Nov je oko 185e, i to dual sim, ovaj sa jednom karticom mora biti jos jeftiniji.
Telefon je brooka. 😀
Jedina zamerka su Nexus like navigacijski tasteri, otkinuse malo ekrana bezveze. 😛
Ne nestaju zato se preporucuje da se telefon rotira kad se koristi navigacija.Nestaju samo kad se video pustiTelefon je brooka. 😀
Jedina zamerka su Nexus like navigacijski tasteri, otkinuse malo ekrana bezveze. 😛
Ti tasteri nestaju kada se pusti neki video (video ide preko celog ekrana),da li nestaju i kada se navigacija pusti?
Ma ne fali ništa🙂 ali stvarno ne mogu zamisliti sebe sa telefonom te boje.banexbanex,
Sta fali beloj boji (okacio sam video u par postova pre),bas izgleda lepse u toj boji 😛
@ Jaza
Jesi stavio CWMR, ja sam probao preko one aplikacije sto ide uz root, update recovery, ali nece...
Mora ADB ondak, ili je tebi uspelo?
Tako ga i rutovao prvi put.Sad kad budem imao malo vremena opet cu ga rutovati.Heeh, ja prvo uradio update, pa root. 🙂
Opali root sa MKT alatom, neces izgubiti podatke, nemoj samo da biras bekap podataka i procice bez problema.
Nije izlozen.Bio sam u Mts-u kod Pohorske blizu okretnice 16.Usao u spiku sa covekom pitao ga za jos jedan broj i Alcatel 997i kao VIP korisnik koji ima post paid kod njih vec 11 godina,covek otisao i doneo mi beli izvadjen iz kutije da ga svaja vidi.Kaze moci ce sutra ili prekosutra da se uzme.U pitanju je single sim. Jazo, u kom MTS si bio? Jel je izlozen i jel moze da se isproba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari