Šta je novo?

Alcatel OT-997

Kako isključite Google search sa vrha ekrana.Šta treba isključiti od aplikacija?

Skini root uninstaller i izbrisi google search i izgubice se .

ali će ostati rupa. mora drugi launcher da bi izgledalo normalno

Druze, hvala ti puno, mnogo ti hvala, takodje zahvalujem zlaja87 za manual sto nam je dao. Dali ima neki rizik ovako posto mnogo mi se svidja jelly bean. Hvala vam puno, opet necu da prodam ovaj mobilni. Zaljubljen sam u njega :D. I sad vidim da moj telefon pokazuje i drugu mrezu, dali hoce da radi ako skidam plastiku i ubacim drugi sim? pozdrav

Da li neko ima ideju, da li ovaj telefon može da se zaključa sa gašenjem displeja sa animacijom CRT televizora kao neki drugi telefoni?

može, traži screen off and lock na marketu

Ostane rupa.:mad:Dajte neki predlog za dobar launcher.

Ja koristim nova launcher i nemam zamerke

Inace jel se meni cini ili JB trosi mnogo manje memorije nego ICS?

Na ICS mi je stalno bilo zauzeto oko 400-500Mb a na JB stalno zauzece memorije ide do 350mb

Poslednja izmena:
Evo ljudi nekoliko slika da vidite kako sam ga personalizovao. Koristim nova launcher prime 2.2, widget locker 2.3.2, traffic counter 1.7.1 itd...
Screenshot_2013-11-13-16-22-26.png
Screenshot_2013-11-13-16-22-36.png
Screenshot_2013-11-13-16-25-26.png
Screenshot_2013-11-13-16-23-10.png
Screenshot_2013-11-13-16-23-47.png

P.S. Uspeo sam da namestim reverse tethering, tj internet sa kompa koristim na telefonu, preko usb-a... Ako nekog zanima kako, recite pa cu ostaviti uputstvo...

Imaš malo ispod da uključiš delay. Koristio ja to :)

Android weather kod mene neće da radi ni na tabletu ni na telefonu :d ne može da updateuje lokaciju pa bog

Nasao sam, ali radi samo pritiskom na vidzet ali ne i pritiskom na taster za ukljuc iskljuc. :-(

Xposed installer+gravitybox i radice lepo. Gravitybox ima tu opciju i jos milion dobrih(npr da oko onog kruga na lockscreenu ide zeleni okvir u zavisnosti koliko ima baterije itd.).

Nasao sam, ali radi samo pritiskom na vidzet ali ne i pritiskom na taster za ukljuc iskljuc. :-(

Xposed installer+gravitybox i radice lepo. Gravitybox ima tu opciju i jos milion dobrih(npr da oko onog kruga na lockscreenu ide zeleni okvir u zavisnosti koliko ima baterije itd.).
Instalirao sam gravity box ali ovaj telefon nema ti opciju. Pogledaj gde se nalazi ako je imas u GB...

Display tweaks, CRT screen off effect.

Mozda kernel ne podrzava, ***.

Nisam, dao sam kevi taj fon pa ne bih da ga brikujem u procesu pa da se posle objasnjavam dva sata. Da ga ja koristim probao bih ali ovako, nemam potrebe, a i ne znam kako bi JB radio na 512MB RAM-a sa stock kernelom i gomilom bloata.

Nazad
Vrh Dno