undertaker75
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2007
- Poena
- 320
Ja predlazem da svako ko je narucio kartu u eurolinku napise datum narudzbine pa neka mi "sklepamo" neku listu
Prva tura 21.12 je 50 + 50, do 28.12 trebalo bi da stigne jos 70 Sonica-, ako stvari budu kako bi trebalo mozda ce 28.12 stici ( 220 Sonica + 150 Simple ) to cemo znati u ponedeljak 17.12.
kao sto svi znate katolicki bozic je blizu i problem je sto preko bare spajaju praznike pa se ne radi.
poz
Izvinjavam se unapred sto postavljam indiskretno pitanje, koje glasi:
Koliko je relevantan izvor na osnovu koga iznosis ovako detaljne informacije?
![]()
Ljudi,sta bi sa mojim predlogom???
Pouzdano znam da je Nenad22 bio 10-ti na listi i on je dobio karticu.Takodje znam da bi trebalo da sam ja izmedju 11 i 17 mesta...jel ima nekog ko je narucio 27.11. On bi trebao da je ispod 17...
P.S.Znam da je ludost sto ovo pisem,ne treba mi to drugi reci ali ako smo vec dokoni daj da bar probamo sastaviti koliko toliko listu a ne kukati ovde i moliti za informaciju jer je necemo dobiti.Ipak je ovo Srbija
ma 100% i prosle godine su katolici spajali praznike za bozic pa nisu radili, videces
salu na stranu, izvor Palit, kasnjenje je bilo zato sto Nvidia nije na vreme isporucila cipove, kao i svugde sto se desilo, Palit je imao odradjene ploce ali Nvidia je zakazala sa cipovima
Mislim da se nismo razumeli.
Kada sam te pitao odakle ti informacije, mislio sam na precizne kolicine i datume
koje si naveo u postu.![]()
Stvarno neverovatno kakvih sve ideja ima! Svi ste dobro upoznati sa celom situacijom i svejedno samo kukate. Niko nije obavezan da kartu kupi kod EL-a, rekli su karta kasni jednu nedelju, molim lepo, kome se žuri - zna se cena kod drugih koji je imaju, ko odluči da čeka - sam je odlučio, al' samo da prestanu ove kukumavke. Temi bi trebalo promeniti imu u "Da li će nas EL ispaliti za kartice?"
Ne branim nikoga, i sam čekam ili običnu sa plavim kulerom ili Sonic (verovatno sam naručio medju zadnjima). Razumljivo mi je sasvim što se ta famozna lista ne obelodanjuje, jer šta ako stigne ipak samo ukupno 50 komada od obe karte? Eurolink ne može u potpunosti da utiče na dopremu ovih kartica i da je do njih, siguran sam da bi svi zainteresovani kupili svoje primerke... Toliko
Razumljivo mi je sasvim što se ta famozna lista ne obelodanjuje, jer šta ako stigne ipak samo ukupno 50 komada od obe karte? Eurolink ne može u potpunosti da utiče na dopremu ovih kartica i da je do njih, siguran sam da bi svi zainteresovani kupili svoje primerke... Toliko
Pa sta ako stigne 50 komada? Niko nece da ih kune zbog toga, *** visa sila.Ali za sad se prica o cifri o 100 komada karti i sta je problem da se kaze ljudima kakva im je sansa da dobiju svoju karticu.Ovo nije njihova obaveza ali bi bilo fer da se kaze bas zato sto bencmarkovci u "posebnoj vezi" sa EL.
Ovo lici na ono iz devedesetih "Ako ti se ovde nesvidja, napusti zemlju."
Tu tvoju logiku bi mogli primeniti i na tebe. "Ako ti se ne svidja ova "kukamavka" zaobidji ovu temu li idi na neki drugi forum."
Fer, zar ne?
Ovo lici na ono iz devedesetih "Ako ti se ovde nesvidja, napusti zemlju."
Tu tvoju logiku bi mogli primeniti i na tebe. "Ako ti se ne svidja ova "kukamavka" zaobidji ovu temu li idi na neki drugi forum."
Fer, zar ne?
Pa ti zaista mislis da ce neko otkazati karticu? Naci ce se vec neki drug, poznanik, rodjak i drugi kome ce se ta ista kartica prodati.Znaci od otkazivanja nema vajde jel ih nece ni biti.
Pa brate po onome sto si napisao reklo bi se da se slihtas nekome. Pa ti sad razmisli malo o sazaljevanju i samosazaljevanju.
Ovde se retko citaju postovi ili se pogresno tumace isti...
Nisam ja ni mislio da ce neko otkazati karticu vec jednostavno eurolink kaze stize nam 50 komada,evo liste prvih 50 kupaca....
primer:
1.Rade
2.Zika
3.Prle
4...
5...
6...
7...
50.Ivan
i sta sada od tih 50 prvih,45 je cekalo i dobilo,onih 5 eventualno odustalo,ulece 51-55 i svima lepo...
ali ovde je sve odavno puklo,pa ocigledno i ja kada pisem ovo u 01:08
ljudi idem ja,kucam ovde sam sa sobom i
zgleda
Pa ti zaista mislis da ce neko otkazati karticu? Naci ce se vec neki drug, poznanik, rodjak i drugi kome ce se ta ista kartica prodati.Znaci od otkazivanja nema vajde jel ih nece ni biti.
Moram samo da kazem da mi nikako nije jasno da za 3 nedelje cekanja tih katica oni nisu uspeli da ih nabave a sada najavljuju da stizu 21. i oko Nove godine. Sve mi ovo, na zalost, opet mirise na veliku ispalu.
Eto, ja sam otkazao. Kupio sam Asus-a, jer više nisam mogao da čekam Palit-a. Problem je što je u svetu nestašica GT-ova, tako da je pitanje da li će neka veća količina u dogledno vreme stići u ovu vukohebinu, ne krivicom Eurolinka već "velikih distributera". Usput, radi li Mišković sa računarskom opremom??? :whip:
I sam kazes da je nestasica GT-ova a okrivljujes distributere. da je do distributera trziste bi bilo preplavljeno Gt-ovima ali posto niko nema znaci da je do proizvodjaca cipova tj Nvidije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari