Šta je novo?

Alcatel OT-997

smanji malo taj dpi staju ti samo 2 app u recents na ekran :)

2 i 1/2 :D Na koliko da stavim?

pa možeš 200 da probaš za početak pa digni/spusti po potrebi, samo daj mu bar par sati da se navikneš

Jesi li ti promenio dpi celog ekrana ili samo softverskih dugmica? Meni deluje da si cackao dpi celog ekrana pa su ti zato i manji dugmici...

Ma jok, evo ti rezolucija iz cpuz-a pa vidi kolika je tebi :)

Vojkan jel se ovo vraca posle restarta na 240 ili?

Prilozi

• Screenshot_2013-11-12-20-26-50.png
    Screenshot_2013-11-12-20-26-50.png
    71.6 KB · Pregleda: 112
Jeste li primetili da je signal za wifi jaci nakon apdejta ili se samo ja tripujem? :)

Ja ne primecujem neku razliku. Meni je isto.Jer znam u neki deo kuce nije hteo da mi radi wireless na ics i sad opet nece .

Jel se i vama cini da ovaj rom kida bateriju? Meni je duze trajala na ICS stock. :-(

Hvala ti puno na ovome. Uspeo sam da nabacim JB. Jedino nikako ne uspevam da onemogucim drugu mrezu tj. da mi telefon ne ocitava kao da imam dve kartice. Instalirao sam xposed instaler i Gravity box, cekirao sve moguce ali ne uspevam da sklonim iz status bara drugu mrezu.

Udji u gravity box pa u Statusbar tweaks pa auto-hide signal icons i podesi auto hide sim slot 1.

proxy25 i meni se tako cini . Na pocetku mi se cinilo obrnuto ,ali posle prvog punjenja sam promenio misljenje.

Poslednja izmena:
Kad ostavim standard i posle nekog vremena odradim repeir preko mobile care on kaze da su 13 procesa aktvirana a nekad i vise . I onda mi se cini da nema potrebe toliko procesa da mi budu aktivni pa limitiram na 4 procesa. Mislim da baterija traje malo duze ,ali mozda se i tripujem . :D

Može samo manje da traje. Neka rade u pozadini, i treba, tako radi android. Šta će ti prazna memorija? Kada ti jednom budu zatrebali brže će se pokrenuti iz rama nego sa flash memorije. A ako nekoj app zatreba ram automatski će ga osloboditi. S tim što 997 ima pun GB tako da mu je multitasking odličan.

Ostavi standard :)

preko xposed sam skinuo App Settings Module : version 1.5, i menjao dpi od launcher-a?

Ma ne tako... Mislio sam sistemski dpi da promeniš, vrati to na default, skini npr ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor (možeš i ručno da edituješ fajlove ali nema potrebe), kada ga startuješ idi gore levo klik u ugao i izaći će ti panel, tu imaš dpi, promeni sa 240 na 200 i restart.

Kakva si podesavanja postavio? Mene izuzetno nerviraju ovi sistemski dugmici, upadaju u oci,ogromni su.

Jesu, preko Gravity boxa možeš da ih smanjiš po želji

Evo kako sam ja podesio.

navbar.png Screenshot_2013-11-13-01-03-50.png

Na drugoj slici vidis velicinu ,a na prvoj podesavanja soft. dugmica.

ysy8uhas.jpg

To je sa onim programom "hide soft keys " mnogo je lakše samo instaliraš i podesiš po želji,i ja sam imao obican a sada strika sa dve kartice

Poslednja izmena:
Drugari moji,

svi vi koji ste imali običnjake a koristite dve kartice sada...

Koje mesto za SIM je primarno?
Meni deluje da je donje ali i dalje sam potpuno zbunjen, pokušao sam da izmerim protok i u donjem je bio veći...

Našao sam odgovor ako nekog zanima...

Q58What’s the difference between SIM 1 slot and SIM 2 slot?
Both SIM 1 and SIM 2 slot can support SIM card in 3G network, but both cannot work in 3G network at the same time. When you insert 2pcs 3G SIM cards, SIM 1 will support 3G, while the SIM 2 will only support 2G.

Q59Can I receive incoming calls from SIM 2 while transmitting data on the SIM 1 (3G) mobile network?
Yes, you can receive the incoming call from SIM 2 while transmitting data on SIM 1 network.

Drugari moji,

svi vi koji ste imali običnjake a koristite dve kartice sada...

Koje mesto za SIM je primarno?
Meni deluje da je donje ali i dalje sam potpuno zbunjen, pokušao sam da izmerim protok i u donjem je bio veći...

U podešenjima za sim kartice možeš da odabereš koja je primarna i šta koja treba da radi. Ja sam stavio kao i do sada iz navike i podesio sam da je ona primarna i na njoj koristim 3g i šaljem poruke a drugu za pozive po potrebi

Zdravo prijatelji, sad ja imam obican 997 bez D, ali nisam strucnjak i ne razumem bas 100% srpski, izvinjavam se. Hocu da uradim upgrade na 4.1 ali plasim se da ne kvarim mobilni. i takodje bilo bi dobro da odkljucim na dual sim. Ako neko ne mrzi i ima slobodno vreme da mi pomogne u naj proste reci da mi upise sve step by step bicu zahvalan premnogo. Izvinjavam se za moj srbski. Pozdrav svima...

Meni danas riknula primarna sim kartica koja je bila u gornjem slotu. Odjednom je prestala da radi. Sad sam ubacio drugu i funkcionise normalno. Da li ima neke veza sa JB ili ne nemam pojma

Zdravo prijatelji, sad ja imam obican 997 bez D, ali nisam strucnjak i ne razumem bas 100% srpski, izvinjavam se. Hocu da uradim upgrade na 4.1 ali plasim se da ne kvarim mobilni. i takodje bilo bi dobro da odkljucim na dual sim. Ako neko ne mrzi i ima slobodno vreme da mi pomogne u naj proste reci da mi upise sve step by step bicu zahvalan premnogo. Izvinjavam se za moj srbski. Pozdrav svima...

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?291082-Alcatel-OT-997&p=3494319&viewfull=1#post3494319

Prostije od ovoga ne moze.

Vrh Dno