Imam Idol X+ (6043D) i prijavljuje da ima build 1010 za njega. Ali nece da ga skine ni preko mobilnog ni preko onog njihovog Mobile Upgrade S. Jer uspeo neko da skine za njega firmware? Poslao sam mail Alcatel support-u ali sumnjam da ce mi oni pomoci.
a zasto, jel osetna razlika u brzini, ili sta?
Uzeo sam ga u jednoj trgovini informaticke opreme, nisam kod operatera.pa gde si uzeo telefon, kakav si to update dobio preko mobile upgrade? i sta si radio, 2 dana si drzao ugasen mob spojen s kompijuterom da bi ti skinuo??i sta se desava sa servisom, ja sam to prosao pre neki dan, hvala Bogu, vratise ga zivog...
![]()
Ne znam [emoji15] kada se "nesto"skinulo to nešto pisalo mi je kao da mobitel odspojim i ponovno spojim na pc i od tada ga vise nisam mogo upalit nazalost, javio mi neki update error. Kad dodje sa servisa javim seahaaa, nisam znao da se nastavlja download kada prekines vezu s mobilnim... pa brzo ce ti to srediti, meni su za jedan dan, ali ja sam u beogradu, i na 20 minuta od servisa.. a koji si update dobio, ja stvarno nemam predstavu..![]()
Ja nisam uspioE druze to se i meni desilo jednom, ali posle par pokusaja paljenja i minut dva, telefon se upalio, i vise nisam pokusavao sa apdejtom sa kompa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari