Znači da je to normalno na alkatelu.. Nikada do sada nisam video ovakav raspored potrošača..
Najvise bi mi odgovarao iz mts-a zbog lako (meni) ostvarive garancije. Al nesto ih ne nalazim majku mu. Ako imas neki link, sibni mi.Ima po oglasima, malo je skuplji 10ak evra, možda malo više, ali oni nisu iz telenora, ako ti je to jedan od uslova..
Na mobilnomsv. sve bez garancije, ili sa ogromnom cenom. Na kp trazim, al slabo... Ma i nije bitno toliko operater, ako zezaju za garanciju, odnesem direkno u servis...E ne znam sta su u mts prodavali, možda će ti neko ovde pomoći ko zna.. Pogledaj KP i mibilnisvet, možda i nadjes tamo nešto
Dopunjavala sam ga mozda po 15-20 min, eventualno pola sata posto sam stalno u pokretu a nikad ga ne stavljam ba punjenje dok spavam posto sam negde procitala da ne valja da toliko dugo bude na punjacu. E sad koliko je to tacno nzm. Ali ajde ispraznicu ga veceras i napuniti skroz, necu ga dopunjavati pa cu staviti screenshot kad se isprazni. I jos jedna stvar uopste ga nijednom nisam dopunila do 80-90 vec sa 15 na 35.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari