Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Da li mogu vlasnici ovog telefona da napisu po koju recenicu kako im radi navigacija?
Probao sam i Vojkan i milos78 predloge za instalaciju iGo Primo al jednostavno nećePosle intalacije mi izbacuje "User interface resolution (480x735) is not supported or compatible skin can not be found", posle nekog vremena izbacuje isto to samo u zagradi piše (0x0)! Svaka pomoć je dobrodošla
![]()
Meni radi odlicno.1. skines iGO Primo 800x480, 480x800 - to podrazumeva Base files + Variant 6
2. u base files - direktrorijum IGo - iskopiras sve fajlove iz Varijan 6
3. pre nego sto taj direktorijum prebacis na Sd - editujes fajl sys.txt - da izgleda ovako
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
;screen_xy="800_480:800x442/480x762"
;screen_xy="800_480:800x480/480x800"
4. prebacis Igo na SD - instaliras i to je to
Evo par snimaka sa 997 napravljenih sinoc na koncertu:
http://www.youtube.com/watch?v=XFU0VuUDySM&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=eNaRAxoV63A&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=VPSqkJcVir0&feature=youtu.be
Da li je mozda neko imao slican problem kao sto pitah?
(prilikom pozivanja, sve dok ne pritisnem onaj dugmić za prebacivanje zvuka na zvučnike (kada zvuk ide na zadnji zvučnik) mikorfon i prednji zvučnik ne rade! NIt ja čujem koga, nit ko mene čuje, a kad to uključim signal se čuje i kod komšija)
proveri jel si pojačao zvuk u slušalici, i proveri da li ti je mic na mute, ako je to ok - reklamiraj.
Druze ovaj model snima u 720p,podesi i to na video snimanju,a ne da ti bude 480
NFS se ponasa tako na svim telefonima , jako je neoptimizovana i mnogo skupljim i jacim telefonima secka i ima tih problema, kriva je optimizacija koja je jako lose uradjenja.Koristim ovaj fon vec 15-ak dana i u vrlo sam zadovoljan. Imam samo jedno pitanje. Zvuk pri igranju nekih zahtevnijih igrica mi prilicno secka, tj. kako da laguje i da je usporen. To sam primetio u NFS-u i Rayman-u. Vrlo ga je neprijatno slusati pa je tada utisan do kraja. Da li je to jos neko primetio? Ili je to do mog telefona ili je takav telefon u opste. Posto odgovor nisam nasao pomocu all mighty google-a, pretpostavljam da je to normalno...
Koji nfs? Most wanted? Meni na slabasnom g300 na cm10 + 100mhz oc most wanted radi glatko. Ovaj fon bi tu igru morao da prozdrne.NFS se ponasa tako na svim telefonima , jako je neoptimizovana i mnogo skupljim i jacim telefonima secka i ima tih problema, kriva je optimizacija koja je jako lose uradjenja.Koristim ovaj fon vec 15-ak dana i u vrlo sam zadovoljan. Imam samo jedno pitanje. Zvuk pri igranju nekih zahtevnijih igrica mi prilicno secka, tj. kako da laguje i da je usporen. To sam primetio u NFS-u i Rayman-u. Vrlo ga je neprijatno slusati pa je tada utisan do kraja. Da li je to jos neko primetio? Ili je to do mog telefona ili je takav telefon u opste. Posto odgovor nisam nasao pomocu all mighty google-a, pretpostavljam da je to normalno...
Uzeo telefon u MTS i odusevljen sam!
ALI, (uvijek ima ali), ima problem: prilikom pozivanja, sve dok ne pritisnem onaj dugmić za prebacivanje zvuka na zvučnike (kada zvuk ide na zadnji zvučnik) mikorfon i prednji zvučnik ne rade! NIt ja čujem koga, nit ko mene čuje, a kad to uključim signal se čuje i kod komšija
E sad, jesam li ja jedini tref kome je MTS isporučio skrnav telefon, il sam jedini tenkre koji to ne zna da namjesti?***, prvi android.
Hvala svima.
Kod mene ista situacija, samo LG L5 vs Alcatel 997. Isti IGO Primo na oba uređaja,LG hladan start 10-20 sekundi,a Alcatel x minuta.Ista pozicija u kući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari