Pa ako smem da primetim ni jedna igra koju je radio Remedy ne spada u red igara u kojima se nešto razvlači i ponavlja. Remedy kao i Naughty Dog uostalom, su studiji u kojima su ključni ljudi pisci, tj. scenaristi i zato se oseća razlika kada uzmeš da igraš bilo koju igru koja dolazi iz ova dva studija. Sve su to prilično movie-based story navođene igre sa jasno koncipiranim karakterima u priči. Igra ima malo blesavih deonica i specifičan narativ usled čega može biti odbojna i verovatno jeste određenom sloju igrača, međutim to se može reći za bilo koju igru danas, jer šta god da izađe neće leći baš svima. Sve u svemu kad se podvuče crta to je prilično dobro zaokružena video igra, što potvrđuje i prodaja iste. Meni je bila zanimljiva i odigrao sam je u cugu. Bonus je što je igra i vizuelno raskošna što je podvig. Treba reći i da oba pomenuta studija imaju svog engine koji paralelno unapređuju što je itakako bitna stavka, a donekle i sličan pristup u realizaciji gejmpleja. Sve su im igre iz trećeg lica, s tim što možemo reći da je Remedy kao studio više eksperimentisao i dosta toga menjao od igre do igre. Meni lično ne smeta specifičan narativ koji je prisutan u njihovim igrama, jer kapiram tu potrebu za eksperimentisanjem. Kamo lepe sreće da su i drugi malo hrabriji po tom pitanju umesto što se drže razrađenih matrica.