Šta je novo?

Alcatel OT-997

[/QUOTE je napisao(la):
Ajde neko ko ima obican 997 i ko je odradio updat napise svoj Custom bild verziju da vidimo dali je ista sa njegovom verzijom.
ti nemas ovu verziju na 997D? :-( Ajde ljudi pomagajte u velikom sam problemu... :) Hvala svima.
Vidiš da imas najnoviju verziju,ja imam 997D i normalno je da nam se custom bild verzije razlikuju jer 997D ima SIM menagment.

Kontaktirao sam ovlasceni servis i pitao za bateriju,volim da imam u rezervi,
evo odgovora ako nekog zanima...

Postovani,

Ocekujemo prostizanje po novogodisnjim praznicima. Cena ce biti oko 1200 dinara.

Da li neko moze dobiti info da li ce opet biti u ponudi MTS-a?

Kontaktirao sam ovlasceni servis i pitao za bateriju,volim da imam u rezervi,
evo odgovora ako nekog zanima...

Postovani,

Ocekujemo prostizanje po novogodisnjim praznicima. Cena ce biti oko 1200 dinara.

Nije ti pametno da kupujes novu bateriju, jer baterija ima vek trajanja i kada stoji.
Tako da je mnogo bolje kupiti bateriju za 2-3-4 godine tj. kada ova oslabi ali tada ces mozda uzeti drugi telefon kada istekne pretplata.

Igo Primo - Alcatel 997

Inace jedva sam namestio iGO da radi na rezoluciji da se vide dugmici, jer nigde nema dovoljno informacija u vezi toga sta i kako.
Dakle treba izmeniti na 2 mesta.
U fajlu sys.txt, ovako treba da stoji:

[rawdisplay]
driver=engine
;for Alcatel 997 by Mylos:
screen_xy="800_480:730x480/480x730:fullscreen"

Onda treba otvoriti zip arhivu data.zip, naci i editovati
ui_android\ui_android\multimode.ini

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m3=730..800,400..480,"800_480"
m4=400..480,730..800,"800_480"

Normalno sacuvati editovanu zip arhivu i to je to.

Jedino jos ne znam da li postoji nacin da dugmici sami nestanu kao u full screenu i da se mapa rasiri do kraja.
Nesto je covek napisao koji je izbacio novu istalaciju 1.3 verzije ali nije pisao dovoljno detaljno pa ne razumem.
Evo sta je napisao:

"you can enable by fullscreen item ([android] section) in sys.txt."

^^
Pa zar ti nije logicnije da covek kupuje bateriju da kad mu se jedna isprazni ubaci drugu?

A s cime ce da napuni onu praznu koju izvadi?
Znaci mora naci i eksterni punjac.
Previse cimanja po meni.

E,neko je pisao da je presao na 992 sa 997 pa bi bilo lepo da uporedi lcd panel jednog i drugog. Hvala.

Dodatnu bateriju bez eksternog punjaca ne bih uzeo nikako.
Pricam iz licnog iskustva.

Koji da uzmem posto imam jednu karticu a iste su cene. Ovaj sa dve ili sa jednom. Ovo pitam zato sto ne znam da li ima neke razlike izmedju modela tj. u potrosnji baterije i tako to.

Koji da uzmem posto imam jednu karticu a iste su cene. Ovaj sa dve ili sa jednom. Ovo pitam zato sto ne znam da li ima neke razlike izmedju modela tj. u potrosnji baterije i tako to.
Moj ti je savet 997D,posto su isti telefoni samo je u dual simu razlika,a mozda ti nekad zatreba druga kartica,mozda za svaleraciju nikad se nezna hahahaha

Inace jedva sam namestio iGO da radi na rezoluciji da se vide dugmici, jer nigde nema dovoljno informacija u vezi toga sta i kako.
Dakle treba izmeniti na 2 mesta.
U fajlu sys.txt, ovako treba da stoji:

[rawdisplay]
driver=engine
;for Alcatel 997 by Mylos:
screen_xy="800_480:730x480/480x730:fullscreen"

Onda treba otvoriti zip arhivu data.zip, naci i editovati
ui_android\ui_android\multimode.ini

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m3=730..800,400..480,"800_480"
m4=400..480,730..800,"800_480"

Normalno sacuvati editovanu zip arhivu i to je to.

Jedino jos ne znam da li postoji nacin da dugmici sami nestanu kao u full screenu i da se mapa rasiri do kraja.
Nesto je covek napisao koji je izbacio novu istalaciju 1.3 verzije ali nije pisao dovoljno detaljno pa ne razumem.
Evo sta je napisao:

"you can enable by fullscreen item ([android] section) in sys.txt."

milose hvala punooooooooooooooooooo svuda sam trazio kako cu i sta cu s ovom navigacijom i mada nisam verovao da ce ovo uspeti USPELO JE! hvala jos jednom

E,neko je pisao da je presao na 992 sa 997 pa bi bilo lepo da uporedi lcd panel jednog i drugog. Hvala.

Ja sam imao 997,i sada 992d. Isti je ekran,isti procesor,isti graficka,samo je razlika u ramu.

992d mi je mnogo lepsi fon,ima dve sim kartice,i cena niza za kojih 20e,mozda malo vise

Ja sam imao 997,i sada 992d. Isti je ekran,isti procesor,isti graficka,samo je razlika u ramu.

992d mi je mnogo lepsi fon,ima dve sim kartice,i cena niza za kojih 20e,mozda malo vise
Dobro to za ukuse je diskutabilno,meni je beli 997 lepsi od 992D.Ostao se slazem isti telefoni stim da 992D ima manje rama i manju kameru,i neza se dali ce dobijati JB,a 997 ga dobija pocetkom 2013.

Druze i ja sam imao beli 997,sada beli 992d,meni je lepsi,mada citao sam da i drugima je ovaj model nekako lepsi (moze sa jednom rukom koristiti)

Ipak za ukus je diskutabilno pricati

Sa 997 sam morao sa dve ruke da ga koristim (ipak nemam zemljoradnicke ruke :D )

Ipak ako se neko dvomislja samo za igled izmedju 997,i 992d,evo slike 992d

Inace do JB koji je najavljen za 997 cu sigurno promeniti bar jedan telefon,tako da mi je svejedno (sledeci ce sigurno imati stock JB :d)

Poslednja izmena:

Dobro to za ukuse je diskutabilno,meni je beli 997 lepsi od 992D.Ostao se slazem isti telefoni stim da 992D ima manje rama i manju kameru,i neza se dali ce dobijati JB,a 997 ga dobija pocetkom 2013.
jesi li sto posto siguran da cemo dobiti JB za 997? Realno informacije o ovom telefonu su veoma skromne.

jesi li sto posto siguran da cemo dobiti JB za 997? Realno informacije o ovom telefonu su veoma skromne.

Za sada su potvrdne informacije za JB.

Glupo bi bilo da za telefon koji se pojavio pre 3-4 meseca,tacnije cetvrti kvartal 2012-e,da nema update za JB.

Mada sve je u igri,videcemo ;)

Uzeo telefon u MTS i odusevljen sam!
ALI, (uvijek ima ali), ima problem: prilikom pozivanja, sve dok ne pritisnem onaj dugmić za prebacivanje zvuka na zvučnike (kada zvuk ide na zadnji zvučnik) mikorfon i prednji zvučnik ne rade! NIt ja čujem koga, nit ko mene čuje, a kad to uključim signal se čuje i kod komšija :)
E sad, jesam li ja jedini tref kome je MTS isporučio skrnav telefon, il sam jedini tenkre koji to ne zna da namjesti? :) ***, prvi android.
Hvala svima.

Glupo bi bilo da za telefon koji se pojavio pre 3-4 meseca,tacnije cetvrti kvartal 2012-e,da nema update za JB.

Ma o ukusima netreba raspravljati , naprimer i mojoj svastici je beli 997 lepsi od 992D.

JB je najavljen i sigurno dolazi , imas na francuskim i nemackim sajtovima koji su najmerodavniji za podrucje evrope.Samo se neslazu u datumu , nemacki ga najavljuju za Q1 2013 a francusku za Q2 2013.Nije bitno kad ce doci bitno je da ce biti JB za 997.

Ma o ukusima netreba raspravljati , naprimer i mojoj svastici je beli 997 lepsi od 992D.

JB je najavljen i sigurno dolazi , imas na francuskim i nemackim sajtovima koji su najmerodavniji za podrucje evrope.Samo se neslazu u datumu , nemacki ga najavljuju za Q1 2013 a francusku za Q2 2013.Nije bitno kad ce doci bitno je da ce biti JB za 997.
Jazo brate,ti kralju i vladaru alkatel galaksijom,sta ce nam taj update na JB konkretno doneti? :D

Jazo brate,ti kralju i vladaru alkatel galaksijom,sta ce nam taj update na JB konkretno doneti? :D

Pa donece ti novi operatvni sistem Android 4.1 Jelly Bean.Svi se slazu da je to najbolji do sad Android OS koji je izasao i da je android doziveo svoj pun potencijal sa njim, vec za Android 4.2 nisu takva misljenja i svi se slazu sa tim da ako imas 4.1 JB nema razloga da se prelazi na 4.2

Koje su prednosti JB u odnosu na ICS , pa malo guglanja ima tamo sve i lepo pise.

Nazad
Vrh Dno