Ljudi, imam problem sa memorijskom karticom. Kupio sam micro sd karticu 16gb, klasa 10. Koristio sam je normalno nekih mesec dana, slike nisam nikada brisao. Sad sam napunio oko 2/3 memorijske, i reko da pobrisem sta mi ne treba, prebacio sam na komp sve sto mi treba.
Obrisem ja sve slike iz telefona...oko 1000 slika, i one se kao obrisu.
Restartujem fon, ili posle nekoliko minuta kad udjem u galeriju, sve slike su ponovo tu.
Nije samo do slika, i sve ostale fajlove koje obrisem, oni se opet pojave.
Izvadim memorijsku, ubacim u laptop, probam da je formatiram, ne moze.
Kaze mi write-protected. Probam preko diskpart-a da je formatiram, nece.
Probam da dodam u hkey-local machine onaj fajl sa vrednosti koja je 0 i opet nista.
Probam na sve nacine preko disk management-a u windows os-u i nece nista. Obrisem mu letter, stavim novi, i on sve fajlove vrati.
Udjem preko nekoliko programa koje imam (ultimate boot cd, partition wizard i na kraju hiren's boot nekoliko programa), i on kao uspe da formatira.
Posle toga se opet vrate svi fajlovi.
Obrisem sad normalno jedan folder sa memorijske, on se vrati posle nekoliko minuta.
Ima li neka opcija u telefonu, koja je mozda oznacila (zakljucala, sta li) memorijsku, da sacuva sve podatke iz telefona koliko god ja mem. formatirao?
Izvinite na poduzem tekstu, ali morao sam ispisati sta sam sve isprobao (skoro sve verovatno). Hvala svima koji probaju da pomognu!