Šta je novo?

Alan Wake 2

Za divno čudo kao i većina igara iz žanra na pola sam, sve me smore posle pola. Završiće se nekada. SH2 remake ostavljam da se posvetim u fullu kad dodje vreme.
Isto sam stao Callisto Protocol i Plague Tale 2 ali posle skoro 3/4 u obe. Nista me ne tera da igram dalje. Valjda je tako sa modernim igrama ili sam ostario

Krenuo da igram dlc lake house i jel moguce da su nesto radili sa ovim flash boostom i skidanje stita sa npceva ili ja blage veze nemam. Ne mogu da verujem da moram 5+ puta da ga "pogodim" da bi mu skinuo stit, kad sam igrao aw2 story nisam imao ovakvih problema, max jedan ili dva puta i stit je skinut, u cemu je fazon? Probao sam da ciljam u glavu u telu nista, dok npr kad gadjam stit na vratima one tri tacke prsnu odma iz prve. Uostalom vidite snimak.

Možda su nešto radili sa težinama pa promenili. Nije bilo tako koliko se sećam. Ali ja igram na nižim težinama...

Bas sam isto pomislio pa sam prebacio na story ali isto je. Ne preostaje mi nista sem flashbang i flare ili bezanje.

Vrh Dno