Kod mene je na E5Pro MS, zamenio sam ga nesto relativno brzo po kupovini stampaca. Imam i HeroMe mod sa dual-fan setupom. Motiv za prelaz je bio abrazivni filamenti, filametni koji se stampaju na krajnjim granicama temperature i generalno dugotrajnost. Pre zamene sam stampao dosta PET-G (vise koristim nego PLA) i za recimo tih 2 meseca koriscenja mi je Capricorn tube vec solidno obgoreo u samom hotend-u. MS sam kupio u Voxellab-u, kao najlaksu soluciju.
Jedino negativno od prelaska - desilo mi se 2x da imam leak izmedju samog bloka i heat break-a. U principu pipavo za srediti, ali ako uvdis na vreme, ocistis visak filamenta i ponovo vratis i stegnes sve. Nemam neko bolje objasnjenje sto se to desava, osim da mozda nisam isao bas do granice stezanja.
Svakako, moja preporuka jeste da se uradi upgrade u celosti, sa pomenutim hladjenjem, kao i podesavanjem kroz slicer, koja su neophodna. Taman sam i FW prebacio na TH3D i jos gomilu usputnih sitnica sredio, tako da natera te i da se upoznas sa stamapacem bolje. 🙂