Uđoh dok sam kucao da proverim cene, iskače model od 500eЈа их меркам јако дуго, али су прескупе за мало контроле по кући.
To ti je bolje da iznajmis ili platis nekome ko se time bavi, mada ni to ne bi ispalo dzabe, bez 50eur tesko.Je l' nabavljao neko termalnu kameru?
Treba mi nešto da snimim stan, skontam kako dihtuju prozori, da li ima hladnih mostova oko stubova. A s obzirom da je nešto što ću vrv upaliti tri puta, ne bih bacio 150 i više evra koliko vidim da dosta njih zapravo i košta.
Probao sam sa ic čitačem temperature da skontam nešto, ali nije to to
Kablovi i punjači ne znam, ali ove njihove sluške za 500 dinara su okej.Meni je stigao hoco. 30W adaptercic, usb C otvor se ne "gadja" sa konektorom, nekih 2mm cak, tako da nikakve sanse ne postoje da se ubaci kabl, kvalitet izrade je 0, kao i provera, ne znam da li cu od njih gledati vise bilo sta. Bio sam sumnjicav od kako sam video onaj njihov iskrivljen font na ovom adapteru. Ako je za porediti, jeftiniji cenovno essager i baseus su miljama ispred.
Meni je stigao hoco. 30W adaptercic, usb C otvor se ne "gadja" sa konektorom, nekih 2mm cak, tako da nikakve sanse ne postoje da se ubaci kabl, kvalitet izrade je 0, kao i provera, ne znam da li cu od njih gledati vise bilo sta. Bio sam sumnjicav od kako sam video onaj njihov iskrivljen font na ovom adapteru. Ako je za porediti, jeftiniji cenovno essager i baseus su miljama ispred.
Kako li ih proizvedu za te pare da mi je znati I još da imaju zaradu.Kablovi i punjači ne znam, ali ove njihove sluške za 500 dinara su okej.
Poručeno, javljam utiske.na aliju $120-$150
Pogledajte prilog 469841
https://temu.to/k/ere71kzntlk
nema na cemu. i drugi put.
Sumnjam da aplikacija nešto radi u pozadini kad je otvorite, a ne ugasite. Mnogo davi prolazak kroz menije. Davi i kad odete u Coins sekciju pa idete na pretragu. Nemam loš telefon. Bateriju prazni samo tako ako je ostavite otvorenu.
Je l ovo dovoljno se selidbu u mkd? Jer ne dobijam popuste koji se ovde kace, probao sam reinstal jer ios nema cash clear koliko znam?Funkcionise tako sto te kroz njih motivisu da ulazis svakog dana u aplikaciju i to im se nekako isplati.
Imas Coins sekciju, u njoj imas ogromno dugme Collect Coins i iznad njega streak. U sustini, posle par dana maksimiziras dnevni dobitak na 70 novcica i to je glavni i najprostiji izvor novcica. Za mesec dana ustekas oko 2100 novcica samo odatle - ako ih ne trosis.
Mimo toga imas:
E sad, Ali postepeno satire izvore novcica jer su u poslednje vreme postali ultra korisni.
- kad pokupis novcice od iznad, dugme se pretvori u Earn Coins ili tako nesto, tu se dobijaju dodatni novcici kroz neke dnevne zadatke koje mozes da obavis jednom ili vise puta, tipa da otvoris SuperDeals i da ga gledas 30s i slicno. - premalo novcica za cimanje, nesto daje 1, nesto 5 i sl.
- igre - mislim da i za njih vazi streak posto ih slabo igram - teoretski svaka igra moze dnevno da ti da do 40 novcica, samo ih slabo igram jer sto vise igras postane sve kompleksnije i zamornije za svakodnevno prikupljanje novcica - solidan broj novcica ali cimanje.
- kad kupis nesto dobijes nesto malo novcica kao nagradu za kupovinu, cak i kad potrosis novcice za to - 10, 20, 30 itd - nije lose, racunas kao mini popust na novcice.
- kad napises review od 100 reci i okacis fotke (bilo cega bukvalno, bar jednu) mozes da dobijes do 20 novcica - ovo varira jer negde ne nudi 20 novcica kad napises review od 100 reci a negde nudi.
- do skoro si mogao da udjes u pojedinacne porudzbine i tamo je stojala neka varijanta Collect Coins koja je davala po 5 novcica za ne znam ni ja sta, valjda nagrada sto si kupio nesto ili neka slicna nebuloza.
- raznorazne nagradne igre, negde su se dobijali ozbiljni bonusi u novcicima, po par hiljada.
Itd itd. nesto sam zaboravio sigurno.
- Prvo su izbacili prikupljanje novcica iz web strane, mogao si da napravis streak i tamo i u aplikaciji i da uzimas samo na to 140 novcica dnevno, sto je sasvim dovoljno, 4200 mesecno je i vise nego dovoljno ako ne kupujes kao manijak.
- Sad ih ogranicavaju na rok trajanja od 6 meseci za upotrebu, tako da se svakom novcicu racuna 6 meseci od kad je uzet, s tim da je 6ti mesec u smislu poslednjeg kalendarskog dana u 6om mesecu, ne bukvalno 180 dana koliko sam razumeo.
- Popusti koji se obracunavaju novcicima su nama u Srbiji urnisani, zato smo svi ovde u Makedoniji trenutno jer njima radi normalno
- Popusti se lose obracunavaju, 55% je nekad 55% a nekad 20%, to je narocito sad slucaj. Uz to varira od proizvoda do proizvoda, od perioda do perioda, od coveka do coveka, jer algoritam aplikacije razlicito sikanira ljude. Tako neko ovde moze da ima 17% popusta a neko 65%. Jako komplikovano i vecita enigma.
Toeto ali propustio si sve popuste za sada.Je l ovo dovoljno se selidbu u mkd? Jer ne dobijam popuste koji se ovde kace, probao sam reinstal jer ios nema cash clear koliko znam?Pogledajte prilog 469876
Da li ima neko preporuku za stabilan držač za mobilni u automobilu, po mogućnosti da se malo rotira i u stranu kad zatreba. Već sam jedan uzeo s temua ali baš loša izrada, iskrivila se "vilica" posle 3 vožnje. Telefon je malo robusniji i teži, pa je počeo da pada, suštinski mi je ta stabilnost i pouzdanost najbitnija.
Pa želeo bih u ventilator, ili cd.Kako držač pričvršćuješ?
Mislim da ću onda naručiti ovaj drugi, nešto nisam ljubitelj magneta. HvalaTopk magnetische Autotelefon halterung im Autotelefon halter Entlüftung magnet 6 n52 Magnete Universal-Handy halter für iPhone 15 - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam ovaj, drži telefon na mestu, nije ni jednom spao.
Essager universal 6 Punkte Solid Fold Autotelefon halter Schwerkraft Auto halter für Telefon im Auto Entlüftung sclip Halterung Smartphone Halter - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Na drugim kolima imam ovakav, po meni je možda i najbolja opcija ako neko ne želi magnetni držač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari