može, traži screen off and lock na marketu
Ostane rupa.Dajte neki predlog za dobar launcher.
Hvala Vojkane,
sta mislis, jel ovo cepa bateriju mnogo?
To mi je baš seksi.
![]()
ipak ne moze da se namesti CRT lock, pise delay lock device only a ovaj nesrecnik to izgleda ne podrzava.Hvala Vojkane,
sta mislis, jel ovo cepa bateriju mnogo?
To mi je baš seksi.
![]()
ma jok, ne troši ništa.
možeš sad i šmekerski da namestiš screen off na neki gesture u novi, npr na dvoklik na desktop![]()
@duleks
Jel ti ovo android weather app za vreme?
Sta znam, kod mene radi. Koristim verziju 3.5.4, detect my location je ukljuceno i dont use gps takodje ukljuceno...Android weather kod mene neće da radi ni na tabletu ni na telefonu :d ne može da updateuje lokaciju pa bog
Nasao sam, ali radi samo pritiskom na vidzet ali ne i pritiskom na taster za ukljuc iskljuc. :-(Imaš malo ispod da uključiš delay. Koristio ja to![]()
Nasao sam, ali radi samo pritiskom na vidzet ali ne i pritiskom na taster za ukljuc iskljuc. :-(
Instalirao sam gravity box ali ovaj telefon nema ti opciju. Pogledaj gde se nalazi ako je imas u GB...Nasao sam, ali radi samo pritiskom na vidzet ali ne i pritiskom na taster za ukljuc iskljuc. :-(
Xposed installer+gravitybox i radice lepo. Gravitybox ima tu opciju i jos milion dobrih(npr da oko onog kruga na lockscreenu ide zeleni okvir u zavisnosti koliko ima baterije itd.).
Ja nemam tu opciju na mom telefonu u toj sekciji, vec sam gledao... :-(Display tweaks, CRT screen off effect.
Display tweaks, CRT screen off effect.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari