Šta je novo?

Alcatel OT-997

Bilo bi dobro da je tako. Jos kada bi ubacili prestigio u ponudu... :)

Malopre sam ga naručio, reče mi fina teta da će mi stići za dan, dva i ostaje mi da potpišem nov ugovor za box paket na 24 meseca i telefon ću dobiti za 15.600 i to na rate (godinu dana). Telefon je verovatno sim free bar je to bila praksa kod mts-a (negde sam čitao o tome po forumima). Mislim da je uzimanje boxa kod telekoma najbolje dugoročno rešenje za one koji bi hteli dobar telefon sa dobrim paketom (nula dinara) i jeftinom otplatom, a pritom imaš i dobar internet sa kablovskom.

edit: Ja se izvinjavam ako ovo izgleda kao reklama (ali mi stvarno nije palo na pamet da može i tako izgledati). Valjda će neki moderator reagovati ako sam pogrešio pa da znam za ubuduće :)

Poslednja izmena:
I ja imam BOX paket, idem do poslovnice danas da vidim da li ima ot-997.

Piči odmah, žena mi prvo rekla da imaju samo beli da bi nakon moje reakcije "Ma da li je moguće"? rekla da ima dva komada "grey" tako da mi se učinilo da već muvaju sa tim ima, nema. Tako je bilo i sa ot-995, otišao je za petnaest dana.

Pretpostavljam da je greška na sajtu:
Sadržaj prodajnog paketa:
Uređaj ALCATEL ONE TOUCH ULTRA 995 - boje: Adresia ili White

Ovde nema 10% popusta na onog ko pronađe grešku u specifikaciji :) ?

Uletela mi je super kombinacija za ovaj telefon da sa prodavcem odem u mts poslovnicu,on zakljuci ugovor,meni da telefon i sve sto treba,i ja njemu kes na ruke.
Da li bi mi u tom slucaju ne daj boze ako nesto bude kako ne treba,mts uvazio garanciju?

Sto se popravke tice mozes sam ali ako treba da se zameni uredjaj to moze da ostvari samo onaj ko je zakljucio ugovor

Sto se popravke tice mozes sam ali ako treba da se zameni uredjaj to moze da ostvari samo onaj ko je zakljucio ugovor

Mislis na to da ako nedaj boze ne mogu kvar da poprave,pa trebaju nov uredjaj da mi daju,da mi je potreban lik koji je zakljucio ugovor? :trust:
Na ovom forumu,u rubrici mts-mobilni operateri,su mi rekli da mogu biti 100 posto siguran oko toga

Da bas to u slucaju da nema popravke mora vlasnik ugovora da trazi zamenu, ja sam pre par godina imao problem sa telenorom I nisam uspeo da dobijem zamenu.Kada sam se raspitivao isto je vazilo za sve operatere

Imam jedno pitanje, koje bas i nije u vezi sa ovom temom. Postoji li razlika u zracenju(SAR) izmedju ovog telefona koji daje mts i 997d? Raspravljao sam se sa drugom danas oko toga, pa me cisto zanima?

evo ti vrednosti iz uputstva pa uporedi:
Glava SAR: UMTS 900 + WiFi + BT 0.497W/kg
Telo SAR: GSM 900 + WiFi+BT 0.736 W/kg

Inace nisam proveravao dal je fon simfree al nema na njemu nikakvih mts aplikacija

Uzeo danas u mts-u za svaju beli.Mogu vam reci da izgleda lepse od crnog.Ima Srpski jezik , softver je u potpunosti isti,samo nema sim menagmenta.

Dakle model 997D (dual sim) nije moguce kupiti nigde osim pomenute dve radnje sa garancijom na toalet papiru ili gresim?
Ne mogu da se setim da li su u Gigatronu i Comtrade-u bile dual sim varijante, ali sada su 997 modeli u ponudi.

