_3687.jpeg
    IMG_3687.jpeg
    66.1 KB · Pregleda: 87
Ja na kraju porucih slusalice anker space a40 black za 41.6 eura.Generalno je slab popust za njih kroz coine samo nekih 7 posto uz kupon radnje od 2 eura.
Uzeh ipak na kraju ovaj punjac toocki od 67w sa ekranom.Izasao me kroz kupon i coine 8.72 eura.
Uzeo i rucicu za tus u plavoj boji sa jednim filterom za 1.15 eura i u istoj radnji uzeo 10 filtera za 1.4 eura kroz coine.
Videcemo kako ce se pokazati rucica tusa i koliko ce trajati.

Nazad
Vrh Dno