Šta je novo?

3D printer - Opsta tema - FAQ

1779549108526.jpeg

Htedoh da juče malo kukam u temi, ali snašli smo se. Mlađe dete i kupilo, i isfinansiralo, maštao o tome dugo, informisao se, ali ispalo je poprilično velik izazov da bez pomoći stigne do ovde. Bilo plakanja i da ga vratimo. 😀

Elegoo Centuri Carbon 2 combo sa paletom za 4 boje. Zahteva malo iskustva i malo grešaka, ali izgleda da je rezultat baš dobar kad se savlada. Koristimo Elegoo slicer, izgleda identično kao Orca i Bambu slicer, samo vidi štampač ovi ga ne vide, mada se nisam ni previše cimao kad je ovo proradilo.

Pogledajte prilog 540464

Htedoh da juče malo kukam u temi, ali snašli smo se. Mlađe dete i kupilo, i isfinansiralo, maštao o tome dugo, informisao se, ali ispalo je poprilično velik izazov da bez pomoći stigne do ovde. Bilo plakanja i da ga vratimo. 😀

Elegoo Centuri Carbon 2 combo sa paletom za 4 boje. Zahteva malo iskustva i malo grešaka, ali izgleda da je rezultat baš dobar kad se savlada. Koristimo Elegoo slicer, izgleda identično kao Orca i Bambu slicer, samo vidi štampač ovi ga ne vide, mada se nisam ni previše cimao kad je ovo proradilo.
Nidzo ako treba kakva pomoc tu sam 🙂

Ne znam sad šta bih pitao, stavili smo crnu i narandžastu, koje se različito ponašaju iako su u pitanju PLA Pro filamenti istog proizvođača (Elas 3D). 210-240C, crni je počeo da se lepo sastavlja na 230C, narandžasti se deformiše na 230C, na 210C granično dobar, pa smo stavili 215 i to deluje ok.

Imali smo i jedno produvavanje cevčice canvasa pumpom za basket, zabadala crna sa greškom kao da je glava zapušena, ali na continue nastavi normalno, pa smo posumnjali na taj senzor.

U principu sitnice sapliću, a dugo se čeka sa se vidi neka promena. Treba strpljenja.

Ne znam koliko spoljna sredina utiče otvorene filamente?

Nazad
Vrh Dno