Šta je novo?

Alcatel OT-997

Ljudi, jel moze nekako da se promeni ovaj nottification tab... Nervira me sto se samo pomera za po jednu ikonicu, a ne ceo red kao ranije na ics...?

mozda za obican 997. Ali kod mene jos ne radi ta stranica na oficijalnom sajtu.

OTA update? Znaci ti si na ICS jos uvek.

CAM00421-1.jpg

Zdravo svima,

Moja zena ima Alcatel ot997 i kao sto vidite na slici nakon pada je puklo staklo... Ekran i touch rade bez problema. Da li neko zna koliko bi kostala zamena?

Hvala unapred!

zovi MESC, ja sam kod njih imao garanciju, oni su ovlašćen servis

Ja za sada posle dba dana koriscenja telefona sa JB moram da kazem da sam prezadovoljan kako stvari rade. Telefon brze i glatko radi za razliku od ICS gde je znao ponekada da stucne. Da nije izasao JB moj telefon bi verovatno do kraja godine zavrsio u oglasima a sada ce ipak ostati kod mene jos neko vreme :p

Dali neko zna neku aplikaciju ili nesto slicno za prepisivanje IMEI koda na alkatel 997, uradio sam fles sa JB, ali SIM POKAZE IMEI sve 000...
Hvala vama i preporucim update na svima sto nisu jos uradili update.

Svidja mi se taj orangr poklopac. Koliko vama traje baterija sa upaljenim internetom? Meni je upaljen wi fi i 3g i kad sam kuci wi fi radi kad izadjem iz kuce pali se 3g.I baterija mi traje 7-8 sati. :-(

zavisi od toga koliko je radio ekran, od osvetljenja, od upotrebe...

osvetljenje je podeseno na 50%. Koriscenje je umereno ,nije da ne ispustam tel iz ruke.Napunio se telefon sinoc i odmah sam ga skinuo od punjaca i okrenuo se da spavam. Kad sam se probudio baterija je pala na 72% od 100%. Razumem do 80 % da se spusti zbog onaj bag sto jos uvek postoji ili sta je vec.... Izgleda da neka app srce bas bateriju.

Vcrs kad napunim telefon ima da stoji celu noc opet i kad ustanem uradicu dump .. ali jel zna neko da gleda odavde sem djilkosa?

samo znaš šta nije loša ideja za tvoj tel (pošto ima onaj bug sa brzim pražnjenjem na početku), da ga malo koristiš po skidanju sa punjača dok ne padne tih 10-15-20% što brzo spadnu, onda mu samo na kratko (sekund - dva) gurni punjač i izvuci, i ostavi ga par sati da spava... da bi se dobio realniji uvid u idle potrošnju
dosta ti je đilkoš, ionako će da ti kaže da pola stvari sa telefona obrišeš ili isključiš :D

Vazi. Nadam se da nece da budu puno aplikacije za brisanje ili iskljucivanje. :D

I meni srče bateriju,
primetio sam da mi WA uzima 45mb rama a i GO sms 30ak...

Sumnjam na te dve aplikacije, jer mi je telefon prazan osim toga.

Jedino ako ne vuče neko đubre koje nam je Nemac dao u rom-u. :)

I meni srče bateriju,
primetio sam da mi WA uzima 45mb rama a i GO sms 30ak...

Sumnjam na te dve aplikacije, jer mi je telefon prazan osim toga.

Jedino ako ne vuče neko đubre koje nam je Nemac dao u rom-u. :)
za wa je normalno ako je keširan (relativno skoro si ga koristio), posle nekog vremena padne na 20ak

Ja jutros skinuo telefon sa punjaca. Do ovog trenutka aktivno koristio telefon ( razgovori,sms,viber, gmail) baterija mi je trenutno na 60%. Prenos podataka je ukljucen a wifi iskljucen

Ja jutros skinuo telefon sa punjaca. Do ovog trenutka aktivno koristio telefon ( razgovori,sms,viber, gmail) baterija mi je trenutno na 60%. Prenos podataka je ukljucen a wifi iskljucen

HAHAHA,i meni bukvalno 60 a isto korišćenje i isto jutros skinut sa punjača.
Malo je to zar ne? Ja mislim da mi je duže trajala na ICS

Koliko sam vas razumela update koji je stigao je JB?! Meni se trenutno skida tj proverava, pise firmware is checking, please wait for a few minutes, samo nesto mi ovo dugo, valjda ce se proveriti pre nego sto mi se potrosi baterija, nisam videla da mi je na 25 posto :D ! Jesmo li dobili neka poboljsanja? :D I apdejtovala sam viber juce, pise da mogu da se pozivaju i brojevi koji viber ne koriste kad pokusam da pozovem pise uredjaj ne podrzava in app purchases, sta znaci ovo? :D

Da l da ga utaknem u punjac ako mi se potrosi baterija a on ne zavrsi update novog softvera?

Opet ja :D Stigao je do install, sad cu ga prvo napuniti pa onda instalirati :)

Poslednja izmena:
Da li je vama ukljuceno ovo za procesor? Pao je na 60 ali sam ga punio malo na kompu na poslu...

Prilozi

• Screenshot_2013-11-14-14-54-43.png
    Screenshot_2013-11-14-14-54-43.png
    72.7 KB · Pregleda: 97
Vrh Dno