Da malo iznesem utiske.
Današnji dan 29.11 je kompletan bio uz novi telefon operativno. Dakle SIM kartica in i napred.
Na poslu nisam imao vremena za neko veliko čačkanje ali sam koristio aktivno telefon.
Baterija od jutros do sada pokazuje 21% od toga pasiva 17h30min, govorni pozivi 1s25m, plavi zub 8s 13m, ekran 3h 47 wifi 12s 15, mirovanje 13s 43m itd.
Dakle wifi skipe viber i standardni pozivi. Plavi zub u kolima. Naravno malo sam koristio i blic za osvetljavanje.
Malo je bilo vremena i za čačkanje instalacije i ostalo.
U principu zadovoljan izdržava dan u režimu koji je bez ikakve uštede tako da ako se malo isključuje wifi i podesi može i više. Ja zadovoljan
Lepa je ova statistika baš vidiš koliko je aktivan tel.
Generalno dobro se čuje, nisam imao problema sa mrežom po gradu, internet pozivi besprekorni. Malo mi smeta što kod poziva za prekid veze mora da se čeka da se povrati slika na ekranu da bi prekinuo vezu ali to je nedostatak hardverskog tastera.
Potrebno je privikavanje na gabarite telefona. Lagan je širina dobro leži u ruci ali malo je nespretan taster za on/off na vrhu za upotrebu jednom rukom.
Doduše za 'buđenje' posluži taster smanjenja zvuka. Iako je visina tel veća ne smeta kada je u džepu tanak je.
Kamerica ima hardversi taster

i to dva: taster smanjenje zvuka okida jednu sliku a pojačanja tri.
Toliko za prvi dan...