Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol X

Probao sam i to, nece. On kao odradi, ja izvadim, ubacim karticu, ono opet sve isto.
Izgleda da joj nema spasa...

Samo da se javim drustvo i da Vam kazem za onaj moj problem sa wifi,je rijesen tako sto je bio u servisu 1 mjesec i danas sam dobio mobitel nazad,sve radi perfektno,samo su napisali da je zamijenjen glavni modul,ako neko bude imao slican problem samo nositi u servis :)

ljudi, jel moguce da su tri najveca potrosaca baterije cell standby, wi-fi i phone idle, pa tek onda ekran i sve ostalo, imao sam dosta androida do sada, nikada mi nije takav raspored bio, uvek je ekran bio prvi?

Pre par dana sam uzeo ovaj telefon. Ima jedan problem, pa da vas pitam šta mi je činiti. Kada ubacim sim karticu, mts, ima izuzetno loš signal, čak i ispada iz mreže. Jedan od servisera mi je rekao da je verovatno kontant antene loš i da se treba to lemiti (poptaviti).
Pokazuje -101dB prema mreži.
Da li da vratim teeefon, ili to da popravljam?
Hvala.

Znači da je to normalno na alkatelu.. Nikada do sada nisam video ovakav raspored potrošača..

Ja sam na kitkatu trenutno, i saznah danas da je povučen i da se ne može instalirati više sa mobile upgrade - a

Screenshot_2014-12-05-00-09-48.png E sad da li mi se cini ili ne ali kao da mi baterija mnogo duze drzi na pop D5 nego na Idolu, ni ne gasim wifi a on komotno pregura 3 dana, a Idol sam i sa gasenjem interneta morala da punim svaki dan...

A to sto si ga dva puta dopunila do 80-90%?

Tako da ova tri dana nisu tri dana nego jedan dan, pa punjenje, pa jedan dan, pa punjenje...

Uhvacena si :)

Dopunjavala sam ga mozda po 15-20 min, eventualno pola sata posto sam stalno u pokretu a nikad ga ne stavljam ba punjenje dok spavam posto sam negde procitala da ne valja da toliko dugo bude na punjacu. E sad koliko je to tacno nzm. Ali ajde ispraznicu ga veceras i napuniti skroz, necu ga dopunjavati pa cu staviti screenshot kad se isprazni. I jos jedna stvar uopste ga nijednom nisam dopunila do 80-90 vec sa 15 na 35. Screenshot_2014-12-05-16-28-09.png

Poslednja izmena:
Znaš kako, lepo se vidi na screenshot-u dokle si punila. Lepo piše do 80% +/-.

Četiri punjenja si imala.

Ne laže grafik piše tačno. Ima i jedna poslovica sa rogom.

Evo ja sam sinoc dosao kuci sa 56% baterije, koriscen normalno, pozivi poruke, malo surfa, stalno ukljucen 3G, bez igranja... Ja zadovoljan, ako se setim veceras cu uhvatiti screenshot, posto je skinut sa punjaca pre sat vremena
Telenot 1002 firmware

jjh.PNG

jel mozda neko dobio ovaj update? sa gsm arene

meni nije jos majku mu, nadam se da uskoro stigne kao sto pise...(single sim ver)

Pričali su neki sa dual sim da su dobili. Za nas sa single još nema ništa. Smorio Alcatel :(

Pa da, dual sim iz malezije, onu su dobili 1006 verziju, ovaj pominje neku 1010 verziju... Ko zna

Ljudi, sutra idem da kupim ovaj telefon, star godinu dana, iz telenora... Jel treba na nesto da obratim paznju posebno? Neki bag ili greska, da uocim na vreme..?

Ma treba da se pomolis, pa šta bude.. ☺ šalim se, ako imaš dovoljno vremena, proveri pozive, kameru, WiFi, fizički izgled, ekran i tako to, ništa novo ti ne mogu reći.. Pa sta bude, tako sam i ja..

To je standardno kod svih telefoba da se proveri, mene interesuje koje bagove bas ovaj telefon moze da ima, pa da gledam da izbegnem...
Jel nije mnogo 135e za telefon sa 1god garancije, ekran je ocuvan perfektno, za ostalo ne znam dok ne vidim, ali po prici bi trebalo da ima male tragove koriscenja.

Pa ne znam šta bih ti rekao za proveravanje, meni ne pada ništa posebno sa bagovima.. A cena je ok, ako nije mnogo ucukan, ja sam uzeo 6 meseci star, iz telenora, ali bez računa, znači svesno sam ušao u to kao da je nema iako je dečko obećavao da jeste, imao je i Telenorov rom, i sve, ali bez računa i garancije, kao nov, bez tačkice za 145..

Otici cu sutra da pogledam, na slikama mi izgleda prilicno dobro, ali ne znam dok ne vidim uzivo...
Jel ima dual sim verzija kod nas? Nisam nesto nalazio, a vise bi mi odgovarao...

Ima po oglasima, malo je skuplji 10ak evra, možda malo više, ali oni nisu iz telenora, ako ti je to jedan od uslova..

Ima po oglasima, malo je skuplji 10ak evra, možda malo više, ali oni nisu iz telenora, ako ti je to jedan od uslova..
Najvise bi mi odgovarao iz mts-a zbog lako (meni) ostvarive garancije. Al nesto ih ne nalazim majku mu. Ako imas neki link, sibni mi.
Jos da je iz bg-a, idealno, da vidim pre nego sto uzmem...

E ne znam sta su u mts prodavali, možda će ti neko ovde pomoći ko zna.. Pogledaj KP i mibilnisvet, možda i nadjes tamo nešto

E ne znam sta su u mts prodavali, možda će ti neko ovde pomoći ko zna.. Pogledaj KP i mibilnisvet, možda i nadjes tamo nešto
Na mobilnomsv. sve bez garancije, ili sa ogromnom cenom. Na kp trazim, al slabo... Ma i nije bitno toliko operater, ako zezaju za garanciju, odnesem direkno u servis...

Pa da, ali ima ih svakog dana sve više, naći ćeš nešto...

Dopunjavala sam ga mozda po 15-20 min, eventualno pola sata posto sam stalno u pokretu a nikad ga ne stavljam ba punjenje dok spavam posto sam negde procitala da ne valja da toliko dugo bude na punjacu. E sad koliko je to tacno nzm. Ali ajde ispraznicu ga veceras i napuniti skroz, necu ga dopunjavati pa cu staviti screenshot kad se isprazni. I jos jedna stvar uopste ga nijednom nisam dopunila do 80-90 vec sa 15 na 35.

Slobodno ga ostavi na punjacu celu noć neće mu se ništa dogoditi. Kad ce se napuniti elektronika u njemu vise nece pustati struju u bateriju i onda ne može nikako da se prepuni.

Vrh Dno