Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ja sam prvi put ovog meseca malo vise legao na net kroz Steam, Epic Launcher, nesto "narodnog" sadrzaja i pustio TiviMate da radi u kontinuitetu i vec je otislo 350GB.

Komfor da mozes da se protegnes bez razmisljanja meni licno mnogo znaci, makar narednih par meseci trosio po 200GB mesecno.

Onda kazes tako,ja govorim za obicne,prosecne korisnike. 😉

Na MTSu ako imaš televiziju sa odvojenim uređajem to ne ulazi u internet download mada može malo da utiče na brzinu, 2-5Mbps.

Da li je nekom prilikom razgovora sa A1 operaterom receno da nema uslova za 50/10 brzinu jer je popunjen broj korisnika ali da moze na istoj lokaciji koristiti 100/10. Pitanje korisnika kako ste zadovoljni sa tim jacim paketom ?

Zamisli,ne mogu da ti isporuce brzinu 50 ali mogu 100 😅😅😅

Zvuči neverovatno ali istinito. Zato i pitam korisnike a1 kućnog interneta da li su imali ovakav slučaj .

Pretpostavljam da je 3CC
Sa wifi 6
U principu odgovor je da dobar je ruter. Jedino sto A1 podržava do 4CC za sada pa ne očekuj maksimalno maksimalnu brzinu ali dosta dobru uz odlican wifi standard

Pretpostavljam da je 3CC
Sa wifi 6
U principu odgovor je da dobar je ruter. Jedino sto A1 podržava do 4CC za sada pa ne očekuj maksimalno maksimalnu brzinu ali dosta dobru uz odlican wifi standard
evo linka sa specifikacijom mozes da pogledas u poredjenju sa HUAWEI B535-232a i TpLink Ac1200 MR600 koji je bolji izbor ?

evo linka sa specifikacijom mozes da pogledas u poredjenju sa HUAWEI B535-232a i TpLink Ac1200 MR600 koji je bolji izbor ?
Za generaciju je losiji Huawei i što se tice mobilnog interneta i sto se tiče wifi.
Wifi 6 podrzava ofdma i 1024 qam tako da bez premca prednost dajem tp linku naspram huaweia. Ne samo da podržava wifi 6 nego uređaji koji nisu wifi 6 na wifi 6 rade bolje nego na starijim generacijama wifi standarda

Za generaciju je losiji Huawei i što se tice mobilnog interneta i sto se tiče wifi.
Wifi 6 podrzava ofdma i 1024 qam tako da bez premca prednost dajem tp linku naspram huaweia. Ne samo da podržava wifi 6 nego uređaji koji nisu wifi 6 na wifi 6 rade bolje nego na starijim generacijama wifi standarda
A od ova dva TpLink-a koji je bolja solucija?

A od ova dva TpLink-a koji je bolja solucija?
A vidim sada cek
Tp-link MX515v
Definitivno ako mozes sebi da priustis.
Ovaj drugi nisam ni skontao lol.
Ja sve vreme pisem za taj Tp-link MX515v. A ona dva sto si poredio su slični dosta. Ako budeš između njih birao biraj Huawei.
Ako bas ne možeš da priustis Tp-link MX515v onda Huawei.

Koja dva nisi naveo?
Tp-link Archer MR600 i Tp-link MX515v
A vidim sada cek
Tp-link MX515v
Definitivno ako mozes sebi da priustis.
Ovaj drugi nisam ni skontao lol.
Ja sve vreme pisem za taj Tp-link MX515v. A ona dva sto si poredio su slični dosta. Ako budeš između njih birao biraj Huawei.
Ako bas ne možeš da priustis Tp-link MX515v onda Huawei.
Mislio sam na ova dva Tp-link Archer MR600 i Tp-link MX515v

Jedino sto A1 podržava do 4CC za sada pa ne očekuj maksimalno maksimalnu brzinu ali dosta dobru uz odlican wifi standard

Razlika u brzini između 3CC i 4CC na A1 je beznačajna, ako isključiš B20. B1+B3+B3 daje bukvalno 95% brzine u odnosu na B1+B3+B3+B20. B20 ima jako niske brzine. Ja sam svoj ruter CAT20, koji može da vuče 4CC zaključao na B1+B3, da mi se ne bi slučajno kačio na B20 sa dalje bazne stanice i uzrokovao drastično smanjenje brzine, što se dešavalo ponekad.

Ne znam koja cena, ali ako ima u tom budzetu slicna alternativa (TP-Link bese CAT12?) bolje neki Huawei/ZTE (sta god, samo da postoje skripte za njega ili nativno band/sim lock).

Nazad
Vrh Dno