Šta je novo?

Alcatel OT-997

gde da ga limitiraš ionako je fabrički ograničen :)

Šta ste sve skinuli od aplikacija koje su bile preinstalirane uz rom i čime?

titanium backup npr. brišeš sve što znaš šta je a ne treba ti :)

Je l ispravljen bag sa baterijom i kako vam se sad cini kamera? Evo i ja sam moj apdejtovala pa da vidimo :D ..Ladno docekasmo JB :D

Kamera je bolja ,nema vise zamucene slike. :D Bag sa baterijom nije ispravljen bar kod mene ,mislim da je jos neko reko u ovoj temi ali ne mogu da se setim ko . Sve u svemu telefon bolje radi nego sa ics - om .

Ja preko titaniuma kada pokusam da brisem aplikacije dobijam obavestenje "apk file not found" i google+ i onaj budjavi hangouts sam morao da zamrznem jer nisam mogao da ih deinataliram

ja sam sve nepotrebne aplikacije izbrisao pomocu root uninstaller.

Ja preko titaniuma kada pokusam da brisem aplikacije dobijam obavestenje "apk file not found" i google+ i onaj budjavi hangouts sam morao da zamrznem jer nisam mogao da ih deinataliram

Zato što nisu u system / app gde stoje na normalnim telefonima nego na custpack particiji. Možeš ručno da ih brišeš iz file managera ali nećeš ništa dobiti, freeze je ok.

Nemoj da ih brises treba ce ti kad stigne kitkat, default apikacija za sms.
photo.jpg

Imam jedno pitanje kada slikam za kontakt,isecem sliku i postavim je sve pokazuje ok a pri pozivu je slika zamucena gde je greska pozzz:cigar:

Meni je opet izasao neki update, je l vama? I sad mi je baterija na 89 posto a koristila sam ga, mozda je konacno bag ispravljen, al jos cu videti!!

Jel ima neko problem sa secenjem donjeg dela tastature? Vidite na slika na sta mislim. Dugmad ?123 i ostala u tom redu se ne vide cela. Do cega to moze biti?
ebuqyza4.jpg

y5asurut.jpg

I sto je bitnije kako ispraviti?

JB kod mene dosta bolje radi,a sutra sečem plastiku za drugi sim, pa ću staviti slike kako sam odradio.Nego imam jedno pitanje.Instalirao sam Auto Hide Soft Keys Pro i jedina aplikacija koja ne prepoznaje komande je IGO.Ima li leka ovom ili je to sistemski neusklađeno?Back ili bilo koji taster je minimizira i jedino novo pokretanje iste je staruje normalno.Nova launcher radi odlično,ali mi Prime verzija zabaguje telefon skroz?

Dve najvece promene koje sam ucio nakon apdejta - telefon znatno brzi i kamera da ne poverujes u odnosu na na ICSu.

Ja sam se odusevio kamerom ,svaki dan slikam :D Primetio sam kad se puni telefon ,napuni se do 86% i posle toga odma predje na 100%,ne ide postepeno do 100%.. To je onaj bag sa baterijom sigurno .

Gaga 3 ,obrati paznju kad ti se puni telefon sa ovim sto sam naveo . Ako se kod tebe normalno puni postepeno do 100% mozda su sredili taj bag sa tim apdejtom sto ti pricas .

Tacno nam tih 20 posto baga fali da bude bas dobra autonomija. :)

Jel ima neko problem sa secenjem donjeg dela tastature? Vidite na slika na sta mislim. Dugmad ?123 i ostala u tom redu se ne vide cela. Do cega to moze biti?
ebuqyza4.jpg

y5asurut.jpg

I sto je bitnije kako ispraviti?

Da nisi cackao nesto oko velicine ovih sistemskih dugmica? Ja nemam taj problem.

Neće update na 4.1 da mi se odradi :( Zakuca se download na 99% i to je to, samo donwload failed, try again later. Restovao sam par puta telefon. Ima li ko kakvu ideju?

vrati se nazad desetak strane ,mozda i vise. Imas uputstvo kako da pokrenes update iz recovery twrp-a . I imas link da skines update koji ces da ubacis kroz twrp .

Vrh Dno