Šta je novo?

Alcatel OT-997

Nov je oko 185e, i to dual sim, ovaj sa jednom karticom mora biti jos jeftiniji.

Nemoj da gledaš cene po "radnjama" .... već smo pričali o tome ...

Mislim da ce cena biti 28-29.000 bez ugovorne obaveze. Posto je na jednom renomiranom sajtu cena 27.000

Telefon je brooka. :D

Jos samo da sredim ovaj sys.txt za IgoMyWay i full sam.

Jedina zamerka su Nexus like navigacijski tasteri, otkinuse malo ekrana bezveze. :p

A što ne uzeše i crnu varijantu? Belu ne bi uzeo ni telefon džabe da mi daju, a ta teget... Odoh da bunarim po netu malo da vidim da li liči na nešto mada mi se ni ta boja nešto ne "miriše".

banexbanex,
Sta fali beloj boji (okacio sam video u par postova pre),bas izgleda lepse u toj boji :p

Ja sam malo modovao ekran sa LCD modder-om, stavio sam DPI na 200, mnogo lepse izgleda, nije sve debelo i okruglo :)

Prezalicu tastere nekako, ali moze li neko okaciti sys.txt za Igo ili na PM?

Ocu da vidim celu sliku. :D

A sta fali ovako , ja rotiram telefon kad koristim navigaciju i vidi se sve.

2012-12-09-12-22-37.png2012-12-09-12-22-46.png

Meni je isto ovako, cak ne mora ni da se moduje sys.txt fajl, svakako fali delic sa desne strane, nije krucijalan, sve je dostupno. ;)

Tih 0.3" :D

@banexbanex
Ja ima totalno suprotno misljenje od tebe, meni su beli telefoni zakon. Nikada ne bih uzeo telefon neke druge boje, osim silver, kada mogu da biram. Opet sam proveravao mts sajt, nisu ga jos stavili na sajt, valjda ce sutra to odraditi. Bas me zanima kolika ce mu biti cena?

@ Jaza

Jesi stavio CWMR, ja sam probao preko one aplikacije sto ide uz root, update recovery, ali nece...

Mora ADB ondak, ili je tebi uspelo?

Ima ga i u winwin-u, cena 27.000 dinara, čekam i ja da vidim šta će mts da uradi pa ako ne bude ništa uzimam ga tamo. Nešto mi govori da će mts dati neku skroz povoljnu cenu bar za korisnike telekomovih box paketa jer je ot 995 moga da se pazari za 16.000 (free varijanta) skoro pa duplo jeftinije u to vreme od ostalih. Nadam se da ćemo ovih dana znati na čemu smo.

@ Jaza

Jesi stavio CWMR, ja sam probao preko one aplikacije sto ide uz root, update recovery, ali nece...

Mora ADB ondak, ili je tebi uspelo?

Bio sam ga samo rootovao, ali posto je bio novi updat izgubio sam root.Sam me mrzi ponovo to da radim.Netreba mi za sad ni root ni CWR.

Heeh, ja prvo uradio update, pa root. :)

Opali root sa MKT alatom, neces izgubiti podatke, nemoj samo da biras bekap podataka i procice bez problema.

Odradio ovaj poslednji update, nekim čudom, telefon ostao rootovan :)

Sad bio u MTS-u , posto ce mi svbastika uzimeti 997 na postpaid.Stigli telefoni i video sam ih , treba da ih unesu u sistem i cene odrede , od sutra ili srede bice na prodaju, tako da znate.

Ja drzao beli u rukama ,a za druge ne znam .To ce Svaja da uzima.

U pitanju je single sim. Jazo, u kom MTS si bio? Jel je izlozen i jel moze da se isproba?
Nije izlozen.Bio sam u Mts-u kod Pohorske blizu okretnice 16.Usao u spiku sa covekom pitao ga za jos jedan broj i Alcatel 997i kao VIP korisnik koji ima post paid kod njih vec 11 godina,covek otisao i doneo mi beli izvadjen iz kutije da ga svaja vidi.Kaze moci ce sutra ili prekosutra da se uzme.

Ja bio danas u Mts-u kod mene u Cacku,oni nemaju pojma o ovom telefonu ili ova sto sam pricao sa njom nece nista da kaze :)

Edit : https://webshop.telekom.rs/ pojavio se ovde samo nemam pojma gde su cene

Poslednja izmena:
Vrh Dno