Poslednja izmena:
evo ti vrednosti iz uputstva pa uporedi:
Glava SAR: UMTS 900 + WiFi + BT 0.497W/kg
Telo SAR: GSM 900 + WiFi+BT 0.736 W/kg

Inace nisam proveravao dal je fon simfree al nema na njemu nikakvih mts aplikacija
Nisi naveo da li je ovo telefon iz mts-a, ili 997D? Nisam ja pitao kolike su vrednosti SAR-a za konkretni model, vec da li se razlikuje kolicina zracenja kada u dual sim telefonu imamo jednu karticu, u odnosu na situaciju kada koristimo dve kartice istovremeno. Znaci. moje pitanje je vise teoretsko, nisam trazio konkretne vrednosti.

Evo radosne vesti.Sad sam ubacio sluzbenu Telenor karticu u svajin 997 uzet u MTS-u, i Telenor kartica savrseno radi ,probao pozive i SMS.Znaci u MTSu su Sim free telefoni.

Nisi naveo da li je ovo telefon iz mts-a, ili 997D? Nisam ja pitao kolike su vrednosti SAR-a za konkretni model, vec da li se razlikuje kolicina zracenja kada u dual sim telefonu imamo jednu karticu, u odnosu na situaciju kada koristimo dve kartice istovremeno. Znaci. moje pitanje je vise teoretsko, nisam trazio konkretne vrednosti.

Zaboravio sam da napisem da je iz MTS :crash:
Ne znam koje su vrednosti za dualsim

Telefoni nisu kodirani. Ja sam uzeo beli pre par sati u MTS preko puta trga Nikole Pasica. Nema guzve. Ima srpski. Ovo je moj prvi Android mob, tako da su mi utisci za sada super. Jos se ne snalazim. Uz telefon se ne dobija sd kartica.

Знам да је глупо питање и да је Алкател моћнији далеко, овако питам, можда неко је већ користио Г300 па мu некако угоднији за коришћење што се тиче интерфејса, иконица...

to je trebalo da pitaš na ana.rs ako misliš da ti neko preporuči telefon na osnovu ikonica :d

:) Узео сам у Новембру BOX 4 пакет али ми нису закључили уговор док не узмем неки телефон уз њега, чекао сам да се појави у пословници G300 aли није стизао.
Сад ми је запао овај за око јер видим да га имају у понуди уз BOX пакете..Сад ме интересује шта треба да радим како би ми стигао овај телефон ако га нема у мом граду у Телекомовој пословници и да ли је могуће уопште узети јер потписујем уговор од 12 месеци?
Надам се да не смарам jaко са овим питањима а значио би ми сваки одговор :)

Odes u poslovnicu i kazes da hoces da uzmes telefon, ako ga nemaju u poslovnici, mogu da ga poruce, verovatno ce ti traziti da potpises ugovor na 24 meseca. Ovaj telefon mozes da uzmes slobodno, dobar odnos ulozeno-dobijeno. Ne smaras, za to i postoji ovaj forum.

За те паре не постоји бољи! Пусти оне што ти рондају у другој теми како је алкател спејсшатл за овај. Јесте он бољи, али да ли је бољи за тих 60-70е!? :D

Види колико те изађе алкател уз Бокс пакет. Ако је разлика мала, можеш узети њега.

Моја сестра има хавајца, и телефон супер одрађује Посао.

@ceftriaxone
Daj bre kakav G300, nemoj coveka da savetujes pogresno, kakvih 60-70 e, uz box paket kosta oko 15 000 cini mi se.

@Васили Зајцев
Za tu razliku nemoj ni da se razmisljas!!!

Јел читаш шта сам написао?!?
Рекао сам му да је алкател у сваком случају бољи (на папиру), али да га не узима ако је разлика у цени велика. Погедај огласе колико је 997 скупљи.

Такође сам му написао да види цене уз Бокс пакет па да се одлучи.

Притом, г300 је већ неко врме на тржишту и телефон је поверен производ. Да ли си ти користио 997 месецима па знаш да је оно што је на папиру тачно и течно?!

Vrh Dno