Treba mi preporuka za neki jeftin DP na vga adapter, ako je neko kupovao..
Ove koje sam postavio u prethodnom postu su trenutno 2,33 i 2,53$.Ima li još onih pametnih utičnica sa merenjem potrošnje na akciji preko južnih suseda?
Vec je neko postavljao na forumu...
Veze se na eWeLink app, trenutno je od 16A 1,80$, a 20A 1,88$, naravno coins i Mkd.
I just found this on AliExpress:
US $11.00 | eWelink 16A/20A Smart Plug WiFi EU Socket With Power Monitoring Timing Function Support Alexa Google Home Alice SmartThimgs IFTT
Ewelink 16a/20a Smart Plug Wifi EU-Buchse mit Power Monitoring Timing-Funktion Unterstützung alexa google home alice smart himgs iftt - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja kupih ovaj pre neki dan, čekam da stigne: https://www.aliexpress.com/item/4000633113594.html
Jeftinije nego kad sam ih ja porucivao 11.11.Ima li još onih pametnih utičnica sa merenjem potrošnje na akciji preko južnih suseda?
Ova nema pracenje i pitanje kad ce da stigne, Ova gore za 5,5 je bolje ima pracenje i stize brzoOve koje sam postavio u prethodnom postu su trenutno 2,33 i 2,53$.
Takodje mi treba i HDMI na VGA
Ovom čoveku napraviti neki patreon ili kofi za neko pivo, koliko korisnih stvari, saveta i recenzija pravi. Eto malo da pohvalim. Živ bio druže! 😀Sonizoon SSD fleska 256GB stigla i meni danas napokon, odlican uredjaj.
Brzine stabilne preko USB 3.0 na prednjem panelu kucista, verovatno moze jos brze kad je uboden na Tip C ili direktno u plocu. Kvalitetno kuciste, magnetni poklopci, stvarno su nadmasili sebe.
Jedino sto se bas bas greje ali nije ni cudo jer je velicine klasicne fleske, srecom kuciste je metalno pa odaje tu toplotu.
Sve u svemu vredi svaki dinar u odnosu na krseve koji se prodaju kod nas za te pare.
I just found this on AliExpress:
US $32.19 | SONIZOON PSSD USB3.1 Portable Solid State Flash Drive External Pen Drive 128GB 256GB 512 GB Windows to Go PC Compatible
@Lanikor koliko je koštala Sonizoon fleška? Trenutno su $18.38 256gb i $34.3 512gb.
Mogla je da se uzme za 10 do 13$, posto je postojao vaucer koji je skidao 3$ a vazio je i za nas.@Lanikor koliko je koštala Sonizoon fleška? Trenutno su $18.38 256gb i $34.3 512gb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari