Da se nadovezem samo. Meni je sasvim dovoljno 16gb jer nisam zahtjevan korisnik i treba mi svega 10-ak aplikacija, od igrica rijetko ih igram jedino kad cekam nekoga da mi vrijeme brze prodje samo (znaci 2 igrice max), sto se tice baterije volio bi da mi moze potrajat citavi dan, mada bi to trebalo jer mi tel sluzi za osnovno danas poruke, pozive, internet, malo fb, viber, i poneka slicica da se slika i to je to. Vec sam imao jedan Alcatel OT 985 i znam da se taj i ovaj ne mogu usporedit ali sam rekao sebi nikad vise Alcatel jer je tako kocio po 10 sek da se udje u poruke ili imenik da sam ludio, znam da nije to do tel nego do specifikacija. Sto se ekrana tice drzao sam Nexus 4 u rukama ali ugasen nazalost nije mi prodavac dao da ga upalim da ga probam i ona velicina mi je vise nego dovoljna i sto se tice dizajna prelijep je tel odusevio me je staklo naprijed i pozadi, ali eto i na 5 inca se covjek navikne. E sad me ovo interesuje koji je ekran bolji, ne mislim na velicinu nego na kvalitet prikaza boja, jer ne volim prenapucane boje kao na Galaxy tel, i vidljivost na suncu? Pa prepostavljao sam da je Nexus 4 brzi sto mu je veliki plus. Sto se tice update-a to mi ne igra neku ulogu lijepo je to imati jer se tel poboljsa. Mnogima ce bit cudno sto uopste gledam tj mjerkam Nexusa ako mi update nisu bitni, jer je brz i nema lagova sve je trenutno. Sto se kamere tice nisam profi nego obican tj najobicniji amater, i gledajuci neke slike sa neta i na youtube testove NExus bi mi zavrsavao posao kao sto rpepostavljate slike za drustvene mreze i neka zanimljiva slicica da se slika, iako bi bolja kamera valjala svakako ali boze moj ne moze se sve dobiti. Nazalost ne bih vas ovako mucio nego na youtube nema uopste puno recenzija ovog Alcatela ni testova dok sam za Nexus pogledao dosta toga. Hvala vam jos jednom na pomoci.