800MHz je čudo!![]()
Почео и Мтс, на десетак БС око аутопута кроз Бачку и Срем...Koristi ga samo Telenor, za sad?
Ne znam da li koriste LTE, ali ja sam putovao cesto ove godine busom, i ***... ajde sto svaki klinac ima telefon danas, ali i svaka baba je imala i buljila u nesto na njemu tokom voznjeВип крупним корацима граби ка покривању аутопутева 4Г мрежом! (мада не баш велики број грађана Србије има ту част да на аутопутевима користи мобилни интернет))
Ne znam da li koriste LTE, ali ja sam putovao cesto ove godine busom, i ***... ajde sto svaki klinac ima telefon danas, ali i svaka baba je imala i buljila u nesto na njemu tokom voznje![]()
Svasta, pa valjda je logicno da 800MHz ide na autoputeve, veci domet, a manji kapacitet..![]()
Svako moze da skine app pa da skenira/proveri sta je pokriveno.Мислим да је Вип врло близу по поривености, а и само што није стигао у Бујановацпошто покривају аутопут.
Или ипак јесу и они почели на 800 MHz ових дана, недеља! Ухватио сам веома слаб Випов сигнал са ових (изгледа) 2 БС у околини Обреновца што су управо поставили, али је био тако слаб (-125), да брзо нестане, па онда пар минута нема ништа... али мислим да јесте; као вероватно и већина задњих око аутопутева.
(Иначе пре 10 дана у јужним/југозападним градовима Вип и Мтс су били искључуво на 1800, а новопридошли Теленора само на 800).
Што је веома добра вест, да су сад сви почели на 800 (штета што исто нису Вип и Мтс и на 3Г 900 у руралним подручјима
И опет похвале за Вип, каква прецизност мапе...)
Upravo tako.Za tako nešto jeste ok. Treba mnogo ljudi da koriste da bi bila ažurna
Баш тако, јако мало је обележено и тешко да ће некад бити бар приближно; сем да плате неког да обилази СрбијуTaj cellmapper je besmislen. Bila bi tuga da je pokriveno kako ta aplikacija prikazuje.
Mape Telenora i Vipa su prilično dobre.
Написах јуче по мејл Рателу (за неажурирање дозвола на сајту), Теленору (за кашњење у ажурирању мапе покривености и за кашњење у покривању са 4Г за друга два оператера), Мтс-у и Вип-у (за немање 3Г сигнала код мене). До после сат времена су стигли аутоматски одговори од Теленора и Випа. Данас одговор од Теленора да ће моје мишљење „сигурно бити узето у обзир". И да мејл Мтс-у није могао бити уручен, па ће се за 1 дан опет покушати уручење...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari