Ali je verovatno lako da se jednom BS pokrije, barem outdoor?
Telenor će do kraja 2016. omogućiti pristup 4G internetu za 50 odsto stanovnika Srbije unapređenjem ukupno 620 baznih stanica. Već sada, svi korisnici Telenor mreže imaju pristup brzom internetu gde god da postoji pokrivenost mobilnim signalom.
Telenor se do marta bavio sa 3G dok je Vip za to vreme radio 4G i stekao prednost.
U jednom trenutku kako se budu procenti pokrivenosti priblizavali 90℅ stanovnistva svi operateri ce imati slicnu 4G pokrivenost.
Upravo tako zato sam i rekao da je to isto samo na nekom telefonu lte a na nekom 4G zavisi kako ko u romu odradi.4G ili LTE mislim da zavisi od roma/telefona, na lg stock romu mi je 4G dok je na cyanogen-u LTE.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Jedino da mi nije onda do podesavanja, ali sve je bilo automatski cim sam ubacio Vip karticu sve se podesilo, i proxy i port i pass i user i apn.Ne znam kako kod tebe to. Na vip je praktično svuda u BG 4G signal.
4G ili LTE mislim da zavisi od roma/telefona, na lg stock romu mi je 4G dok je na cyanogen-u LTE.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari