NFS se ponasa tako na svim telefonima , jako je neoptimizovana i mnogo skupljim i jacim telefonima secka i ima tih problema, kriva je optimizacija koja je jako lose uradjenja.
Pa majku mu da li je moguce da mu navigacija radi tako ocajno? A taman sam planirao da ga uzmem u ponedeljak....
Srecna nova godina.
koja je poenta testiranja gpsa u zatvorenom? ja sam ga probao samo napolju i tamo radi odlično
edit: preteče me sonus![]()
Probao ja sad IGO od Šimanovaca do Zemuna tadi savrseno po magli i oblacnom vremenu i u metar pogadja sve,a moguce je da je GPS prijemnik malo slabiji ali to se u kolima primetiti nece.Pa majku mu da li je moguce da mu navigacija radi tako ocajno? A taman sam planirao da ga uzmem u ponedeljak....
Srecna nova godina.
ma radi bre odlično, očajno radi ovima što im treba navigacija od dnevne sobe do klonje :d
E testirao sam software za kamere...
"Camera FV-5 definitivno daje ostrije slike, tj manje kompresuje za razliku od originalne kamere
Sve u svemu zadovoljan sam telefonom, mana mu je kamera ali je mnogo bolja sa ovim softverima, jedino sto ruka mora da bude mirna da bi se uhvatila ok slike... nzn dal je tako to sa ostalim telefonima, ja sam navikao na prave fotoaparate xD"
u opcijama za Camera FV-5 imas podesavanje da ako nije dobar fokus ne uradi sliku.Čekiraj opciju i slike ce ti uvek biti dobre.
Citaj od 7 strane tu imas moje utiske sa screnshotevima posle toga imas jos mnogo utisaka Vojkanovih i ostalih.Inace u dve reci odlican telefon.Prima dve obicne kartice.U Mobillwoodu je 26400,sto je mislim o.k cena.Koliko ste zadovoljni kamerom i brzinom odziva ekrana,naravno i trajanjem baterije?
I jel prima obicne ili mikro sim kartice?
Jedno je promašen fokus a drugo strešena slika. Ako nema dovoljno svetla džabe ti tačan fokus kad je dužina ekspozicije 1/16s iz ruke...u opcijama za Camera FV-5 imas podesavanje da ako nije dobar fokus ne uradi sliku.Čekiraj opciju i slike ce ti uvek biti dobre.
U pravu si ali onda ti treba pravi blic ili stalak i jos podesavanja ali ovde nije rec o pravljenu profesionalnih slika jer ovaj mobilni tome i ne sluzi vec kako dobiti upotrebljive fotose sa onim cime raspolazemo.pozdravJedno je promašen fokus a drugo strešena slika. Ako nema dovoljno svetla džabe ti tačan fokus kad je dužina ekspozicije 1/16s iz ruke...
Ovaj ili Xperia P?
Alcatel je 200e, a Sony 235e.
Alcatel je 200e, a Sony 235e.
Moj bi savet bio isti,ako imas 50evra veci budzet Xperia P.Alcatel je 200e, a Sony 235e.
Koliko ja znam alcatel je 185 a sony 235 ako ti tih 50e nisu problem onda sony
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari