Nov je oko 185e, i to dual sim, ovaj sa jednom karticom mora biti jos jeftiniji.
Telefon je brooka.
Jedina zamerka su Nexus like navigacijski tasteri, otkinuse malo ekrana bezveze.![]()
Ne nestaju zato se preporucuje da se telefon rotira kad se koristi navigacija.Nestaju samo kad se video pustiTelefon je brooka.
Jedina zamerka su Nexus like navigacijski tasteri, otkinuse malo ekrana bezveze.![]()
Ti tasteri nestaju kada se pusti neki video (video ide preko celog ekrana),da li nestaju i kada se navigacija pusti?
Ma ne fali ništabanexbanex,
Sta fali beloj boji (okacio sam video u par postova pre),bas izgleda lepse u toj boji![]()
@ Jaza
Jesi stavio CWMR, ja sam probao preko one aplikacije sto ide uz root, update recovery, ali nece...
Mora ADB ondak, ili je tebi uspelo?
Tako ga i rutovao prvi put.Sad kad budem imao malo vremena opet cu ga rutovati.Heeh, ja prvo uradio update, pa root.
Opali root sa MKT alatom, neces izgubiti podatke, nemoj samo da biras bekap podataka i procice bez problema.
Nije izlozen.Bio sam u Mts-u kod Pohorske blizu okretnice 16.Usao u spiku sa covekom pitao ga za jos jedan broj i Alcatel 997i kao VIP korisnik koji ima post paid kod njih vec 11 godina,covek otisao i doneo mi beli izvadjen iz kutije da ga svaja vidi.Kaze moci ce sutra ili prekosutra da se uzme.U pitanju je single sim. Jazo, u kom MTS si bio? Jel je izlozen i jel moze da se isproba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari