Vidiš da imas najnoviju verziju,ja imam 997D i normalno je da nam se custom bild verzije razlikuju jer 997D ima SIM menagment.ti nemas ovu verziju na 997D? :-( Ajde ljudi pomagajte u velikom sam problemu...[/QUOTE je napisao(la):Ajde neko ko ima obican 997 i ko je odradio updat napise svoj Custom bild verziju da vidimo dali je ista sa njegovom verzijom.Hvala svima.
Kontaktirao sam ovlasceni servis i pitao za bateriju,volim da imam u rezervi,
evo odgovora ako nekog zanima...
Postovani,
Ocekujemo prostizanje po novogodisnjim praznicima. Cena ce biti oko 1200 dinara.
bas tako,koristim je kad zatreba i povremeno je ubacim da bude u "formi" Tako sam radio i sa drugim telefonima...^^
Pa zar ti nije logicnije da covek kupuje bateriju da kad mu se jedna isprazni ubaci drugu?
A s cime ce da napuni onu praznu koju izvadi?
Znaci mora naci i eksterni punjac.
Previse cimanja po meni.
Bas tako,baterije nikad previse. :-DA s cime ce da napuni onu praznu koju izvadi?
Znaci mora naci i eksterni punjac.
Previse cimanja po meni.
ili je ubaciš u telefon i staviš ga na punjač?![]()
bas tako,koristim je kad zatreba i povremeno je ubacim da bude u "formi" Tako sam radio i sa drugim telefonima...
Moj ti je savet 997D,posto su isti telefoni samo je u dual simu razlika,a mozda ti nekad zatreba druga kartica,mozda za svaleraciju nikad se nezna hahahahaKoji da uzmem posto imam jednu karticu a iste su cene. Ovaj sa dve ili sa jednom. Ovo pitam zato sto ne znam da li ima neke razlike izmedju modela tj. u potrosnji baterije i tako to.
Isto traje baterija koliko znam nema razlike.heheh. A znaci baterija i to nema veze?
Inace jedva sam namestio iGO da radi na rezoluciji da se vide dugmici, jer nigde nema dovoljno informacija u vezi toga sta i kako.
Dakle treba izmeniti na 2 mesta.
U fajlu sys.txt, ovako treba da stoji:
[rawdisplay]
driver=engine
;for Alcatel 997 by Mylos:
screen_xy="800_480:730x480/480x730:fullscreen"
Onda treba otvoriti zip arhivu data.zip, naci i editovati
ui_android\ui_android\multimode.ini
[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder
m3=730..800,400..480,"800_480"
m4=400..480,730..800,"800_480"
Normalno sacuvati editovanu zip arhivu i to je to.
Jedino jos ne znam da li postoji nacin da dugmici sami nestanu kao u full screenu i da se mapa rasiri do kraja.
Nesto je covek napisao koji je izbacio novu istalaciju 1.3 verzije ali nije pisao dovoljno detaljno pa ne razumem.
Evo sta je napisao:
"you can enable by fullscreen item ([android] section) in sys.txt."
E,neko je pisao da je presao na 992 sa 997 pa bi bilo lepo da uporedi lcd panel jednog i drugog. Hvala.
Da li neko moze dobiti info da li ce opet biti u ponudi MTS-a?
Dobro to za ukuse je diskutabilno,meni je beli 997 lepsi od 992D.Ostao se slazem isti telefoni stim da 992D ima manje rama i manju kameru,i neza se dali ce dobijati JB,a 997 ga dobija pocetkom 2013.E,neko je pisao da je presao na 992 sa 997 pa bi bilo lepo da uporedi lcd panel jednog i drugog. Hvala.
Ja sam imao 997,i sada 992d. Isti je ekran,isti procesor,isti graficka,samo je razlika u ramu.
992d mi je mnogo lepsi fon,ima dve sim kartice,i cena niza za kojih 20e,mozda malo vise
jesi li sto posto siguran da cemo dobiti JB za 997? Realno informacije o ovom telefonu su veoma skromne.Dobro to za ukuse je diskutabilno,meni je beli 997 lepsi od 992D.Ostao se slazem isti telefoni stim da 992D ima manje rama i manju kameru,i neza se dali ce dobijati JB,a 997 ga dobija pocetkom 2013.E,neko je pisao da je presao na 992 sa 997 pa bi bilo lepo da uporedi lcd panel jednog i drugog. Hvala.
Ja sam imao 997,i sada 992d. Isti je ekran,isti procesor,isti graficka,samo je razlika u ramu.
992d mi je mnogo lepsi fon,ima dve sim kartice,i cena niza za kojih 20e,mozda malo vise
jesi li sto posto siguran da cemo dobiti JB za 997? Realno informacije o ovom telefonu su veoma skromne.
Ma o ukusima netreba raspravljati , naprimer i mojoj svastici je beli 997 lepsi od 992D.Za sada su potvrdne informacije za JB.
Glupo bi bilo da za telefon koji se pojavio pre 3-4 meseca,tacnije cetvrti kvartal 2012-e,da nema update za JB.
Mada sve je u igri,videcemo![]()
Jazo brate,ti kralju i vladaru alkatel galaksijom,sta ce nam taj update na JB konkretno doneti?Ma o ukusima netreba raspravljati , naprimer i mojoj svastici je beli 997 lepsi od 992D.Za sada su potvrdne informacije za JB.
Glupo bi bilo da za telefon koji se pojavio pre 3-4 meseca,tacnije cetvrti kvartal 2012-e,da nema update za JB.
Mada sve je u igri,videcemo![]()
JB je najavljen i sigurno dolazi , imas na francuskim i nemackim sajtovima koji su najmerodavniji za podrucje evrope.Samo se neslazu u datumu , nemacki ga najavljuju za Q1 2013 a francusku za Q2 2013.Nije bitno kad ce doci bitno je da ce biti JB za 997.
Jazo brate,ti kralju i vladaru alkatel galaksijom,sta ce nam taj update na JB konkretno doneti?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari