Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ништа нису обновили количине ово што је распродато у Биг сејв...

Ipak mi je inicijalna ideja bila tacna, mislio sam da ce mozda da obnove za promenu ali ne.

Znači nedeljno ako ne i duže obnavljaju police sa artiklima u toj sekciji.

Ima neko predlog za dobru security kameru, za dvorište mi treba, da ne bude nešto preskupa, ali da radi posao..

Sad ukucaj Magcubic HY320 i pogledaj koliko je samo HY320 projektora prodala njihova prodavnica.

Ova skart prodavnica je prodala 27 ovih kopija, original prodavnica je prodala preko 10000+ HY320.

Ima neko predlog za dobru security kameru, za dvorište mi treba, da ne bude nešto preskupa, ali da radi posao..
Nisi rekao budžet pa treba da nagađamo šta je za tebe "da ne bude preskupa".
Imou je za klasu bolji od no name kineza, na primer Imou Bullet 2e za oko 40 evra.

Pozdrav, treba mi preporuka za krsteni:

1. Fast charge punjac (45-65w) / (GaN) Da li vredi dati 20e za anker/baseus ili je to sve isto?
2. HDMI 2.1 4k@120hz oko 8-10m / Svestan sam da mi treba optika, da li ima smisla ici na ovu duzinu ili?

U big save-u anker p30i za 20eu, super deal.

Jel valjaju te slusalice? Razmisljam se da ih porucim.

Ja jurim a40 i ili p40
Ja imam p20 i predobro su ali bez enc/anc
Da sam pri parama uzeo bih ovakve , ova boja mi deluje smekerska hahaha
1733732815444.png

Brzo prošao deal, mora brzo da se reaguje baš.

Те ми стоје у Биг сејву 3 дана али кад хоћу да платим избаци да се рифрешује страница, тј. да их нема. Пробао сам све боје сем розе, тако да је можда остала само она па зато стоје да нису распродате...

da da isteko deal brzo

Nemam link ali ko juri upaljac za auto, bio je juce/sinoc Toocki 200W za oko 5-6$ u Save Now, odbijalo se dosta od cene novcicima.

Moralo je da se skroluje malo nanize.

Naravno ne treba stavljati toliki zbir potrosaca ali je odlicna stvar kao predimenzionisani uredjaj, niske potrosnje ne bi trebalo ni da ga zagreju.

Meni je iskakao Ankerov za 9$
Mislim da je dosta bolja i pouzdanija opcija od Toocki-ja
Do duše 50 i nešto w.

Stigao Anker punjač od $3. Nešto manji od original Samsung-ovog i jedina razlika koju primetih što se tiče punjenja je da ide od 12.1 do 12.5W i 1.35A, dok je kod Samsunga 11.8W i između 1.20 i 1.30A. Sve u svemu, odličan za te pare.

Inače mi i dalje nije stigao onaj awei kabl od 17centi iako je ALDC još od 27.11., svi ostali paketi, pa i oni pristigli nakon toga su isporučeni. Izgleda da ga je neko otuđio.

Ne mora da znaci, GPC Nis je oko tog datuma sad, danas su mi pustili drugu polovinu registrovanih posiljki od 28.11

6 paketa UC stiglo danas. Poručeni između 18-25 novembra. Za ovaj period godine baš brzo.

Edit: pogrešna tema... post za praćenje pošiljki. zbuniše me kolege iznad sa postovima🙂

Da li je neko ovde kupovao nastavke/cesljeve (combs) za Kemei 2299 masinicu?
Kupio sam je na preporuku ljudi ovde i zaista je odlična ali bi mi trebali cesljevi duzine vece od 5mm
Ovo je jedino sto sam nasao da odgovara posle vise dana pretrage:
I just found this on AliExpress:
€13.18 | Kemei Hair Trimmer Limit Comb Universal Black Guards Hairdresser Hair Cutting Guide for KM-1931 KM-2299 1 2 3 4 5mm

Ništa bolje od Kodak-a sa Temu-a tom laptopu ne treba.

Nazad
Vrh Dno