Šta je novo?

Alcatel OT-997

Ja sam to danas postavio na sajtu za mobilne telefone. Danas sam zvao generalnog uvoznika Alcatel telefona i rekli su mi da su u ponedeljak isporucili Alcatel OT-997 MTS-u, i takodje su mi nabrojali jos nekoliko radnji gde se moze naci. Posle tog razgovora pozvao sam Call centar MTS-a i pitao operatera da li ce biti uskoro u ponudi Alcatel OT-997, ali on na to pitanje nije imao odgovor.

Ocekujem da u toku sledece nedelje MTS pusti u ponudu Alcatel OT-997.

Ocekujem da u toku sledece nedelje MTS pusti u ponudu Alcatel OT-997.[/QUOTE]

Iz tvojih usta u bozje usi :) daj boze da bude tako,odma cena po oglasima ima naglo da padne :D

Jel zna neko zbog cega je razlika u ceni 50e,izmedju novog 997,i 997d,osim sto je 997d dual? Sada sam vrsio uporedni test,i dual je cak 50e jeftiniji. Da mi je znati zbog cega samo? :shock:

Upravo me zvao drug koji radi u MTSu. Kaže da su im stigli, i da sutra čekaju cenu .... nek neko proveri sajt ...

Ocekujem da u toku sledece nedelje MTS pusti u ponudu Alcatel OT-997.

Iz tvojih usta u bozje usi :) daj boze da bude tako,odma cena po oglasima ima naglo da padne :D[/QUOTE]

Zato sto si gledao na mobilnom svetu, a oni su azurni... :)
Na sajtu mts-a nema jos uvek nista, doduse i oni su azurni kao i mobilnis**t.com

Zato sto si gledao na mobilnom svetu, a oni su azurni... :)
Na sajtu mts-a nema jos uvek nista, doduse i oni su azurni kao i mobilnis**t.com[/QUOTE]

Bogami ova cena na ovom sajtu je azurna (zvao sam juce i danas i potvrdili mi)
Oni bar azuriraju i nekako cene za nove modele,za ove stare ne daj boze...
Nego nije mi jasno zbog cega je razlika u ceni skoro 50e izmedju normalne i dual verzije (dual verzija cak jeftinija)

Можда мање зрачи :D (мислим на верзију без слова Д)

@kutijagreha

Mnogo se manje nabavlja od ovog dual sim-a, ove radnje, gde ima ovog sa jednom karticom su skuplje, jer mi se cini da izdaju i fiskalne racune, posluju legalno, za razliku od ovih "jeftinih" :)

@veljkoka

Moguce da je to,mada i ovi ''jeftiniji'' daju garanciju na dve godine,provereno vec. E za taj fiskalni racun ne daju,ali mislim da moraju svakako da uvaze garanciju i bez fiskalnog ;)

Da, ali cim ti ne daju fiskalni, znaci da ne placaju pdv, verovatno ni carinu, i to ti je ta razlika u ceni, garancija je isto diskutabilna, pitanje na sta ti daje garanciju. Npr, udjem sa drugom koji hoce da pazari telefon, pitamo za garanciju, kaze godinu dana, on kupi telefon, ja uzmem garantni list, ladno procitam, da godinu dana daju garanciju na softver, a na hardver 3 meseca :), tacno glavu da im razbijes lopovsku....
Ako ga mts uvrsti u ponudu, mada ja jos uvek ne verujem u to, moci ce da se pazari i za 130-140e. Imce ih po oglasima koliko hoces.

Do pre samo godinu dana je bila bas losa ponuda Android telefona sa dual sim podrskom. I kada ih je bilo, nije bilo ni govora da se nadje nesto iole pristojno sa dijagonalom preko 4". Sada su tu i Alcatel i Prestigio i od skoro i Gigabyte. Svidja mi se kada postoji mogucnost izbora i to sto su ovi telefoni prilicno pristupacni za ono sto nude.
Nekako mi je Alcatel 997D najbolji izbor za kupovinu.
Mozda je vreme za uporedni Benchmark test: Alcatel 997D, Prestigio 4300 i GIGABYTE GSmart G1362?
Ukoliko Mts bude nabio cenu Alcatelu, bice ih po oglasima, pa ce moci da se uzme za razuman novac.
Ako stave punu cenu kao sto je sada kod ovih par prodavaca, mislim da ce da se razbiju od prodaje.

Danas mi ponudio update od 23mb.Skiniu sam ga i odradio updat , sad mi pod Castom bild version pise vB5Y-0

Bio kod druga u MTSu, imaju teget i bele, ali na (moju) žalost, nije DualSim, samo običan imaju. Cene u ponedeljak najverovatnije dobijaju ... i dolaze u Alkatel pakovanju, verovatno su SimFree ....

znao sam ja da nema sanse da ponude dual sim! To ti je ta nakaradna politika koja nas je i dovela dovde gde jesmo. Umesto da ponude dual sim po malo nizoj ceni, pa da prodaju ko zna koliko komada, da preotmu ko zna koliko korisnika ostalim operaterima, oni ovako...

ma da, najjače da se i ovi single sim neće prodavati :)

Nece se prodavati kao D verzija. Mada , ako bude dobra cena, mozda bih ga uzeo. Uz mix net L za jedan dinar na primer.

pa mislim da će tako i biti. evo su cene koje su bile za 995, a obzirom da kod uvoznika koštaju isto (možda 1000 din je skuplji 997) cenim da će tako biti i za ovaj

Ja imam mx net m u 50% popusta, mozda bih i zadrzao ovaj paket, a uzeo telefon uz ovaj paket. Nema tu neke velike filozofije, izracunas koliko dobijas uz popust od 50%, a koliko za telefon.

Bio kod druga u MTSu, imaju teget i bele, ali na (moju) žalost, nije DualSim, samo običan imaju. Cene u ponedeljak najverovatnije dobijaju ... i dolaze u Alkatel pakovanju, verovatno su SimFree ....

Izgleda da sam bio u pravu kad sam rekao da ce krenuti od sledece nedelje ponuda... Najverovatnije cu uzeti beli...

beli je definitivno lepsi. Mozda ga i ja uzmem, ali samo uz neku ekstra oovoljnu cenu, posto nije dual. Imace ih po oglasima, mislim da cena nece prelaziti 120-130e.

1. Ima li negde info da li 997D zrači više od 997?
2. I da li može softverski jedan sim da se isključi potpuno pa pali samo po potrebi?
3. Ta dual sim pogodnost, jel' to native android funkcionalnost ili je Alcatel doarada u pitanju? Mislim, ako se rutuje da li se gubi ta funkcionalnost? Ili ako se stavi drugi rom, kolika je mogućnost da nema dual sim funkc...?

Izasao je video na you tube,gde je u beloj boji,prelepo izgleda,samo da MTS ga ne odere sa cenom :D

E, baš u ovoj kutiji je bio u MTSu ... znači, original alkatel ,garant je SimFree ...

Mislim da mu po oglasima cena nece biti jeftinija od 150 evra.Grande X i 995 su toliko a 997 je bolji telefon od njih.

Jedna kartica na 997D moze da se iskljuci.Ako se rootoje ne gubi se SIM managment ,to je Alcatel ubacio.Kuvanih Romova jos nema posto je telefon skoro izasao tako da na to pitanje nema odgovora.

Vrh Dno