i meni : Koči (ne otvara stranicu) ili sporo radiKako mi loše radi ova nova aplikacija. Užaš jedan. Koči, sporo očitava transakcije, malo pa malo izbaci neku grešku...
Potvrdjujem ⚡Meni kao munja radi na iOS.
Meni danas Intesa aplikacija za biznis korisnike radi sugavo…evo ovog momenta ne mogu ni da se logujem, izbacuje me iz aplikacije pre nego sto ubacim pin…Isto iphoneMeni kao munja radi na iOS.
ja sam uvek mogao da podignem sa biznis kartice 100.000 nikada do sinoc nije bio problem. takodje i sa privatne sam podizao 100.000. sinoc nije hteo da isplati vise od 20.000 po transakciji. prica se da ljudi masovno podizu novac sa racuna i pretvaraju ga u devize.
uvek koristim te bankomate u kraju beo shoping i ustanicka
Prvo, na drugo pitanje… Da, naplacuju 39 dinara po transakciji ( mislim da je toliko ) Mislim, jer sam zaboravio tačno, već 8 meseci ne koristim Intesa visa biznis za placanje jer je totalno glupo sto naplaćuju. Za plaćanja karticom preko firme koristim Master Halk banke.da li ti naplacuju i koliko svaki nalog za isplatu koji posaljes kroz banking aplikaciju?
da li naplacuju koriscenje vise bussines debitne kartice (ako je koristis), u smislu da naplacuju svaku transakciju?
Pro tip: koristite IPS za plaćanja kad god možete jer te naloge Intesa ne naplaćuje uopšte. Pričam za pravna lica. Jeste malo cimanje generisati QR kodove za sve živo, ali uštedi se dosta na mesečnoj bazi, a kamo li na godišnjoj.
Ne koristim eFakture ali u suštini za svaku fakturu možeš da generišeš QR kod, ili kroz aplikaciju ili direktno na sajtu NBSa: https://ips.nbs.rs/sr_lat/qr-validacija-generisanje/generator-nbs-ips-qr-kodaNe razumem… Kako da generišem kod računa koji mi je neko poslao na efakture? Zar nije to poenta plaćanja bez provizije? Ili sam ja loše razumeo…@gdesikuco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari