Titanijumski prelaz u blok i dizna sa druge strane. Ili se stvori heat creep sa strane titanijumskog vrata ili na strani dizne. Naravno, prođe više ili manje sati štampe, ali u nekom trenutku prosto dođe do toga, neminovno. Probao sam klasično - sve na 240-260c, stegnem prvo vrat, pa dotegnem diznu. Probao sam grejanje fenom i stezanje, pa nakadno dotezanje na štampaču. Pritom, sve držim ključevima - 20ica za blok, viljuškasti za vrat i cevasti za diznu. Čistio sam 'na novo' žičanom sve u jedno 5 narvata, ravnao nalegajuće površine, proveravao da dizna ima zazor do bloka. Sve je kako treba, ali prosto nema permanentnog rešenja...
Čitao sam da su to nažalost neretka iskustva sa MSom, jer je dizajn takav prosto. Nijedan navoj nije predviđen da dihtuje, nego sam dodir dizne i vrata, tako da možda moja dizna ima neki problem sa naleganjem (kontam MS vrat je široko hvaljen za završnu obradu), nisam probao da koristim onu koju sam dobio uz MS, jer je .4 a ovaj druga .6, eto to mi je još ostalo.
...ili da kupim Mosquito.