Da, mislim da je casting za glumicu trebao biti bolji i određeni dijalozi/monolzi su baš čudni sa njene strane i kako ih ona neuvjerljivo iznosi s obzirom na stiuaciju u kojoj se nalazi.Ona Saga je kao maca. Nula od autoriteta. U onom dineru ja mislio sad kad se predstavi onim svedocima i kad ih utegne u ispitivanje, kao pravi FBI agent.
Ma kakvi, "Excuse me, can I ask you some questions, pleaaase? "
Boze sacuvaj koliko je gaming nisko pao i sta je danas "remek-delo"
Remedy su Finci.U Remedy-u stvarno misle da je ostatak sveta kao SAD.
Za neupućene smatrače kao ti: Sami Antero Järvi je pravo ime Sam Lake-a. Čist Amer@somebody89
Da, ali su pisci igre:
Nema finskih imena, a i zasto bi kada im je primarno trziste najverovatnije americko.
- Sam Lake (glumac Max Payne-a)
- Clay Murphy
- Tyler Burton Smith
I da u pravu si, sad kad sam ponovo pogledao njena majka je poreklom iz Svedske, a ne cela porodica.
RE4 izmislio grafiku za ovo, a optimizaciji da ne pricamo.....Remek delo u svakom smislu, grafički nestvarno izgleda. Igram na PS5 quality
Sami Antero Järvi, better known by his pen name Sam Lake, is a Finnish video game writer. He is the creative director at Remedy Entertainment, known for his writing on the popular Max Payne video game series, and Alan Wake.
Drugačiji engini, RE Engine vs Nortlight. Jedino zajedničko da su oba in-house nisu blentavi Unreal Engine.RE4 izmislio grafiku za ovo, a optimizaciji da ne pricamo.....
Prosto ne verujem koliko se lozite na ispod prosecnu igru
Evo kako je igram, da ne bude to kao sto ti kazes iznad, sve ti pise u opisu streama, i kako mi radi, i dalje stojim da grafika ne opravdava ovoliku zahtevnost, ima mnogo bolje graficki uradjenih igara od ove, koje rade 5 puta bolje:Kako da kazes da igru igras na manjoj rezoluciji i losijim podesavanjima od druge, bez da to kazes![]()
+1Ja sam krenuo keca da igram, pa cu dvojku. Control sam odigrao, ali ne vidim sličnosti.
Može neko u spoileru da napiše, ali da ne otkriva drugi deo.
Cudi me da niko ovde nije provalio da je serif zapravo glavni lik iz Quantum Break-a, Shawn Ashmore.
Ja ne znam kojim ocima vi gledate, ali ono sto ja ovim mojim vidim, ova grafika je nerealno dobra, nista joj do sada nije ni prici.
Teksture i detalji su nerealni, priroda takodje prelepa, a mozda i najrealnija implementacija sunca do sada.
Prosto, gde god da se okrenem, grafika sabija, sto dizajnerski, sto atmosferski efekti, sto kvalitativno teksture i renderi.
Ja ne znam sta ste vi to igrali, pa da vam je ovo ovo nista posebno ne izgleda...
Ni jedan jedini detalj u igri nije bezveze i nista mi nije bilo dosadno, cak sam i u reklami na TV-u uzivao i celu odgledao, kao i svaki radio prenos
A ja generalno nisam specijalno strpljiv lik.
Krenuo sam u pola 3 na spavanje, samo malo da vidim kako izgleda igra...evo me gasim u 10 ujutru, posto sam zaspao na stolici tokom sinematika.
Za sada igra sabija u svakom aspektu, grafika, zvuk, efekti, prica, gluma, aman sve...videcemo do kraja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari