Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja sam uzeo baš ovaj pre mesec dana na nečiju preporuku, lepo se ubacuje telefon, ali na Opel Astra J ne može ni za jednu ventilaciju da se zakači stabilno :(
Ja sam uzeo ovaj, ali ga ne koristim pošto imam drugi. Ja lično ne volim da telefon držim na ventilaciji i da mi u njega duva leti hladno a zimi toplo. Kupio sam i ovo za takve nosače, ali još nisam stavio.
I just found this on AliExpress:
US $1.67 | McGiLLon Universal Wireless Car Charger Stand Base Dashboard Mount Car Mobile Phone Holder Bracket Air Outlet Clip Accessories
Ovako bi izgledao taj držač na ovom adapteru

Prilozi

• IMG_20250323_202846.jpg
    IMG_20250323_202846.jpg
    137.6 KB · Pregleda: 150
  • IMG_20250323_202859.jpg
    IMG_20250323_202859.jpg
    156.7 KB · Pregleda: 154
Licno sam kupovao sa AE konac za zube i svaki je bio bas tanak i grub, tako da sam se ponovo vratio u DM

Imaš ovaj na MKD coins za manje od pola dolara

€7.09 | Car Air Vent Clip Mount Hook Gravity Car Phone Holder Smartphone GPS Holder Mobile Bracket Support For iPhone Xiaomi OPPO ViVo

Na focus mk3 mi stoji na toj desnoj ventilaciji, na levoj je mnogo blizu volana.
Ja sam uzeo ovaj za 0,55€, stoji mi sa leve strane na fiksnom ventilacionom otvoru (focus mk1) i za sad se odlicno pokazuje.

Fioka za 2,5" hdd/ssd, usb C konektor, piše u komentarima da je realtek čip, a i da je kabl loš pa ga treba zameniti. Preko MK i coina je 1,59$.

US $6.23 | UTHAI TM05 Type-C Transparent Box HDD Enclosure 3.1 Notebook 2.5 inch SSD Solid State Mechanical Mobile Hard Disk Box USB3.1

Aj pa nek nam je sa srecom da se ogrebemo za kineski JBL, sutra cim se otvori odmah narucujte, ne cekajte da prodje vreme

Prilozi

• Screenshot_20250324_002215_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250324_002215_AliExpress.jpg
    63 KB · Pregleda: 202
Vala za ovo je trebalo mnogo vise, kupio sam cudo nekih traka i fluprescentnih stickera koji su bili 0.09 i 0.13 centi, valjda zato sto sam uzeo vec nesto pa sam dobijao manje procenata

@Lanikor jel ti to zalivanje radiš samo dok si prešaltan na MKD region?

Probaj da izaberes neke druge modele (drugu boju), meni je tako proslo za dozator... Da li moze da se zameni nagrada i kad imas 100%?

Ja platih tih 0.10 za crne, ali i dalje nemam pojma jel uspelo ili nije, ovako stoji u app:

Prilozi

• Screenshot_20250324_075941_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250324_075941_AliExpress.jpg
    77.1 KB · Pregleda: 155
To je to, ako posalju uspelo je

Meni su crne nestale bukvalno cim sam otvorio, plave dok sam promenio adresu i ulovio sam bele, znao sam da ce da bude neke zvrcke 😄

@slobomo da

Hajde videcemo hoce li Kinez da posalje, posto sam drzao region MKD da bih uopste mogao da menjam nagradu, a adresa u SRB naravno.

Ako bude kao sa lampicom poslace.

Inace nema vise nijedne, eto koliko je trajalo, par minuta

Nestalo je i projektora i slusalica, kad se odabere iz igre i predje na stranicu prodavnice sve je sold out 😄

Ne znam da li ce da dopunjavaju ali bice besne mase na Redditu danas ako ne dopune 😄

Ako zaista posalju, istrpecu i ovih 5 komada zipova za rajsfersluse i 5 zaptivaca za lavabo :ROFLMAO:

Ja nisam uzimao gluposti, uvek neleti nesto sto manje-vise zatreba nekad... I radije tako dam 150-200-300din, nego da uzimam nesto za 50-60 a znam da mi ne treba...
Treba dosta vremena ako ne kupis nesto kako bi dobio 30k kapljica...

Ja sam imao 11-12 mikrotransakcija, ukupne vrednosti do 3 evra, ali mislim i manje. Vise sam se sad iscimao da mi ne blokiraju karticu jer sam oko pola 8 jutros napravio 3 zaredom, u razmaku od po 3 minuta od svake.

Oko 15-16-17 transakcija je bilo dovoljno, ja licno sam kupio vecinom neke trake jer nisam znao kakvu ce zvrcku da naprave sa procentima i nagradama pa sam isao na kombinaciju prihvatljivog minimuma i "ovo mi mozda zatreba" 😄

Izaslo me sve mozda 2$ za nepotrebno.

Inace hoce da blokira Ali platforma i da dobijete onaj CSC kod kao da vam je prazna kartica, da znate da nije i iskulirajte nekoliko sati dok prodje "zabrana".

Nikako uzastupno brze kupovine, to je okine najcesce

Ima nekih kabl radnja koje naizmenicno izbacuju kupone i veci coins popust pa sam kupio lan kablove jedno 10 puta. Uglavnom 1-4 dinara a najskuplji bio 10, plus nekoliko usb kablova sa rotirajucom magnetnom glavom po 3 dinara

Ja se ne secam da mi je ikad nesto tako jeftino iskocilo... I kad udjem na ove stvari sto redovno kacite na ovoj temi, cene ne budu iste... Unimer sa prosle/preprosle strane je kod mene oko 8e, a ovde se vidi manje od 2e...
Meni je malo pre stigao mail za sluske- order confirmed...

Uspeh da naručim plave JBL. Ipak dodaju nove zalihe, ali mora da se osvežava stranica non tip, jer se proda u roku od sekund.

Nazad
Vrh Dno