Odeš u kontakte tj u peopleJeste bolji, ali mi se desio cudan problemcic, tj nije ni problem nego mozda bug...
izgubila mi se Owner slicica, kada se spusti ekran sa precicama, prva je slicica gmail naloga sa imenom i prezimenom. Od sinoc mi stoji samo Owner i kada je tapnem izbaci mi poruku "The contact doesn`t exist". Nemam predstavu zasto...
Za Fb messenger isključi chat heads. To ga buni. Bez njega radi dobro kod mene.Nije bas tako, sve zavisi sta ti je bitno na telefonu. Ja sam se vratio na stock, i evo neki moj utisak.
Negativne strane
- kamera, i pored vise podesavanja daje mutnije slike i to mi je bio najveci razlog povratka na stock (neprocenjive slike sefa su mi mutne :S: )
- FB massanger se zbunjuje i blokira telefon
- koristim Nova Launcher i ima bug sa wallpaperom, nece da ga postavi ni iz jedne galerije, samo iz settings-display...
- SMS aplikacija ne prikazuje smajlice koje stari rom prikazuje
- Rom je i za dual sim, tako da svaki SMS ima malu ikonicu sa koje je kartice poslat, mene je to nerviralo jer moj nije dual
- Lock screen mi je mnogo losiji, neprakticniji, mada je to mozda i stvar navike
Dobre strane
- brzi je, osetno brzi
- tastatura mi je nekako bila laksa za kucanje, manje sam gresio
- dialer izgleda fenomenalno
- baterija duze traje
- Launcher je dobio app drawer, meni se nikako ne svidja gomila ikonica...
- Proximity sensor brze reaguje
- nema bloat-a
Sigurno ima jos stvari koje sam zaboravio, ali generalno, stabilan lep i brz rom, nikako nije greska staviti ga, ali ja ipak cekam zvanicni, ako ga uopste i bude. Koristim Nova launcher tako da mi je interfejs isti, jedno sto gubim je dialer, ali su mi makar slike ostre.
Toliko od mene, pozdrav
Djole, ja imam kompletan backup Telenor stock roma, ako ti znaci mogu ti poslati. Znaci onakav kakav je izasao iz kutije. Nisam ja pravio backup nego sam skinuo sa android srbija foruma. Tamo je i uputstvo
http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=327&t=5125
Iz mog kratkog iskustva - nije vrijedno maltretiranja. Sad, ja sam se dosta izmaltretirao flash-ujuci, pa vjerovatno nisam objektivan u dovoljnoj mjeri.
Na xda je neko okcaio screenshot za 4.4.2 build 01002 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56098573&postcount=735
Ne znam da li je to neka nova beta.
Smorili su vise sa tim testitranjem.
Kao da prave softver za svemirski brod za misiju na Mars.
Lenovo je za Vibe X pustio Kitkat update jos pre meseca dana.
Telefon mi posle mesec i po dana mucenja od update novog software-a riknuo.
Zadnjih dana se sam se gasio po dva puta dnevno, aplikacije bagovale i na kraju vise nije mogao da se upali.
Odneo sam ga u Telenor na reklamaciju i rekli su mi da cu najverovatnije dobiti novi telefon i da su ovim telefonom imali dosta problema.
Sad ce biti problem ako budem morao da uzmem novi telefon jer je trenutna ponuda ocajna sto se tice mog paketa...
Pozdrav ljudi, imam problem sa updateom i downloadom aplikacija... Prijavljuje mi da nemam dovoljno prostora na telefonu/kartici, sto nije tacno... Videh ovde da se neko zalio na isti problem, pa me zanima da li postoji resenje koje nije factory reset? Imao sam ovaj problem i nakon upgrade-a software-a, kada sam uradio factory reset, resilo se sve, sada bih izbegao resetovanje ako je ikako moguce... Pokusavao sam unmount i restartovanje telefona, ali ne pomaze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari