Aliexpress misli da imas pare zato sto koristis Iphone 😂 Koristim ios i android aplikaciju paralelno i stvarno ima razlike gde je na ios 10% na androidu je 50% 😁Je l ovo dovoljno se selidbu u mkd? Jer ne dobijam popuste koji se ovde kace, probao sam reinstal jer ios nema cash clear koliko znam?
Ja sam (pre svega za elektroniku) uzeo:Je l' nabavljao neko termalnu kameru?
Treba mi nešto da snimim stan, skontam kako dihtuju prozori, da li ima hladnih mostova oko stubova. A s obzirom da je nešto što ću vrv upaliti tri puta, ne bih bacio 150 i više evra koliko vidim da dosta njih zapravo i košta.
Probao sam sa ic čitačem temperature da skontam nešto, ali nije to to
Pa meni na telefon i komp nije isto nestoItd itd. nesto sam zaboravio sigurno.
Deluje ok, svakako bolje od onog Moye krša što kod nas valjaju za 8000 dinara... ali tada nisam znao za bolje.Stigao danas ovaj Basix 10 u 1 Hub, uzeo sam ga za 9$ dok je Save Now stvarno davao popust koji je naznacen.
Testirao sam sve osim VGA i radi sve kako je napisano.
Punjenje sa laptopa je sporo cak i kad puni telefon ali to je ocekivano, ipak uredjaj koji napaja mora da bude sposoban da isporuci vecu snagu plus ga nisam povezao na punjac.
Sve u svemu dobra stvar za te pare.
I just found this on AliExpress:
US $17.64 | USB C Docking Station to HDMI-Compatible 4K@30Hz Display 5Gbps USB C 3.0 HUB 100W PD SD/TF for MacBook Pro Air iPad PC
USB C Docking Station to HDMI-Compatible 4K@30Hz Display 5Gbps USB C 3.0 HUB 100W PD SD/TF for MacBook Pro Air iPad PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
da da , imaju 12 reviewa i 6 je sa ocenom 1, fake broj itd...Ovaj Ryzen je žešća prevara jel da?
I just found this on AliExpress:
€206.75 | New! CPU AMD Ryzen 7 7700 CPU 5,3 GHz 8 núcleos 16 threads AM5 Processador R7 7700 5NM L3=32M 65W para kit de placa-mãe B650m
Neu! CPU AMD Ryzen 7 7700 CPU 5,3 GHz 8 niduleos 16 Threads AM5 Prozessor R7 7700 5NM L3=32M 65W für Kit de Plaque-Mãe B650m - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Za prvu pomoc je solidan jer ima sve sto treba od portova kad hocu nesto da proverim na brzinu, realno ga ne bih ni uzeo da nije isao za te pare - po vecoj ceni ima boljih opcija.Deluje ok, svakako bolje od onog Moye krša što kod nas valjaju za 8000 dinara... ali tada nisam znao za bolje.
Nisam hteo da štekam na tome pa sam uzeo Ugreen onaj sa digitalnim smajlijem čini mi se za 15-16 dolara, jeste da je više od 9$ ali ima bolje portove, dva USB C, dva jaka USB A 3.2 i sigurno na njemu svaki port je kasvetan za razliku od onog Moye gde pola portova ne radi a druga polovina je neka starudija od standarda koja jedva pasuje.
Isto stigao danas, nije super brzo punjenje ali brzo punjenje radi.Stigao essager od 20w, kida kako puni brzo samsung.
Jesam vec dan, dva ali nece da spusti ko vamaNe treba ti kupon, uzima se kroz novcice ali prvo moras da podneses zrtvu i postanes Makedonac
Takodje Niska carina nikad nije proslo nista bez pdv otvaranje ili kako god se sad moderno zove xDJa od kako porucujem, Niska carina otvara i onaj od 0.5$ ako ima pracenje tj ako je paket na La...HU ili LS.....NL ...nijedan paket nije proso bez dodatno placanje...dok nprm kod devojke u NS, dosta toga, da ne kazem sve, je proslo bez otvaranje i zadrzavanja....nzm sta i kako, al jbbgg tako je....
Inace uzeo sam jos 3 ove kodakove sd kartice, neka ih za svaki slucaj i adata fles od 64gb..treba mi neka za instalaciju sistema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari