Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 425
Da li mogu vlasnici ovog telefona da napisu po koju recenicu kako im radi navigacija?
Probao sam i Vojkan i milos78 predloge za instalaciju iGo Primo al jednostavno neće 🙁 Posle intalacije mi izbacuje "User interface resolution (480x735) is not supported or compatible skin can not be found", posle nekog vremena izbacuje isto to samo u zagradi piše (0x0)! Svaka pomoć je dobrodošla 🙂
Meni radi odlicno.1. skines iGO Primo 800x480, 480x800 - to podrazumeva Base files + Variant 6
2. u base files - direktrorijum IGo - iskopiras sve fajlove iz Varijan 6
3. pre nego sto taj direktorijum prebacis na Sd - editujes fajl sys.txt - da izgleda ovako
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
;screen_xy="800_480:800x442/480x762"
;screen_xy="800_480:800x480/480x800"
4. prebacis Igo na SD - instaliras i to je to
Evo par snimaka sa 997 napravljenih sinoc na koncertu:
http://www.youtube.com/watch?v=XFU0VuUDySM&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=eNaRAxoV63A&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=VPSqkJcVir0&feature=youtu.be
Da li je mozda neko imao slican problem kao sto pitah?
(prilikom pozivanja, sve dok ne pritisnem onaj dugmić za prebacivanje zvuka na zvučnike (kada zvuk ide na zadnji zvučnik) mikorfon i prednji zvučnik ne rade! NIt ja čujem koga, nit ko mene čuje, a kad to uključim signal se čuje i kod komšija)
proveri jel si pojačao zvuk u slušalici, i proveri da li ti je mic na mute, ako je to ok - reklamiraj.
Druze ovaj model snima u 720p,podesi i to na video snimanju,a ne da ti bude 480
NFS se ponasa tako na svim telefonima , jako je neoptimizovana i mnogo skupljim i jacim telefonima secka i ima tih problema, kriva je optimizacija koja je jako lose uradjenja.Koristim ovaj fon vec 15-ak dana i u vrlo sam zadovoljan. Imam samo jedno pitanje. Zvuk pri igranju nekih zahtevnijih igrica mi prilicno secka, tj. kako da laguje i da je usporen. To sam primetio u NFS-u i Rayman-u. Vrlo ga je neprijatno slusati pa je tada utisan do kraja. Da li je to jos neko primetio? Ili je to do mog telefona ili je takav telefon u opste. Posto odgovor nisam nasao pomocu all mighty google-a, pretpostavljam da je to normalno...
Koji nfs? Most wanted? Meni na slabasnom g300 na cm10 + 100mhz oc most wanted radi glatko. Ovaj fon bi tu igru morao da prozdrne.NFS se ponasa tako na svim telefonima , jako je neoptimizovana i mnogo skupljim i jacim telefonima secka i ima tih problema, kriva je optimizacija koja je jako lose uradjenja.Koristim ovaj fon vec 15-ak dana i u vrlo sam zadovoljan. Imam samo jedno pitanje. Zvuk pri igranju nekih zahtevnijih igrica mi prilicno secka, tj. kako da laguje i da je usporen. To sam primetio u NFS-u i Rayman-u. Vrlo ga je neprijatno slusati pa je tada utisan do kraja. Da li je to jos neko primetio? Ili je to do mog telefona ili je takav telefon u opste. Posto odgovor nisam nasao pomocu all mighty google-a, pretpostavljam da je to normalno...
Uzeo telefon u MTS i odusevljen sam!
ALI, (uvijek ima ali), ima problem: prilikom pozivanja, sve dok ne pritisnem onaj dugmić za prebacivanje zvuka na zvučnike (kada zvuk ide na zadnji zvučnik) mikorfon i prednji zvučnik ne rade! NIt ja čujem koga, nit ko mene čuje, a kad to uključim signal se čuje i kod komšija 🙂
E sad, jesam li ja jedini tref kome je MTS isporučio skrnav telefon, il sam jedini tenkre koji to ne zna da namjesti? 🙂 ***, prvi android.
Hvala svima.
Kod mene ista situacija, samo LG L5 vs Alcatel 997. Isti IGO Primo na oba uređaja,LG hladan start 10-20 sekundi,a Alcatel x minuta.Ista pozicija u kući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari